Всякакви въпроси относно съдомиялните - 15

• 75 482
  • 896
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Аз не съм чувала за по-плитка миялна, освен от тези най-малките. 54-60 см е дълбочината стандартно.

# 751
  • София
Здравейте момичета,
заради тази съдомиялна немога да спя. Вкарахме се в беля Simple Smile
Направихме си чисто нова кухня оставихме място за голяма съдомиялна и какво стана.....
ширина си има 60 см височина също си има 90 см. но дълбочина..... положението е страшно .Искаме да е вградена и отзад има тръба която скъси размера и той е 48 см. Да знаете за такава съдомиялна Sad Май загазих яко

Искаш да вкараш свободностояща съдомиялна под плот висок 90 см и място широко 60 см ли?
Колко е дълбочината на мястото? Ако е 60 см, е малко за свободностоящ уред и ще ти стърчи напред!
Вземи вграден уред.

# 752
  • София
Нали е написала, че иска вградена? А и мястото е широко 60, пише, че  на дълбочина е 48, ако беше 60 имаше някакъв шанс някоя по-плитка да стане.

# 753
По принцип всички мебелисти, дори и тези, който са най-зле знаят и винаги предупреждават, че зад съдомиялната не бива да има никакви тръби, за да може да се вгради.
Конкретно на въпроса, тъй като белята вече е станала е , че за съжаление аз лично незнам за съдомиялни с такива размери, но това съвсем не значи, че няма.

# 754
  • София
Нали е написала, че иска вградена? А и мястото е широко 60, пише, че  на дълбочина е 48, ако беше 60 имаше някакъв шанс някоя по-плитка да стане.

Простете, не съм видяла....

# 755
# 756
  • Русе
С минусите изобщо не съм съгласна.

# 757
Минусите са като да има минуси, изобщо не важат и нямат тежест - миялната ми е любов голяма!

# 758
Минусите са като да има минуси, изобщо не важат и нямат тежест - миялната ми е любов голяма!

+1  Peace Добре казано!

# 759
Ако сега се налагаше да избирам дали да си взема съдомиялна, след тази статия щях да съм почти разубедена. Сигурно е писана от мъж, който не е мил чинии през живота си.

# 760
  • София
Кое точно щеше да те разубеди?
Само не разбирам твърдението, че за да се пусне, трябва да е пълна на макс....

# 761
То е ясно,че и с няколко чинии може да се пусне,но не е икономично.
Аз пък не съм съгласна,че се увеличава осезаемо консумацията на ток. Че нали на ръка също миеш с топла вода,която за да е подгрята-дали в бойлер или с проточен нагревател -все ток трябва.

# 762
  • София
При мен спец. спадна тока, понеже общо взето изхабявах един 80л бойлер за чинии, тя явно малко по-малко ток гълта от бойлера.
При които са на тец сигурно ще се вдигне малко консумацията на ток (чак пък много осезаемо), но пък вероятно ще им падне леко потреблението на топла вода.
Но в общи линии не виждам  нищо кой знае какво в статията, че да разубеди някой от покупката, та учудих се, общо взето са сатандартните плюсове и минуси, които навсякъде се споменават.

Последна редакция: чт, 29 яну 2015, 08:43 от Angel_Dust

# 763
И аз не виждам нещо, което да ме разубеди; даже я взех на изплащане.
За консумацията на ток, колко ли ще се увеличи - ако приемем, че всеки ден я пускаме и гори средно около 1киловат, то 30*0,20(лв)=6 лв на месец. Айде сложи я по неикономична - 10лв./месец. Не съм ходила по манкюристки, но 1 маникюр мисля, че е около тази сума. А със съдомиялната със сигурност ще спестим 1 ходене.  Grinning

# 764
  • ГОре на черешата...
20 лв е гел лак  Whistling
Ама си го нося по цял месец с кеф, щото си имам миялна Peace.

Общи условия

Активация на акаунт