Голямата тема за малките масла - 8

• 75 424
  • 742
  •   1
Отговори
# 300
  • BG-DE
 Glamur, много ти благодаря   bouquet

# 301
  • В полите на Пирин планина
aDaMaNt, а за колко време ти го доставиха? При тази стойност не отива на митница, нали?

# 302
aDaMaNt, а за колко време ти го доставиха? При тази стойност не отива на митница, нали?
Ами на 3-ти септември съм го поръчала и е пристигнало вчера т.е. около 12 дни, пътува с ДЧЛ Глобал Мейл, но си дойде в пощата, не отива на митница Peace

# 303
  • В полите на Пирин планина
Ами на 3-ти септември съм го поръчала и е пристигнало вчера т.е. около 12 дни, пътува с ДЧЛ Глобал Мейл, но си дойде в пощата, не отива на митница Peace

Благодаря ти много. Ей сега ще си поръчам  Heart Eyes

# 304
  • Over the rainbow
Ако някой се интересува от ЯЧРМ  да ми пише на лични. Преди време си взех една бутилка също от Ebay, но не ми допадна като продукт. Вървеше в комплект с тубичка с дълъг накрайник, за лесно поставяне в корените на косата. Там отлях малко, но реално ползвах много малко от него. Така си стои.

# 305
Да се включа и аз в темата, аз ползвам бадемово масло от много години за маски с косата, много съм доволна. Прави я да пада хубаво по раменете, а не на всички посоки, изглежда плътна и бляскава. Най-много честно казано ме изненада ефекта, че като си оформя косата и си стои така, както съм я направила дори без лак за коса. Като цяло е любимото ми масло. Simple Smile

# 306
DaenerysTargaryen сподели каква маска за косата правиш. Благодаря!

# 307
Само бадемово масло мажа в корените и по дължината размазвам каквото е останало. Simple Smile Стоя по 2 часа и обикновено слагам преди всяко миене на косата, но от време на време пропускам все пак да има почивка.

# 308
Мокрите ли косата преди нанасяне на маслата?

# 309
  • в огледалото на живота
Аз не!Само разресвам,за да премахна сплитането.

# 310
  • При децата ми
Момичета, имам кокосово и рициново масло, мога ли да направя някаква комбинация с тях за косата? Довечера ще я мия и искам да си направя маска преди това. Косата ми е гъста, суха, с дебел и твърд косъм. Освен това е боядисвам и гледам, че е нацъфтяла малко. Кокосовото масло е органично, студено пресовано, а рициновото е обикновено от аптеката.

# 311
  • в Кошера
Момичета, имам кокосово и рициново масло, мога ли да направя някаква комбинация с тях за косата? Довечера ще я мия и искам да си направя маска преди това. Косата ми е гъста, суха, с дебел и твърд косъм. Освен това е боядисвам и гледам, че е нацъфтяла малко. Кокосовото масло е органично, студено пресовано, а рициновото е обикновено от аптеката.

Можеш.  Peace
Но имай предвид, че рициновото масло е доста тежко и трудно за отмиване, така че препоръките ми са за съотношение 2:1 в полза на кокосовото.  Peace
Говоря от личен опит.  Peace

# 312
  • При децата ми
Tyra, благодаря за отговора! Hug А само по дължината ли да нанасям или по скалпа може и колко време е добре да се стои?

# 313
Може би няма да ти е много полезно мнението ми, защото от скоро започнах  с маслата, но ще ти споделя моето разсъждение. Аз мокря косата, но измивам и  с шампоан. Едната причина е че ми е трудно да нанеса хубаво маслата, защото косата ми е доста суха. Може би трябва да пробвам с четка за боя Rolling Eyes Другата причина е че слагам кристали и термозащита с фиксация, понякога лак за коса и тези продукти в комбинация с градския прахоляк и себума смятам, че ще пречат на проникването на маслата. Мием косите преди протеинова терапия, за да може да проникне, а според мен готовите продукти, особено професионалните, имат добавки, които имат за цел точно да помогнат на продукта да проникне, а натуралните масла нямат и затова ползваме топлината. Даже смятам, че маслата правят филм върху мърсотията и в комбинация с топлината я натъпкват навътре. Laughing Това разбира се са си мои разсъждения, без да имам никаква подготовка. Но не бих се върнала от градския транспорт и без да си измия лицето, да си сложа масло или каквото и да е било.

Взех си това ямайско масло и днес го смесих със зехтин и макадамия, не знам в какво отношение, на око Grinning. Доста лъскавка ми стана косата, доволна съм. Другия път ще пробвам само с него. Остана ми от тази смес и си я сложих на лицето. След това седях над една тенджера с затоплена вода и чай вътре, докато не започна да капе вода от мен. От тази процедура съм мн доволна, чувствам си лицето почистено и много загладено.

Последна редакция: чт, 18 сеп 2014, 20:42 от Aradiq

# 314
  • в Кошера
Tyra, благодаря за отговора! Hug А само по дължината ли да нанасям или по скалпа може и колко време е добре да се стои?

Аз правя фрикции на скалпа и разнасям остатъка по дължините с едър гребен.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт