Магията на изтока - тема 32

• 34 460
  • 729
  •   1
Отговори
# 240
  • MJF
Аз нали музикален профан на фронта а за клипове да не говоря  Blush, та като прослушах Psy има ритъм. Не слушам този стил но поне песента я чух до края, за разлика от следващите 2  Blush.
дането, футболната ми звучи евровизионно-2014  Mr. Green, има нещо общо с някоя от тях, въпреки че сега не се сещам с точно коя  Blush

# 241
  • DE
Цитат
дането, футболната ми звучи евровизионно-2014  Mr. Green, има нещо общо с някоя от тях, въпреки че сега не се сещам с точно коя
Shocked хвърли ме в размисъл, ся ще ме караш да си припомням Евровизията  Crazy

ПП: Сетих се, гърците  Laughing Като ми обърна внимание и се вслушах внимателно се сетих. Иначе само зяпах  Blush

Последна редакция: вт, 10 юни 2014, 00:01 от дането

# 242
Продължаваме с музика, този път филмова.

Нежният глас на Дже за ОСТ-а на Триъгълника.

Lee Seung Chul - I'm In Love [You're All Surrounded OST]

Minah (Girl's Day) - You And I [Doctor Stranger OST]

Hong Kyung Min - [Big Man OST]

# 243
Oshin изгледан.Хареса ми,въпреки,че на моменти ми се стори,че му липсва нещо Blush.После разбрах,че имало сериал по историята с цели 297 еп.(по 15 мин.) и вероятно съм гледала малка част от цялата история.Обаче си поплаках на две места.Първо когато обвиниха детето,че е откраднало пари и после когато получи хармониката като подарък.Хареса ми и момента с двете момичета и как богатото разбра грешката си.Мисле,че точно това му липсва на филма - развитието на героите,но  пак казвам,че ми хареса и не съм ползвала Мишо. Mr. Green

# 244
  • MJF
дането, мързи ме да ровя евровизионно, но даже май на нещо като полската ми прозвуча,  Blush но те и спомените вече бледи та сигурно бъркам  Blush, във всеки длучай е от тези дето изобщо не минаха при мен в класиране  Mr. Green.
Хм, трябва за проверя колко серии остават на Триъгълника и дали е време да се "включа". Моя ъгъл не проверен без шапка няма да остане, за него жертви правя.

Tuon, изгледала си Oshin като мен, имам предвид по същия начин, целия без мишок и въпреки това нещо не достигаше на филма и то и според мен в психологическото развитие на  образите.

На един от сайтовете "ми" мернах нещо със заглавие Platonic и се оказа това . Заподозрях че е филм като мярнах Miho Nakayama а то сериал. Не се ориентирам за жанра, защото с написаното като сюжет варианти има. Дано продължат превода и ще пробвам.

# 245
Това Platonic звучи интересно. Шоши, давай знаци, ако напредне с превода, че гледам само една серия е преведена.

Дивият лук (Wild Chives and Soy Bean Soup) за късмет не заби в някакви трагизми, а продължава в леко забавен стил. Дано задържат така повечко време.
Скрит текст:
След като малката госпожица загуби бебето при инцидент, влюбените гълъбчета се разделиха не без "помощта" на родителите. И двамата обаче мислят, че другият ги е изоставил. Тя беше изпратена в Америка при леля си, а Той остана да ближе рани. След 12 години Тя се връща с нова самоличност, успяла, красива и богата. Той е мениджър в голям МОЛ, а тя е наета от собственика като експерт, за да подобри продажбите. Никой не я разпознава заради новото й име, Тя обаче разпознава бившите си приятели, когато чува имената им. Той е необяснимо привлечен от новата колежка, а Тя въпреки неприязънта усеща, че сърцето й още трепка за него. Втората е станала лекар и продължава да се надява, че Той ще отвърне на чувствата й. Червената й лампичка светва, когато случайно засича Той и Тя заедно.
Семействата също са претърпели промени.
Семейството на Тя притежава успешна компания за производство на манду.
Семейството на Той вече не е толкова богато, след като таткото подава оставка като директор на училището заради скандала с бременността и няколкото неуспешни опити да започне собствен бизнес.
Майката на Втората става успешна бизнес дама, след като открива салон за красота. Бащата, след като избяга навремето с любовницата си във Виетнам, се завръща в Корея без пукната пара и с един син на 7-8 години.

# 246
  • София
http://doramatv.ru/angel_eyes/series18  Ангелски очи.

Някой гледа ли го този сериал.Опитвам се да открия как се казва порасналата сестричка на доктора, но никъде я няма,все едно не участва. newsm78

# 247
  • MJF
Ок, 2в1, вдъхва ми доверие сценариста , познат ни е с не едно заглавие.

Kim Myung-Min след адвокат детектив може да играе, така и не разбрах Himalaya заснеха ли го или не и ако, къде го мотаят.

2в1, Дивият лук официалния превод ли е ? Simple Smile

# 248
Шош,хубаво е филмчето,нищо,че мрънкам Mr. Green
Сериала е около 300 еп. няма начин за 2 часа да проследят цялата история и всички образи,но определено са се постарали и се е получил добър филм..Не съжалявам,че го гледах.Имах нужда от нещо източно,че последно време от там само Big Man гледам,а той си е в графата посредствени и само заради артистите.

# 249
Тайна, момичето се казва Yoon Ye Joo, но няма повече информация, защото това май е първата й роля.

Шоши, ами не ми дойде друго на ум Joy.

# 250
  • София
Тайна, момичето се казва Yoon Ye Joo, но няма повече информация, защото това май е първата й роля.
2в1,много ти благодаря, наистина няма нищо за нея, тази и е първа роля.Много ми е сладка, имам чувството,че съм я гледала някъде, но няма нищо с нея.

# 251
Боже smile3544, как може този мъж, който не се вписва в традиционните представи за красота, да има такова присъствие на екрана, че да не можеш да откъснеш очи от него Heart Eyes.

Ясно ви е какво гледам  newsm47.

# 252
  • София
2в1, Дивият лук се оказа наистина интересно и леко за гледане сериалче.Изгледах 10-те преведени на руски серии на един дъх и сега ще продължа на английски по метода "де разбрала, де не разбрала", тъй като английският ми не е много добър, но нямам търпение да чакам превод на руски.Мерси за преразказите, където не разбирам, ще чета какво пишеш.Да отбележа младежите в главните роли, които са ми много симпатични и се справят много добре с актьорската си работа.Все още съм в периода "12 години назад", на 11-та серия съм и чакам с нетърпение появата  на батковците и каките.

Border  и аз го гледам, започнах на руски, но нали вече го превеждат и на български, много ми харесва, момчето - също. thumbsup

И искам да споделя, че откакто прочетох темата за пластичните операции в Корея в Спирита, гледам всички актьори под лупа и все си мисля кой от тях се е подлагал под ножа и кой не, голямо съмнение ме е обхванало. Но пък от друга страна не ми се вярва, чак пък да няма един естествено красив кореец newsm78.Но явно манията по красотата в Корея е огромна. Но като гледам и тук красивите ги посрещат по друг начин и почти винаги те са по-преуспелите. Но с операции или без, факт е, че харема ми е пълен с красавци Two Hearts. Един от тях Embarassed.

# 253
freedoms, питай, ако нещо не ти е ясно в Дивия лук. Знаеш, че съм насреща Hug.

Аз отдавна не се взирам и чудя имат ли пластики или не. Освен, ако нещо фрапиращо не ми направи впечатление. Единственото, в което съм убедена е, че повечето дами, а и не малко господа пипат очите заради двойния клепач.

# 254
  • MJF
Дивия лук екстра ми звучи, по-добре от дословния превод на заглавието определено.
Ясно и за адаша Шун, човека добре си играе там където съм го гледала - май всичко на всичко в 3-4 заглавия.  Thinking обаче в киното не съм го срещала.
dovede, где си?!  travel 66 пропътувах Аризона, малко снежец, после чудесен изглед към Големия каньон от една тераса, двамата мотористи бяха готини хора а и възрастния мъдрец с " Аз мога/ Мога да го направя" ми хареса. Този път не ядохме но не се и оплаквам а и приказките от студиото не бяха много. Така че доволна. Остават още 2 серии.  Joy как се мие кола от долу на горе, все си мисля че трябва да е обратно при въпросната метода, поне аз така правя иначе кво като измия калниците а после взема да свалям мръсотийката от покрива на колата  Thinking Mr. Green.

Ама то Triangle 12 излъчени а общо 24- имааа време до моето "включване" като гледам около 20-а серия   Sunglasses

Последна редакция: вт, 10 юни 2014, 19:46 от Шошулчо

Общи условия

Активация на акаунт