Всякакви въпроси относно съдомиялните - 15

• 76 426
  • 896
  •   1
Отговори
# 600
понеделник ще се разправяме. много ме е яд, така исках да си я ползвам, но явно има някакъв проблем. дано бързо да се оправи.
поне се успокоих, че правя всичко както трябва

# 601
Цоп:-)  съвет за супер енергоспестяваща съдомиялна и качествена :*  Peace мн благодаря

Кажи ценови диапазон?
До 1200-1300  newsm78

# 602
  • София
Цоп:-)  съвет за супер енергоспестяваща съдомиялна и качествена :*  Peace мн благодаря

Кажи ценови диапазон?
До 1200-1300  newsm78

Тогава гледай АЕГ, Електролукс, Бош, Сименс, зависи свободностояща ли ти трябва или за пълно/непълно вграждане?

# 603

Кажи ценови диапазон?
До 1200-1300  newsm78

Тогава гледай АЕГ, Електролукс, Бош, Сименс, зависи свободностояща ли ти трябва или за пълно/непълно вграждане?
Пълно вграждане :*  Hug

# 604
  • Пловдив
Хора, миялнат ми  сименс е, пак прави проблеми, започна да не помпи водата и се чува един звук- сякаш се мъчи да измуче нещо или пък, че нещо е "зависнало" такъв е звука. После се налага да изгреба водата. Пробвах няколко пъти-резултата е един и същ. Някакви идеи как да се справим преди да търся майстора?

# 605
Провери да не е огънат някой маркуч. Филтрите чисти ли са?

# 606
  • Пловдив
Извадила съм всичко, измити са, пробвах без да ги слагам, просто дали е от тях - пак си зацепва и бучи.
Ще пробвам да видя доколко са прегънати маркучите.

# 607
И аз да се включа със следния въпрос. Онзи ден получих прозрение, че не съм слагала сол близо 6 месеца. Иначе купувах на 2 месеца кутия. Реших че лампичката е изгоряла. Отворих отделението за солта - ами то си почти пълно. Ползвам я 7-8 години - Беко -  и винаги досега сол съм зареждала често. Незнам какъв е проблема - защо не си взема солта.

# 608
  • Сред мелниците
Спрях се на Уърпул 6 чувство,но във Варна я няма налична.Вариант в момента е Хотпойнт Аристон.Тя е за 14 комплекта,7 програми,А++ ......Какво ще кажете ? http://www.technopolis.bg/b2c/details/682525/P11100501/Sadomiyal … STON-LFK-7M124-IT

Не знам дали въпросът е актуален, но да си кажа мнението.

Гледахме и  избирахме м-у двете наскоро.
 Аристон-а хлопа ужасно, пластмасата ли е някакво качество , сглобките ли,  но издава странни шумове. Капачето за препарата от  10 опита затваря в 3 и материала и др.
Така че  избрахме 6-тото чувство на Урлпул.
Няма такъм кеф - с отделния рафт за прибори.  Огромно място за тях, остава ти половината втори рафт свободен. Много по-голяма е. Има трета перка и мие съдовете и отгоре.  Има програма с едно изплакване повече, която няма нито една друга. Просто несравнима.
Препоръчвам!
Ако я няма при вас, поръчай я през техномаркет онлайн - доставката е безплатна , но искай запечатка.

# 609
помощницата ми вече работи newsm44
имало някакъв проблем с вратата, не била монтирана както трябва.

# 610

Няма такъм кеф - с отделния рафт за прибори.  Огромно място за тях, остава ти половината втори рафт свободен. Много по-голяма е. Има трета перка и мие съдовете и отгоре.  Има програма с едно изплакване повече, която няма нито една друга. Просто несравнима.
Препоръчвам!
Ако я няма при вас, поръчай я през техномаркет онлайн - доставката е безплатна , но искай запечатка.

За модел ADP 500 ли става дума?

# 611
  • София

Препоръчвам!

За модел ADP 500 ли става дума?

Със сигурност не. ADP 500 имам аз, но тя няма  3-та кошница за съдове. Съответно няма трета перка, но пак пръска и от горе. Но пък вместо 1 голяма кошница има две малки, аз реално може би само 1 път съм я пускала и с двете, едната ми е достатъчна, което пак си спестява място.
Предполагам за ADP 9070 IX става дума. Въпреки, че имат и по-евтини модели с трета кошница.

# 612
Защо чиниите ми излизат на лилавеникави шарки?! Чашите са си перфектно измити...

# 613
Защо чиниите ми излизат на лилавеникави шарки?! Чашите са си перфектно измити...

и при мен е така, след като изхвърлих един сервиз, не им обръщам внимание  dance

# 614
Здравейте дами  bouquet

Имам миялна от около 8-9 години, но ми е интересна темата.По въпроса за лилавите шарки по чиниите-не е необходимо да си изхвърляте посудата.Преди 2-3 год. и при мен се бяха получили такива лилави петна и изгледах доста клипчета в YouTube за проблеми от този сорт.
Ако правилно си спомням такива петна се получават от прекалено много гланц и само трябва малко да си поиграете с настройките му  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт