Всякакви въпроси относно съдомиялните - 15

• 76 440
  • 896
  •   1
Отговори
# 570
И ти какво го правиш? Simple Smile

# 571
Оставям ги да си седят така докато дойде водата,ако много се забави обаче после ги пускам наново,че губи до къде е било стигнало..Поне при пералната,на съдомиялната още не ми се е случвало. Обаче на съдомиялната ми се случи да е запушено с буклуци мрежичката,която е на маркуча за водата.и като се изчисти се оправи. Оф, и аз как обяснявамдано ме разбереш )

# 572
Да да да разбрах ви,благодаря ви бяхте ми в полза,така е и станало,защото моята жена тогава се къпеше. Simple Smile

А искам и да питам друго,проблем ли е че маркуча за чистата вода е др.а не този който беше с нея,защото е къс и се наложи да сложа друг? Simple Smile

# 573
Предполагам,че няма никакъв проблем.

# 574
А искам да ви попитам,когато свърши с всичко писка ли?Издава ли някакъв звук? Simple Smile

# 575
Здравейте искам да попитам някой за мнение за тази съдомиялна http://www.technopolis.bg/b2c/details/682527/P11100501/Sadomiyal … STON-HCD-662-S-EU  някой от вас дали я има?И ако да моля нека сподели мнение Simple Smile Предварително благодаря!Днес мисля да отида до Технополис да си купя съдомиялна и се спрях на тази малката. Hug

# 576
Аз май имам проблем със моята машинка - 7 год ми служи вярно, но напоследък забелязвам, че почти всяка седмица (или на 10тина дни) ми светва индикатора за гланц. Нагласен е на 3та степен, допълвам  препарат, но имам чувството, че все по-малка става вместимостта на отделението. МОже ли нещо да се е запушило и да за това да е така? Не съм я пускала скоро да се самопочиства (празна машина + спец. препарат). Не ми е проблем да я допълвам, но се притеснявам да се се задълбочи проблема  #Crazy

# 577
От къде мога да намеря нова съдомиялна с три перки? Гледам по сайтовете всички са с по 2, а старата ми, която вече се счупи беше така и не бях доволна, все ми оставаше препарат и неизмито. Моля препоръчайте ми марка и модел, не мога да се ориентирам, искам да е от големите.

# 578
Явно не си я настроил хубаво,защото и на мен ми оставяше отначало но намалих гланца и сега всичко се измива,иначе тези с 3-те перки са по скъпи Simple Smile

# 579
  • на Мелмак
От къде мога да намеря нова съдомиялна с три перки? Гледам по сайтовете всички са с по 2, а старата ми, която вече се счупи беше така и не бях доволна, все ми оставаше препарат и неизмито. Моля препоръчайте ми марка и модел, не мога да се ориентирам, искам да е от големите.
Във всички магазини за техника - има и Беко и Бош и ....

# 580
Благодаря, по магазини не съм ходила, разглеждам ги по сайтовете. Предполагам с трите перки са по-добри от тези с две, или греша?

# 581
  • Добрич
ето примерно от сайта на технополис
http://www.technopolis.bg/b2c/details/680591/P11110301/Sadomiyal … ane-BEKO-DIN-5839
Има и други модели с три перки. Не знам дали са по-добри, просто вътрешното мястото е оползотворено по-добре

# 582
Днес бях в Технополис и този модел го нямаше. Намерих друго Беко за 589лв. май, което ми се стори добре, другата с 3 перки беше Канди с около 100лв. повече, но не видях да имат голяма разлика.  А тези Беко-та добре ли се представят в миенето, издръжливи ли са?

# 583
Аз съм с Беко и за сега съм доволен,бях си я заплюл още преди 5 м.но я нямаха в наличност и преди Коледа я взех от Технополис!!Иначе една колежка имат Беко,вече 4 год.и е мнг.доволна,дефакто тя ми препоръча марката! Simple Smile

# 584
Благодаря, и аз изглежда ще се спра на нея. Дано не я купят докато се наканим да отидем, че бяха само 2 с мострата, а тя изглеждаше ползвана Wink

Общи условия

Активация на акаунт