"Песен за огън и лед" - 9

• 40 381
  • 744
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна
Какво се споменава за Тъмна звезда в 6-та книга? Нещо съм пропуснала.
Нищо не се споменава, но нали Бейлон Суан тръгна да го търси, предполагам Арео Хота ще е гледна точка към събитията там.

Мисля, че няма да има глави на Хота повече. Всъщност Мартин потвърдил ли е на кого ще има глави във Ветровете.?

Какво се споменава за Тъмна звезда в 6-та книга? Нещо съм пропуснала.
Шеста част излязла ли е?

Не.

# 421
Не е потвърдено. Мое предположение. Но би трябвало да има гледна точка в Дорн, да видим реакцията на Доран за Куентин, пък и резултатът от търсенето на Тъмна звезда едва ли ще се спомене ей така, в едно изречение, все си мисля, че ще е по-подробно. Трябват си една-две глави на Хота.

Последна редакция: чт, 19 юни 2014, 16:05 от vvv9

# 422
  • Варна
Не е потвърдено. Мое предположение. Но би трябвало да има гледна точка в Дорн, да видим реакцията на Доран за Куентин, пък и резултатът от търсенето на Тъмна звезда едва ли се спомене ей така, в едно изречение, все си мисля, че ще е по-подробно. Трябват си една-две глави на Хота.

Джайм? Laughing
Може дорнското приключение на Джайм все пак да е спойлер..

# 423
Други работи са му на главата на него. Дори да се измъкне от лейдито, по-скоро ще се насочи към Кралски чертог и после Бурните земи, да даде отпор на Егон. В Дорн няма никаква работа.

# 424
  • Варна
Други работи са му на главата на него. Дори да се измъкне от лейдито, по-скоро ще се насочи към Кралски чертог и после Бурните земи, да даде отпор на Егон. В Дорн няма никаква работа.
Бриен ми се струва, че няма как да е толкова подла да го заведе при Кат. ще се измъкнат някакси.. или само той
Съмнявам се , че би хукнал към КЧ. Има да мине много време преди Егон изобщо да се насочи натам.
По-скоро може да остане при Санса в Долината, щото не виждам как няма да се разчуе, че тя е там.
А може да тръгне към Дорн при Мирцела.Особено ако се случи нещо с Томен.

# 425
Дорн всеки момент би трябвало да обяви подкрепа за Егон, след като научат за Куентин. Т. е. няма кой да го приема Джайм там, ще трябва да ходи с армия. Но преди това са Егон и Златната дружина.

# 426
  • Варна
Дорн всеки момент би трябвало да обяви подкрепа за Егон, след като научат за Куентин. Т. е. няма кой да го приема Джайм там, ще трябва да ходи с армия. Но преди това са Егон и Златната дружина.

Човек предполага, Мартин разполага. Peace Laughing

# 427
Аз сам нова в темата , но от далго време ви следя . Много ми харесват вашите разсайдения относно песента . Имам един вапрос , не е ли направило впечатление на Роберт Баратеон , че Церсеъ не е била девица парвата брачна нощ . Извинете ме за грозното писане , просто кирилизирам текста си от шлиокавица на кирилица , защото нямам кирилица на лаптопа .

# 428
  • HH
Аз сам нова в темата , но от далго време ви следя . Много ми харесват вашите разсайдения относно песента . Имам един вапрос , не е ли направило впечатление на Роберт Баратеон , че Церсеъ не е била девица парвата брачна нощ . Извинете ме за грозното писане , просто кирилизирам текста си от шлиокавица на кирилица , защото нямам кирилица на лаптопа .

Нямам спомен в книгата да се казва нещо по въпроса. Но Робърт не е искал да се жени за нея.На сватбата най-вероятно е бил пиян и може да не му е направило впечатление. Въпреки, че съм по-склонна да вярвам, че след като Арин го е посъветвал да се ожени за нея, защото баща е Таиуин Л., нищо чудно просто да си е замълчал понеже е нямал друг избор.

# 429
Бил е пиян като кирка първата брачна нощ, нали нарича Серсей Лиана...

# 430
  • Варна
Освен това е широко разпространено мнението, че понякога благородните девици загубват девствеността си при езда. Това беше и едно от обясненията за Марджери.

Пък и май е неясно доколко е важна девствеността при един брак. Доста недевствени булки има.

# 431
  • Русе
Пък и баш Робърт ще е последният човек, на когото ще му пука дали невястата му е девствена Laughing
Инак до края на поредицата сме щели да разберем всичко от-до относно въстанието на Робърт. Сигурно дори дали Нед е спал с рибарски щерки.

А покрай бележките за Ланистър уважението ми към Тивин се покачи още повече. Жалко за слепотата му и пропилените възможности. Чудно ми е само дали неговото отношение към Тирион е провокирало омразата на Церсей към малкия й брат, или нейното е засилило неприязънта на бащата към втория му син. Леко съм изненадан, че Церсей не е уредила убийството на Тирион още като малък, все пак е разполагала с достатъчно власт да уреди (интересно по какъв ли начин) влизането на Джайм в Кралската гвардия и така тотално да прецака надеждите на баща си, та това ли...

# 432
По-скоро може да остане при Санса в Долината, щото не виждам как няма да се разчуе, че тя е там.
Ще се разчуе само ако се омъжи за Хари, а не знам дали ще стигнат толкова бързо до сватба в следващата книга.

Освен това е широко разпространено мнението, че понякога благородните девици загубват девствеността си при езда.
То обикновено все така става. Mr. Green

Колкото и да го мразя Тивин не мога да не призная, че той щеше да е най-сполучливият крал на Вестерос. По-добър от всички претенденти за престола, които видяхме досега.

# 433
  • Варна
Ще се разчуе само ако се омъжи за Хари, а не знам дали ще стигнат толкова бързо до сватба в следващата книга.

Шадрич може да се досети, Миранда със сигурност, доста хора са я виждали в двора, така че нищо чудно да я познаят.

# 434
Да питам тези, които са по-напред?
Моята теория е, че Джон Сноу е син на Лиана? Права ли съм? Аз много не разбрах как умира тя, но като го гледам Едард колко е принципен, това ми се видя най-вероятната теория.

Общи условия

Активация на акаунт