Магията на изтока - тема 32

• 34 460
  • 729
  •   1
Отговори
# 255
Ясно и за адаша Шун, човека добре си играе там където съм го гледала - май всичко на всичко в 3-4 заглавия.  Thinking обаче в киното не съм го срещала.
Време е да се засечете Whistling Примерно в Peak: The Rescuers или в The Woodsman and the Rain.И двата си заслужават,но ми се струва,че вторият е по от твоята кръвна група Grinning природа,взаимоотношения,човешки/

# 256
Чета ,че Tuon предложила филм с Рейн и о, грешка не този Рейн Shocked
Та с този от ЮК с готините клепачи-след редовете за операциите установих ,че ти ми се нравят най при този Рейн Чонг Джи Хун  гледах това Return to Base симпатично милитъри екшън.Не бях запозната с този тематика с източен привкус и ми хареса.Римейк-хубав,повечето бяха каскадите спиращи дъха отколкото актьорската игра,но нямаше нужда от мишок,даже напротив Laughingхуморът е ненатрапчив и без специфичните сцени с пълни усти или престой в нужници.Останах приятно изненадана.Кава адреналина и няма време за дрямка.Главният умее и да играе ,освен да танцува,а това е добре.За пеенето му  newsm78 още не съм наясно.

Последна редакция: вт, 10 юни 2014, 21:46 от Sause baus!

# 257
  • MJF
Ха, интересно. The Woodsman and the Rain е в Списъка ми но е потънал да чака настроение явно. Ще му дойде ред и на адаша в киното  Mr. Green. Мда , Tuon, този по от моята кръвна група ми изглежда. Другия подозирам в накяква героика пък леко съм алергична към такъв патос. Ама го прибавих и него за проба де, може пък да ме изненада.  Hug.

2в1, аз адаша нали текущо го гледах, та искам не искам на редовни малки дози го "глътнах". Да не вземеш като любимец да го изгледаш на екс, дозирай за да му се любуваш по-дълго Wink Hug.

Аз май не ви се оплаках как скоро от моя мързел изгледах един филм повторно, евентуално де. За мързела ми да маркирам какво съм гледала в imbd  става въпрос. На всичко отгоре и до сега не съм 100% сигурна дали бях го вече гледала или силно ми напомня за нещо много подобно и то пак японско  newsm78 Thinking, голяма чуденка остана. За Kazoku, Kashimasu става въпрос. 100% от моята японска кръвна група и си го изгледах с интерес от до въпреки честите ми  newsm78 по горната питанка  Mr. Green Joy, така де, всеки луд с номера си. Ясно че на бегом бе маркиран като свърши  Blush.

# 258
сосче и с онзи Рейн мога да предложа филм Twisted Evil

Шош, Peak: The Rescuers не е героика,помня го като приятен филм с комедийни елементи.Правен е по манга,така,че не очаквай трагедия,но няма и типичните  newsm78  ъм изчанчени елементи.Не е лош.

# 259
  • Toronto
Леле, харемът ми става все по-голям, направо не знам какво да гледам по-напред вече на всичките си любимци! ooooh!
Ji Jin Hee, който беше кандидат, официално го присъединих към харема.

Ми пич е сега, какво да правя! 33uu
Бях си го харесала като актьор в Заклетия ерген, ама сега, в One warm word, го оцених и като визия. Да дърпам ли Dong Yi, какво ще кажете? Или други препоръки?
Не разбирам държанието на измамената съпруга, може би защото аз не съм такъв тип. Трови сама себе си, най-много страда тя, колкото и да се тръшка да отмъсти. В крайна сметка ми се ще двамата изневеряващи да се съберат, колкото и гадно да звучи. По начало не са се оженили от любов и той живее нещастно, хванат в капана на общественото мнение и отговорностите си. Въпреки всичко е невъзможно да бъдат щастливи, наранявайки толкова много хора, така си мисля поне. И не вярвам филмът да има такова развитие.

Горкият Hwanhee нито една фенка ли няма тук? И така да е, не ми пречи да го харесвам. Нямам представа доколко е популярен в Корея, преви ми впечатление, че има много саундтракове към филми, ама май недооценен ми се вижда, също като Park Wan Kyu, айде втория попреминал възрастта да речем. Дано не съм права, страхотни гласове.

Последна редакция: вт, 10 юни 2014, 21:36 от tuparowa

# 260
Шоши, закъсня със съвета. Вече метнах 4 епизода. Ще се предозирвам, то се е видяло Joy.

Тупи, Dong Yi става newsm10. Аз го изгледах след Jang Ok Jung, за да видя и другата версия на историята.
А, ако ти се гледа нещо по-комедийно с Ji Jin Hee можеш да пробваш Ms. Kim's Million Dollar Quest.

Hwanhee не, че не е оценен, но той до скоро беше в казармата и сега се завръща. А да се надяваме скоро да го видим в някоя драма или филм.

# 261

Tuon,ще го огледам  Wink този друг Рейн  Heart Eyes Свалила съм си Оshin  и един самурайски от епохата "Мейджи"чакат ред ooooh!

# 262
  • MJF
 Crazy по ред.
Tuon,  Hug, ето така вече със съществено резюме отива за гледане скоро Peak: The Rescuers.  Thinking Ама нека 2в1 приключи с адаша та да го почна пак аз  Laughing

Честито Тупи, айде още един поделен любимец  Laughing. Ji Jin Hee гледан в три сериала и в малко сходни роли в тях. За това ми бе/е интересен в киното.
За One Warm Word - плюса бе че имаше опит за повече психология в този сериал. Това не им се отдаде добре въпреки опита де, на приливи и отливи го караха. То в ГГ набутаха прекалено много кор-особености та от толкоз "сложност" чак "олекна" тотално. Изобщо неразбрана ми остана- многострадална геновева на квадрат и още куп  неща в нея. Тя първоначално твърде сбъркана дама по моите критерии и то реакция след реакция. Загубиха се и в "обяснението" защо и как най-вече е станала такава към момента и тази двойка ми стана почти безинтересна от средата до края.

2в1, напълно те разбирам  Grinning . Нали бързо забравям  Blush но Border го почнах  newsm78 от 4 или 5 епизод преведени и тях ги минах почти на екс. Просто се гледа бързо а и удовлетворително защото казусите приключват изчерпателно.

Хм, Ms. Kim's Million Dollar Quest  за първи път го виждам, ще взема да го прегледам, щом е по-разчупен образ. Аз съм го гледала в сериали само в Take Care of Us, Captain,  He Who Can't Marry  и  A Word From Warm Heart . Не броя Dating Agency: Cyrano, Star's Lover   щото там за кратко.

# 263
Шоши, дори го има като за теб на бг - Ms. Kim's Million Dollar Quest.

# 264
Добро утро!
Специално за 2в1,разбира се и за всички останали ,да предложа трима прекрасни"японски "готвачи  Laughing
Ще ви сготвят вкусна мусака и то на една ръка разстояние Joy
Скрит текст:

Младежите са възпитаници на столичната гимназия за източни езици newsm44
Да ви е сладко и хубав ден!

Oshin,го започах-много студ,само сняг и мъка,мъка Cry

Последна редакция: ср, 11 юни 2014, 08:15 от Sause baus!

# 265
Браво на дечковците  newsm10. Да продължават в същия дух Peace.

Border можеше да си го гледам текущо, ако знаех, че всяка серия си е отделен случай. Дорамата може и да не е нещо изключително, но е направена добре. Всяка серия е направена така, че да не остават въпроси и недоумения, а на финал винаги има за какво да си поразмишляваш. А Шун , ах Шун Heart Eyes, си заслужава всяка една секунда пред екрана. Много ми хареса и колежката му. И двамата едни такива, външно неемоционални, а в същото време съпричастни към жертвите и отдадени на случаите.

# 266
  • MJF
2в1, голям Спиди Гонзалес си  Laughing Wink Hug Hug.  Hug за грижата за човека/линка.

Sause baus! , Oshin препоръчвам при подходящо настроение. Аз понеже обикновено по-аналитично гледам кино а и във филма  малко "куца" въпроса с  "емоция" или по -скоро "по японски" та го изгледах без много "сътресения".

Итадакимас, браво на готвачите по всички направления!  eat. Единия "готвач" ми се струва че сте го пускали тук със свирене и пеене.

# 267
Ами, Шоши, заплеснах се с един гоблен и... бод след бод, серийка след серийка, та.... почти до сутринта dontknow.

afwitch свърши с
Скрит текст:
цуни-гуни и сватбени камбани и то не само за главната двойка Laughing.

От другата седмица на негово място ще ни забавлява Гуки с неговият двойнствен живот в King of High School Life Conduct .

# 268
  • MJF
 afwitch изгледан.
Скрит текст:
4 на творческия екип, повече няма как. Добро начало но последните 4 серии са .....  Thinking почти нищо. Но най - зле бе текста към края, част от монолога на ГГ- пак корейско сериално философстване на нуна  Mr. Green, ако не завършат с това не може- примери -Ким Сам Сун, Wath's up fox , за тези на прима виста се сетих сега и имам предвид големите глупости уж дадени като извод за нуните  Whistling. Не го очаквах и с едно изречение финално си биха дузпата. Големи критики към  творческия екипа имам  Naughty Mr. Green но май най - вече продуцента не си е свършил работата и самата тв, защото как нормално започна романа а финално целувки детската градина и хихикане ама грам не романтично , ясно че по моите стандарти де  Laughing. Снимане-монтиране също не добре и най- пострада от това Uhm Jung-Hwa
Хваля : Park Seo-Joon, Yoon Hyun-Min, Ra Mi-Ran,  Yang Hee-Kyeong... Ако им трябват актьори за "младоци-герои" корейските "сериалисти" да взимат такива актьори  като Park Seo-Joon и Yoon Hyun-Min а не ......Тези двамата и особено когато бяха в комбинация бяха/са  чудесни  Laughing.  Yoon Hyun-Min скоростно също трябва да се разснима и по възможност в "гледам"- играе та пушек се вдига. Като излъчване , енергия и раздаване пред камерата ми напомня за породата от която е Kang Ji-Hwan-няма пестене грам.

# 269
Шоши, право в целта за  afwitch. След "страстното" начало, финалната страст си беше мираж. Дори и в Angel Eyes показаха поне голи рамена след прекараната нощ, а тук....    Close  red. Но поне сериала остана в рамките на забавното до края.

От съботно-неделните многосерийни драми Glorious Day и Come! Jang Bo-Ri продължават да държат интереса ми за момента. Не са затормозяващи и действието не се влачи. Въпреки че във втория не се разминаваме без драматични обрати те са балансирани с достатъчна доза хумор. Wonderful days като че ли е най-"сериозната" от тях, а за Дивият лук вече писах.

Общи условия

Активация на акаунт