Всякакви въпроси относно съдомиялните - 15

• 76 501
  • 896
  •   1
Отговори
# 420
  • софия
Много Ви благодаря!   bouquet

# 421
    И на мен ми похвалиха този модел, а онлайн ли го поръчахте, или от магазина им? Как се издава фактура, ако го поръча човек он-лайн?

# 422
  • София
Ние от магазина директно. За фактура не знам, сигурно ще ти я издадът и докарат с  продукта, обади се да питаш.

# 423
Здр. Мами
да попитам като неук човек ,реших да изненадам съпругата с нова придобивка
 http://www.bosch-home.bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1 … tml?source=browse

това ще ни е първата такава машинка та се чудя дали е добра като модел и екстри .Смятам да е изненада и за това сам я избирам.Благодаря предварително !!!!

# 424
  • Варна
На мен ми изглежда много добре машинката, има си всичко необходимо.
Съпругата ти ще бъде много приятно изненадана  Peace

# 425
  • На брега на реката
Машинката изглежда супер. Има си всичко.  Peace

# 426
Благодаря ви ,а сега другият проблем ....от Варна сме и доколкото прочетох солта трябва да е на МАХ и още едно питане ,явно всички са доволни от ФЕРИТО -къде във Варна има магазин .Машинката е поръчана и идва до 10 дена от Германия

# 427
Благодаря ви ,а сега другият проблем ....от Варна сме и доколкото прочетох солта трябва да е на МАХ и още едно питане ,явно всички са доволни от ФЕРИТО -къде във Варна има магазин .Машинката е поръчана и идва до 10 дена от Германия

в магазините за паралелен внос трябва да потърсиш. Аз ги видях наскоро в Карфур, но не знам за Варна. Ако имаш възможност купувай само Fairy Platunum. Другите не са нещо особено Peace

# 428
предполагам ,че във всеки магазин от веригата би трябвало да ги има без значение от града.А паралелен внос какво означава да не би тези магазинчета с продукти от германия ????????

# 429
  • Sunshine state
В нашия квартален,напълно безизвестен и невзрачен магазин ги има. Аз смятам,че ще можеш да ги откриеш със сигурност,но пък има и много други хубави препарати,които мият страхотно. Peace

# 430
  • ГОре на черешата...
Със същия успех може да си купиш и таблетките всичко в едно от Лидл - измиват перфектно и са на идеална цена - 7 и нещо за 40 таблетки.
Иначе машинката е чудесна, със здраве да си я ползвате - страхотно улеснение е Peace!

# 431
Мариета не съм съгласна с теб,  пробвала сем и W5 и мрюедикс и феъри,  е след всичко освен феърито мирише на застояло ако не се отвори на момента. А на мен с малчо често ми се случва да я пусна вечерта и да я отворя сутринта. 
Иначе феъри има в 90% от магазините,  ние обсъждахм цената във паралелния внос Simple Smile

# 432
  • Варна
Ползвала съм най-различни препарати и никога не ми е миришело на застояло без значение кога отварям вратата  Peace

Аз снощи забелязох малки капчици по вратата на съседния на миялната шкаф. Да не би да се е скапало уплътнението нещо и да "изпуска"?  newsm78 Притеснявам се да не вземе да се раздуе  ooooh!

# 433
  • Sunshine state
Мариета не съм съгласна с теб,  пробвала сем и W5 и мрюедикс и феъри,  е след всичко освен феърито мирише на застояло ако не се отвори на момента. А на мен с малчо често ми се случва да я пусна вечерта и да я отворя сутринта. 
Иначе феъри има в 90% от магазините,  ние обсъждахм цената във паралелния внос Simple Smile
Аз ползвам праха на КК и не ми мирише на застояло,но имам и ароматизатор.  Peace

# 434

от Феъри мирише най-силно на химия. Аз затова и по-рядко ги ползвам, само за тави и загорели тенджери Mr. Green Те и другите миришат на химия. Само с ГГ не е така

Общи условия

Активация на акаунт