Отговори
# 720
Ей тази Тина, все навира цветята от Петро, не разбра ли, че Шура не иска ни да го чува ни да го вижда и заради него изпадна в криза!?!
Олеее, Петро да не претрепе Лола. newsm78

# 721
Петро, големия благородник  hahaha си е чисто и просто един мръсен убиец  ooooh!

# 722
Лелееее, стана кървава драма. #Crazy
Петро и Уили са убийствена комбинация. ooooh!

# 723
Юсуф май се обясни на Тина но тя му каза, че докрая на живота си, ще обича Константин.

# 724
Не мога да я разбера Шура и това е ! Значи може да изслуша Петро, но Сеит - не !
Май този ще драсне клечката .
Е, може ли никой да не го види, да не им замирише малко - глупости !

# 725
Фенче, тръгна ли ти някой линк? newsm78
На върха на езика ми беше да похваля Сеит и айдееее, пак се налива. ooooh!

# 726
Стана тя каквато стана. #Crazy
Гюзиде май е решила да приключи със себе си.
Ах този форуууууум. #Cussing out

Последна редакция: ср, 11 юни 2014, 00:02 от Neidjal

# 727
Точно тая вечер решиха да си обновяват сайта !  ooooh!

Точно такъв финал, изобщо не очаквах ! Да го арестуват за убийството на Лола !
Тези двамата мръсници, са просто ненадминати в измислянето и натъманяването  на гадостите и мерзостите си ! Очаквах, че писмото на Лола ще пристигне преди тях, но - уви !
Джелил каза нещо важно на Гюзиде, за да я върне към живота, защото тя определено се беше предала.
Даже не можах да се зарадвам на сцената между Сеит и Шура.
Много хубав епизод, чудесен за финал, но много, много тежък !
Невероятна игра на Къванч - това бе неговата серия. Блестящ просто - в мъката си, с празния поглед, през който можеш да видиш изпепелената му душа....само той го умее това.

# 728
Петро, големия благородник  hahaha си е чисто и просто един мръсен убиец  ooooh!

И аз си помислих същото, да дойде някой сега да ни убеждава в благородството на Петро и неговите чувства.

Знаем, че е гадина, но тази вечер беше особено гнусен - стреля в жена, и я довърши.

# 729

И аз си помислих същото, да дойде някой сега да ни убеждава в благородството на Петро и неговите чувства.

Знаем, че е гадина, но тази вечер беше особено гнусен - стреля в жена, и я довърши.

С особена наслада при това ! Да се докаже, колко е мъж пред другия мръсен убиец !

Заповядайте в новата тема, момичета !  Hug Докато още можем да влезем. Wink

# 730

Харесаха ми сцените с Гозиде и Джалил! Те ми бяха най- интересни от епизода. За сцените със Сеит и Шура ще  чакам преводите.

Отново  нагласиха нещата така, че Шура да направи крачка към Сеит. 

Безчинствата на Петро и Били  са ужасно пресилени. Драматизъм, драматизъм, но това вече е доста прекалено. И отново Петро преметна ей така, като в детска игра, един куп народ.  ooooh! Пак Сеит в затвора, пак се повтарят същите глупости от преди няколко серии.

Госпожата,  Heart Eyes
Скрит текст:
знам, че четеш много добре, но аз също мисля, че се изкавам ясно. Върни се ако искаш и прочети снощите ми постове. Казвам , че не си ме разбрала правилно, повтарям го, а ти ако искаш го приемай за вярно. Пак ще кажа, ако знаех, че има желание за други теми, нямаше да си правя труда да пиша въпроси за раздялата, а за тези , които биха могли да бъдат от интерес за бъдещи събития. Мисля, че много ясно си личи от целия ми пост  какво точно съм искала да кажа. Не ми е приятно да ми се приписват мисли, които дори не са ми минавали през ума. Peace 

# 731
Лагуни,  Heart Eyes
Скрит текст:
върнах се и прочетох ! Разбрала съм те много добре и затова е на лице анкетата и въпросите, подготвени от теб . Peace Мисля, че повече коментари по въпроса, са абсолютно излишни.

Общи условия

Активация на акаунт