Всякакви въпроси относно съдомиялните - 15

• 76 433
  • 896
  •   1
Отговори
# 585
От къде мога да намеря нова съдомиялна с три перки? Гледам по сайтовете всички са с по 2, а старата ми, която вече се счупи беше така и не бях доволна, все ми оставаше препарат и неизмито. Моля препоръчайте ми марка и модел, не мога да се ориентирам, искам да е от големите.

Нашата е Gorenje, за пълно вграждане,  45 см и е с 3 перки! Предполагам, че и от 60см техни имат с по 3 перки, не съм ги гледала, защото мястото ни е малко.
Засега съм доволна!

# 586
Благодаря, и аз изглежда ще се спра на нея. Дано не я купят докато се наканим да отидем, че бяха само 2 с мострата, а тя изглеждаше ползвана Wink

И в нашия Технополис имаше 2 с мострата,и аз така мислих че е ползвана,НЕ просто преди да ги натоварят ги тестват (пробват) да нямат някой дефект,и 2-те бяха мокри вътре,даже мислих там където ги държат да не е направило някакъв конденз но ми обясниха хората,вече не знам дали в Технополис ги пускат или от самия завод. Simple Smile

# 587
Съмнявам се да е така, пералните не са мокри. Само една беше уж с транспортно одраскване в Техномаркет и с 200 лв. по-малко, но един от консултантите се изтърва да ми каже, че е върната и отремонтирана. Иначе не признават да е ползвана, продават като чисто ново. От тогава съм с едно на ум.

# 588
  • Балчик
Моята също беше влажна вътре. може би е политика на Коч холдинг, не знам. Но със сигурност беше чисто нова, неизползвана, Blomberg e. Да кажат другите марки как са били.

# 589
Моята е мострена Беко.Вътре имаше засъхнали пръски и като попитах защо е така казаха,че са тествани всички и до колкото разбрах май още в завода.Отворих до една всички изложени на различните марки,всички бяха по този начин.За сега си работи,нямам проблеми,а и ми изглеждаше напълно нова,с всички ластички,лепенки...

# 590
  • Русе
И Беко-то, и Бош-а, бяха тествани. От различни места са купувани, от тръбичката имаше някоя капка вода. И това преди 10-ина години едната.

# 591
Тествани са защото имаше и вода вътре! Simple Smile Аве всичко е на късмет,все пак има 5 год.гаранция,дано да не се стига до там! Simple Smile

# 592
Наистина всичко си си е до късмет Simple Smile

# 593
  • София
Така е, тестват ги в завода с вода и има капки вътре, пише го и в книжката, имам наблюдение над една Бош и една Миле.

# 594
вече си ползвам помощницата, и разбира се, изникват въпроси.
нещо не иска да тръгва като настроя всичко и натисна копчето за старт. онзи ден си нагласих да се пусне по-късно, за да е готова сутринта. на сутринта хич не беше тръгнала. изключих, включих пак - не ще. накрая извадих книжката и бавно, бавно, копче по копче нагласих всичко и след няколко опита тръгна. много хубаво ми изми всичко. днес отново същия номер, не ще да тръгне.

всичко е наред - ток, вода... какъв може да е проблемът? на някой случвало ли му се е? миялната е Беко, пълно вграждане, 45-см
 newsm78

# 595
  • На брега на реката
Моята е Beko DIS 5831 за пълно вграждане и доста често я пускам на отложен старт. Никога не ми се е случвало такова нещо. Избирам програмата, настройвам след колко време да тръгне, натискам копчето за старт и я затварям. Ако правиш същите неща и не тръгва, значи има проблем. Сигурна ли си, е всеки път натискаш копчето за старт?

# 596
  • ГОре на черешата...
И моята е Беко, винаги мия на отложен старт, досега не съм имала проблеми. Е, освен двата пъти, в които след настройването съм забравила да натисна бутона за старт  Whistling
Я опиши стъпка по стъпка какво настройваш.

# 597
И моята Беко никога не е имала проблем с тръгването.Освен ако наистина не е пуснато копчето старт.Ако ли не значи си има някакъв проблем

# 598
Цоп:-)  съвет за супер енергоспестяваща съдомиялна и качествена :*  Peace мн благодаря

# 599
  • София
Цоп:-)  съвет за супер енергоспестяваща съдомиялна и качествена :*  Peace мн благодаря

Кажи ценови диапазон?

Общи условия

Активация на акаунт