Голямата тема за малките масла - 8

• 75 280
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
Благодаря ти  devi4ca ! Simple Smile

# 541
Тръгнах по дирите на масла Ривана, но в двете аптеки, които ми бяха по път, нямаше. Имаше на Ареон, взех си чаено дърво. Имате ли мнение за тях?  newsm78

# 542
  • Sofia
Ривана смисля, че имаше в ДМ (дано не бъркам).
За Ареон нищо не мога да кажа - зная, че се разфасоват в БГ и че са фирма на Балев, но каква е суровината  Thinking

# 543
Здравейте, мисля да си купя стимуланта на Икаров за коса може ли да правя маски допълнение с   други продукти като мляко, яйце, мед, канела и др. и да ги смеся. И също да попитам понеже доста се запалих по маслата дали е хубаво за косата да смеся стимуланта с други масла - бадемово, авокадово, рициново и др. малки масла  newsm78

# 544
В стимуланта и без това ги има повечето масла, според мен няма нужда, а с яйце, мед, канела, мляко може да смесваш, да.

Утре ще посетя ДМ да видя за тези, които си търся на Ривана  Hug

# 545
Здравейте, поздравление за хубавата тема  Hug начинаеща съм на тема масла и тепърва се запалвам по тях. Виждам, че не тачите Икаров, аз само тях знам  Rolling Eyes  Четох темата, като добра марка отделих Ривана, може ли да препоръчате и други и от къде ги поръчвате? (ebay, Зая и т.н.).
Интересуват ме бадемово, рициново и жожоба. Първите две ги слагам в маската си за коса, а жожобата я смесвам с розова вода и си правя дегримьор - отношение 5:1. Реших като ще ползвам масла (и то на лицето) да са качествени. Благодаря предварително   bouquet

# 546
Аз поръчвам масла от iherb - жожоба , рициново , бадемово.Дала съм ти линкове към малките опаковки,има и с повече милилитри.Аз лично съм много доволна от тях,не ползвам български производители.

# 547
Какъв ефект се цели, като се сложи  масло от чаено дърво в шампоана? Моята коса е къдрава и много суха, дали е подходящо?

Имам питанка, шипковото ми масло на Ривана е било забутано  някъде из рафтовете около 2 месеца след като е отворено. Дали се е развалило? Няма вид и мирис на развалено, а знам 4е ме предупредиха да го държа в хладилник задължително...

Имам и масло от хвойна, много стресиращ аромат има Simple Smile Особен такъв. Уж за акнето го взех, но кожата ми се влоши, около седмица го използвах... Сега освен да го ползвам като антицелулитно...

# 548
Аз поръчвам масла от iherb - жожоба , рициново , бадемово.Дала съм ти линкове към малките опаковки,има и с повече милилитри.Аз лично съм много доволна от тях,не ползвам български производители.

Благодаря много за отзивите  Hug т.к. и друга съфорумка ми препоръча този сайт, може би ще си поръчам от там. Малките опаковки като за начало са добре. А как става плащането, след като си направиш регистрация, с карта Visa или нещо др? И за колко време пристигат  newsm78  Flutter

# 549
  • Пловдив
Има си тема за този сайт в раздела Пазаруване от чужди сайтове Peace На първа стр. пише всичко.

# 550
  • в огледалото на живота
Какъв ефект се цели, като се сложи  масло от чаено дърво в шампоана? Моята коса е къдрава и много суха, дали е подходящо?

По принцип действа антипърхутно на косата,но е широкоспектърно и за други неща.
Виж на първа страница блога на Дивиана.Ще се смаеш колко неща има които дори не си предполагала,че знаеш не само за това масло... Wink

# 551
Има си тема за този сайт в раздела Пазаруване от чужди сайтове Peace На първа стр. пише всичко.

Благодаря за пренасочването и се извинявам за спама   bouquet  Продължавам да следя тук мненията ви за чудните масла  Laughing

# 552
Извинете ме,че вече станах досадна с моите въпроси,но сега установих,че не разбрах дали да сложа Чаеното дърво направо в цялото шише шампоан или да слагам в дозата,която изсипвам в ръката? Embarassed

# 553
  • в огледалото на живота
Извинете ме,че вече станах досадна с моите въпроси,но сега установих,че не разбрах дали да сложа Чаеното дърво направо в цялото шише шампоан или да слагам в дозата,която изсипвам в ръката? Embarassed

Анчето,слагаш капките директно в бутилката на шампоана.Отваряш капачката,капеш,затваряш и раздрусваш хубаво.Не цялото шишенце с чаено масло  Wink
Винаги преди употреба правиш упражненението  Peace

# 554
Сега вече разбрах!Добре,че питах,че щях да слагам във всяка доза.  Mr. Green  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт