Отговори
# 150
Много ми харесаха тези гифчета. От подругите.

# 151
Добро утро  Hug Hug Hug

Благодаря ви за всичко , което се поствали в темата   bouquet  bouquet  bouquet

# 152
Добро утро! Hug
Лагуни  Heart Eyes страхотни гифчета ...
Изгледах късно снощи серията, хареса ми! Преди да я изгледам с превод, ми изглеждаха големи наивници двамата, особено Сеит, но сега разбрах защо той се върза на лъжата на Петро ... лелката много му помогна  ooooh! Само едно не можах да си обясня - Джелил не разбра ли, че Петро е изпратил писмо до Шура и тя трябва да дойде в хотела вечерта ? Ако не е разбрал - добре, но ако знаеше и не каза на Сеит, преди да отидат в кръчмата, защо ?
Не вярвам Айшето някога да си признае какви ги е свършила, напротив, очаквам нови гадости от нея. А Шура пък, от гордост никога няма да каже на Сеит какво е видяла ... тъпа работа. Явно и тук, както и в книгата ще се разделят от глупава гордост и инат ...Ще видим. Радвам се единствено, че Сеит разбра, че няма приятел на име Петро ... А Лола не вярвам да го осведоми за действията на Петро в Алуща - нея я интересува единствено това, да замине и Петро и Били да не я закачат ... Очаквам още мизерии и от Били, но Сеит няма да му се остави - вече няма какво да губи. Преди това се сдържаше заради безопасността на Шура и другите, но сега му заяви в лицето, че ще съжалява горчиво, че не го е убил, когато е имал възможност.
БЕЛЛ  Heart Eyes благодаря за красивия колаж!   bouquet
Хубав ден, дружки! Hug

# 153
Добро утро
снощи не успях да изгледам целия епизод, но да ви попитам - това Айше наред ли е? Поведението й не е ли извратено? Каква е логиката да се пъхне в леглото на Сеит, за да я види Шура? Единственото обяснение, което ми идва наум, е че така е удобно за Едже. Прави героите на маймуни за нуждите на сценария.

Запомних думите на Борис за Сеит, казани на Шура:
Той те направи своя пленница.

Петро нямам сили вече да понасям. Толкова е противен, ходи след Сеит и Шура, и пръска отрова, и ги хваща с лепкавите си гнусни ръце. Режисира сцени, които убиват сърцата им.  Вижда как се гърчат, страдат...моля не ми казвайте, че този човек обича! (Лагуни, не се сърди, просто неам нерви за Петро)

Фенче, въпросът ти за Джелил е съвсем резонен. Той чакаше Шура, заедно с Петро, знаеше за бележката. И него Едже го направи сляп и глух, а аз чакам да прояви способностите си, та нали Джелил е блестящ военен и предан приятел!

# 154
 wavey

И аз изгледах епизода, прекрасна серия както досегашните и със сериозна заявка като сюжет за втори сезон(според мен).
Направиха ми впечатление думите на Петро към Айше като я попита какво, ще станело когато Сеит разбере за това, което е сторила а не се замисли с него какво, ще стане smile3555(както и стана) когато Курт разбере, че го е лъгал по отношение на Шура и братовчед й.

✰ •* ˚ Kurt Seyit ve Şura İstanbul ..Doing the Final ? ˚ *• ✰

Ay Yapım’s executive producer has undertaken, Star TV has made its decision for the sequence of “Kurt Seyit ve Şura” series, starring Kıvanç Tatlıtuğ and Farah Zeynep Abdullah.

Largest shot cost.. rates somehow could not catch the expected.
Despite this, series is to resume next season.
Star TV, after three episodes will make season finale of “Kurt Seyit ve Şura” and again will appear in September with the new episodes.

http://www.magazinkulup.com/kurt-seyit-ve-sura-istanbul-final-mi-yapiyor.html

# 155

ValentinaP,  Hug много благодаря, че си го написала, защото това изречение не можах да го разбера. Сега вече знам, благодаря ти!   bouquet

Благодаря за снимките, озета и преводите.   bouquet Тъпо ми е за Яхя - някак си този мъж ми е много симпатичен, много.  Peace Но ако са решили да освободят Гюзиде от брака и да я съберат с Джелил... не може ли това да се случи, без Яхя да пострада... Sad

Може би Сеит няма да каже на Шура "остани", дума, която на нея й е толкова нужна... Може би самият той няма да има очи да го направи... Може би осъзнава, че е способен да я нарани... Може би изневярата ще му тежи...

Лагуни,  Heart Eyes и на мен ми се струва, че дома на Юсуф се превърна в дядовата ръкавичка. Ама момчето е добро, дано Тина погледне на него с други очи, а той да й даде цялата любов, на която е способен!  Praynig

Да види какво ще се случи с Алина. Познавайки Били - Уили  Joy има вероятност да я гръмне, без да му мигне окото...

# 156
  • Попово
Според мен връзката между Сеит и Шура е почти изчерпана. Животът им се променя, нещата им потръгват... Шура намери семейството си и няма чак такава нужда от Сеит за подкрепа. В мъката и трудностите наистина имаха нужда един от друг, но вече постепенно се отдалечават.
А и смятам, че страстта им е повече от любовта /тук изхождам от книгата, макар че във филма много не е показана тази страст/.
И пак изхождайки от книгата, малко се разочаровах от Сеит, мисля си, че е женкар и то доста уверен във влиянието си над жените. Не отричам - горд е и трудолюбив, но като цяло не мисля, че уважението към жената до него е видимо. По същия начин се отнася и с Мурка.
А според книгата, това че Шура заминава с него за Турция е нейно решение, неговото е тя да остане в Крим с Джелил и Татя, а той да избяга сам.
Истината е, че филма ми харесва повече от истинската история /книгата/, защото има по-интересни събития и интрига и Сеит е представен романтичен и уверен .
И не на последно място ще спомена, че когато се жени за Мурка, тя на същите години на колкото е Шура, когато я среща - 15-16.   

# 157

ValentinaP,  Hug много благодаря, че си го написала, защото това изречение не можах да го разбера. Сега вече знам, благодаря ти!   bouquet

...........................................................................................

.............................................................................

Думите не са казани с лош подтекст. "Пленница", защото Шура каза, че винаги ще обича Сеит и не може да мисли за друг.

borianayordanova на същото мнение съм - във филма Сеит ми харесва много повече.
Но май избързваш с изводите, че връзката на Сеит и Шура е изчерпана. Не мисля! Има още много плам, много искрени и силни чувства между тях.

# 158

...........................................................................................

.............................................................................

Думите не са казани с лош подтекст. "Пленница", защото Шура каза, че винаги ще обича Сеит и не може да мисли за друг.

И аз не мисля, че са казани с лош подтекст, просто гледам филма на турски и си превеждам сама, защото руски не знам, а не ми се чака бг превод - това изречение не можах да си го преведа и затова се радвам, че си го написала.  Peace

# 159
Добър ден и днес на всички  Heart Eyes Hug Peace 

Гледах епизода и бързам да докладвам, докато ми са пресни впечатленията Simple Smile Първо, не одобрявам поведението не Сеит Peace Според мен не с лелята трябваше да говори, а със Ш Peace Второ, в кръчмата, на момичето каза същите думи, които би казал на всяка една девойка към която има някакви намерения Peace Старият навик, както виждаме не е забравен Peace И защо реши, че Ш ще го забрави толкова скоро?Както и преди съм казвала нужно беше повече доверие от негова страна. За постановките нищо няма да кажа, защото така С изглежда още по-голям глупак Peace Факт е, че изневери, а причини винаги могат да се намерят Peace Не одобрявам поведението му и това е  Sad Най-добре реагира, когато разбра за интригите на П. Нямаше да се учудя, ако не беше предприел нищо PeaceДобре, че поне малко П си получи заслуженото Peace

Ш. милата продължавам да я подкрепям и разбирам. Ясно ни дадоха да разберем, че тя нито за миг не е забравила С. Всичко и напомня за него и тя искрено тъгува. В момента, когато разбра, че се е върнал, тя без всякакви колебания се втурна към хотела.  Нищо, че беше късно, с такова нетърпение и надежда тръгна, че ако знаеше какво я чака, изобщо да не беше тръгвала, горката Sad Още един момент е много важен за мен Peace Когато разбра, че леля й е излъгала С, тя също така не се поколеба да напусне уютния хотел и да се премести при Ю. Добре поне, че Т този път е на нейна страна Peace Дори и падналия пръстен в края на епизода за мен не означава, че Ш се отказва от любовта си. Самият факт, че го е носила до този момент е показателен за чувствата й. Както и анонса на следващия епизод показва, Ш може би ще прости на С и изневяра. Тя си мисли, че е Айше, но всъщност има ли значение. Може би за А ще стане ясно, но за другата жена, какво ще е обяснението? Дали ако не разбере, това ще промени факта,че се е случило?Станалото станало, да предположим, че Ш е готова да прости, защо С се колебае? Ето това ми е интересно да разбера от следващия епизод newsm78

Относно Джелил и аз съм озадачена защо не каза на С, че чакат Ш в хотела?Но така нямаше как да се случи изневярата, според мен Peace

Пожелавам ви приятен ден и благодаря за коментарите, снимките, колажите, преводите и всичко, което публикувате в темата newsm51

# 160
Здравейте момичета Hug Благодаря на всички вас за преводите за хубавите мнения  bouquet благодаря!!!Тези дни нямах възможност да пиша,но искам да искажа и своето мнение.Искам да ви попитам защо Шура е на лодката с бяла рокля? Акс имате идея моля споделете. newsm78Колкото до 11 еп.ми хареса както играта така и сценария/да всички ги направиха на глупаци/имам предчувствието ,че Шура ще прости на Сеит но дали той ще си прости,ще даде ли друг шанс за любовта им.От всичко -което прочетох от вас разбрах,че има различия в книгата и филма.Сценария ще бъде по-добър от книгата убедена съм.Сеит и Шура ще започнат на чисто ,но гадориите на подмолниците ще продължат,и това ще бъде тяхната битка да спасяват любовта си и живота си.В самия край на серията Валентина разказваше на авторката за предателството на Петро и това също ще играе важна роля в серияла,щом Тина знае значи и всички знаят и тогава ще има Аз гоня. Приятен ден и от мен newsm51 n[video][/video]

# 161
# 162
# 163
# 164
Терзийскаааааа благодаря, фрагмана много интересен!
И снимките са чудесни, с кого е на първата, знаеш ли?

Общи условия

Активация на акаунт