Голямата тема за малките масла - 8

• 75 461
  • 742
  •   1
Отговори
# 285
Дивиана , би ли споделила кои масла са подходящи за суха и склонна към накъсване коса?  Hug  bouquet
Специално за такива коси много препоръчват арганово масло.

# 286
Без претенции за изчерпателност: масло от африкански кактус (Opuntia ficus indica), масло от баобаб, масло от бабасу, арганово масло, сусамово, рициново, таману, японска камелия, шафраново, масло от Ему...

# 287
  • Бургас
Взех си това масло http://www.zoya.bg/%D0%9C%D0%B0%D1%81%D0%BB%D0%BE-%D0%BE%D1%82-% … retty-%C2%AE-m195 с надеждата да залича някоя стрия  Laughing има ли някой доволен от него  Thinking

# 288
Косата и кожата реагират различно на различните масла... Аз често си мацвам масло на лицето и минавам с уред за масаж... Но от някои масла след няколко часа ми излизат по една-две пъпчици с бяло връхче по Т-зоната /най-вече на носа/... Това става и след някои купешки маски за лице... Така и не мога да разбера от кое масло точто ми става това,  защото повечето пъти е комбинация от масла... newsm78 Но въпреки това не се отказвам от маслата... За косата за сега ще ги слагам в маска, а не чисто, да видим.... От кои домашни маски не пада боята за коса? Знам за затоплянето,  че не е хубаво след боядисване....

# 289
Здравейте! И мен ме интересува това ямайско черно рициново масло ще оцвети ли руса коса Sad. От този магазин zoya.bg качествени ли са нещата и каква е разликата между нормалното масло и това с добавка на зелен чай (примерно)?

# 290
Здравейте! И мен ме интересува това ямайско черно рициново масло ще оцвети ли руса коса Sad. От този магазин zoya.bg качествени ли са нещата и каква е разликата между нормалното масло и това с добавка на зелен чай (примерно)?
Аз съм руса, моето е от зоя.бг - не оцветява, нямам забележки

# 291
Момичета,кажете освен шипковото масло кои други са против бръчки. Миналата година от късна есен до ранна пролет си мажех околоочния контур с шипково,но не видях кой знае какъв резултат.Може би ми трябва някое по-силно,или  смес от няколко...  Tired

# 292
  • Пловдив
Дивиана    bouquet Hug

Момичета, ползващи ЯЧРМ : има ли видим ефект при вас? До скоро бях на "вълна" зехтин, но нещо ми писна и сега се чудя дали да не пробвам това рициново масло.

# 293
  • В полите на Пирин планина
Моята коса по принцип харесва всякакви масла  Grinning Но ЧЯРМ е някак по-силно и наситено като действие и с чиста съвест мога да кажа, че ми хидратира косата. Много харесвам и ефекта на коксовото масло.

# 294
Момичета, ползващи ЯЧРМ : има ли видим ефект при вас?
Този въпрос в новата тема трябва да бъде на първа страница, заедно с отговорите  Laughing Майтап да няма ама ще го сложа ако я правя аз де.

# 295
  • в Кошера
Момичета, ползващи ЯЧРМ : има ли видим ефект при вас?
Този въпрос в новата тема трябва да бъде на първа страница, заедно с отговорите  Laughing Майтап да няма ама ще го сложа ако я правя аз де.

Закови го, да.  Peace
Следродилният косопад ме почна мен, та ще следя изкъсо всичко по темата.  Mr. Green

# 296
  • BG-DE
Здравейте, можете ли да ме насочите откъде мога да си взема масло от репей?

# 297
  • Пловдив
Поръчах го! Да видим дали ще има ефект при мен  Simple Smile

# 298
Здравейте, можете ли да ме насочите откъде мога да си взема масло от репей?

В: София кв. Лозенец 

# 299
Пристигна и мойто ЯЧРМ  Grinning Ама му се е счупила капачката, направо късмет, че не се е разляло  Crossing Arms
Почвам да го мажа още сега, мисля да смеся с кайсиево, че само такова имам в момента и може малко зехтин да сложа.

Поръчах го от тук http://www.ebay.com/itm/351094017499?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&am … p3984.m1497.l2649 Линка е даван от някой в темата преди, не помня кой съжалявам, но излиза доста изгодно, затова го споделям отново Peace

Общи условия

Активация на акаунт