Голямата тема за малките масла - 8

• 75 429
  • 742
  •   1
Отговори
# 255
Благодаря!  bouquet

# 256
Какаовото масло, освен за плаж и по бързо почерняване, за какво маже да се използва сега през есента и зимата?

# 257
Успех и дано се похвалиш   bouquet
Какаовото масло, освен за плаж и по бързо почерняване, за какво маже да се използва сега през есента и зимата?
Против стрии, целулит,а и само за кадифена кожа, вместо лосион за тяло. Много добре хидратира и подхранва сухата кожа на краката примерно, моята там направо се лющи зимно време.

# 258
  • Бургас
Кое масло е най-ефикасно при вече съществуващи стрии, с надеждата да станат по-малко забележими Simple Smile знам че това е невъзможна борба, но все пак да питам ако някой го е открил. Четох за зехтина, кокосовото и бадемовото масло. Имам кокосово вкъщи.

# 259
Откъде купувате ямайското ЧРМ? Окрих само в zoya.bg, но цената му  Rolling Eyes. Каква е разликата между него и това например http://www.iherb.com/Heritage-Products-Organic-Castor-Oil-16-fl-oz-480-ml/22831 ? Различен ефект ли имат черното и по-светлите видове?   

# 260
Против стрии, целулит,а и само за кадифена кожа, вместо лосион за тяло. Много добре хидратира и подхранва сухата кожа на краката примерно, моята там направо се лющи зимно време.
А за лице става ли?

# 261
А за лице става ли?
При много суха кожа става или за околоочния контур, но иначе има вероятност да дойде тежко.

# 262
А за лице става ли?
При много суха кожа става или за околоочния контур, но иначе има вероятност да дойде тежко.
  bouquet

# 263
Никой ли няма запознат с разликите между различните видове рицинови масла?

# 264
Черното е най-доброто.

# 265
Кое масло е най-ефикасно при вече съществуващи стрии, с надеждата да станат по-малко забележими Simple Smile знам че това е невъзможна борба, но все пак да питам ако някой го е открил. Четох за зехтина, кокосовото и бадемовото масло. Имам кокосово вкъщи.

Шипково  и щраусовото масло /поотделно или в комбинация/ са  особено подходящо за заличаване на стрии и белези.

Тук
Скрит текст:
е обяснено подробно всичко маслата п/в стрии.

# 266
А за лице става ли?

Аз съм със суха кожа и го ползвам за лице, идеално ми е.

# 267
  • Бургас

Шипково  и щраусовото масло /поотделно или в комбинация/ са  особено подходящо за заличаване на стрии и белези.

Тук
Скрит текст:
е обяснено подробно всичко маслата п/в стрии.
Благодаря ти Simple Smile

# 268
Момичета,  отдавна ползвам различни масла за кожата и косата си.  Напоследък забелязвам,  че след маслена маска /смес от затоплени масла и зехтин/  косата ми не изглежда така добре-краищата й стоят сухи, разхвърчани, с фризита.. После каквито и финиши да сложа - не се оправя до следващота миене. Някой може ли да ми каже защо така се получава и дали проблема не е в неправилна комбинация на маслата? Маслата, които имам и ползвам в момента - кокосово,  от жожоба, арганово, бадемово, едно микс за коса и кожа и зехтин.  Понякога слагам и малко тривитаминол. И нещо много сухи и опърпани ми стават краищата. Не ползвам преси и сушоар.. Моля съвети как да ги комбинирам и нанасям... Мерси...

# 269
Според мен си прекалила и би било хубаво да спреш за известно време употребата на масла върху косата, и да наблегнеш на хидратация.
Хубави хидратиращи серии са Joico Moisture Recovery, Matrix Biolage HydraThérapie, Moisture Extreme и Еластисайзър на Филип Кингсли, Макадамия, TIGI Bed Head Urban Antidotes Recovery и т.н.
Паралелно можеш да си правиш и домашни маски с мед, алое вера, тиква и др., ако си фен.

Общи условия

Активация на акаунт