Север-Юг по БТВ-тема 15

• 32 003
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
Ехее  в новия филм май играе Гюзиде от КСШ newsm78 Grinning
Да, тя е.

# 121
  • Варна
ехеее, много е хубава Дидка! поздрави специални, мило Фенче!
благодаря ти, душке, винаги ме успокояваш! Heart Eyes Hug

новият филм става леко интересен!

# 122
Поздравления за темата   bouquet Не мога да сваря да ви изчета, дори пропуснах кой и кога уби Ферхат ...

# 123
От вчера изобщо не ми се отваря сайтът на бтв-то, май ще наваксвам тези дни  Twisted Evil

# 124
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
От вчера изобщо не ми се отваря сайтът на бтв-то, май ще наваксвам тези дни  Twisted Evil
spoko hug hug

# 125
spoko hug hug

Зизке!  Hug Мноооу съм им ядосана, пише ми  грешка 404, ей тая грешка много я обичам  ooooh!

# 126
Момичета, Гюней къса и моите нерви  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
На масата как гледаше Джемре, побърква се направо , отново страхотна игра на Буура ooooh!

Лека нощ. момичета , до утре  Hug

# 127
Здравейте.  wavey
Съжалявах Джемре по едно време, но осъзнах, че тя сама си е виновна за всичко, което й се случва. Кой я е карал да се омъжва за човек, когото не обича? Мислеше си, че ще разиграва Баръш както си поиска, но не й се получи номера. От негова гледна точка е нормално сега да се държи така с нея. Въпреки всичко, той наистина се влюби в нея, обичаше я, а тя се подигра с него. Баръш си го знаем, че не е особено добричък, така че няма как лесно да преглътне подобно нещо.
Гюлтенката, пак и отново заобича Баръш, като чу за Париж! А беше тръгнала да спасява дъщеря си.
Егати лицемерката, и двете с Джемрето са си лика прилика!
newsm10
Тази жена понякога ме изумява. Беше толкова загрижена за Джемре, а когато стана дума за Париж изведнъж забрави всичко и Баръш отново й стана любимия богаташки зет.  ooooh! Парите и луксозността са наистина голямо нещо.  Mr. Green

Толкова искам нещо да се получи между Зейнеп и Бурак. Много си отиват двамата.  Heart Eyes За какво й е още да тича след Кузей? Вижда, че нищо няма да се получи и няма смисъл да го прави. Най-добре за нея ще е да го остави и да започне начисто.

# 128
Здравейте!  wavey
Ето и моите бележки за епизода от тази вечер:
Кузей при Сами.
Кузей си спомни разказаната от Сами история за раната на ръката му. Това, което малките момчета са фантазирали за бащата като защитник, сега се случва в действителност в историята с Фърат. Реабилитация на бащата като герой в съзнанието на Кузей. Продължава сближаването между Сами и Кузей. Сцена без думи. Една от няколкото за връзката между мъжете в семейството.
Първа реакция на Кузей: опит да върне майка си в дома. Неуспешен опит да събере семейството. Нейното огорчение е събирано цял един живот.
Силно впечатление ми остави кратката сцена малко по-нататък, провокирана от посещението на Кузей: Хандан гледа замислена познатата ни семейна снимка. Децата са малки, тя е със спусната коса. Пред огледалото се вгледа в отражението си, пусна си косата както на снимката. В този вид отиде в трапезарията и понечи да седне там, където обикновено седи. Отказа се, седна на мястото на г-жа Ебру, поръча си от нейното вино, зае нейната поза с ръцете. Може би в това трябва да видим сбъднатата мечта на Хандан, която тя преследва още от времето на своята младост. Сбъдната, но – колко изразително е показано - пред празната маса: няма семейство, няма никой.

Гюней и Симай:
Гюней: оставил е пистолета и моли Симай да не причинява повече проблеми на Кузей. Дори самата Симай се изненада от разликата в говоренето предния ден и сега. 
Гюней знае, че това ще стигне до Кузей. „Добрият брат” държи Кузей на разстояние от Джемре и винаги го обърква, а това сега е нужно на Гюней.
В същото време започва атака срещу него по въпроса за бившите затворници в бизнеса.

Бану продължава да подлудява Гюней с говорене за Джемре и какво Кузей е направил за нея. На семейната вечеря Гюней я гледа вторачено, а нежностите на Баръш към Джемре, които не можа да издържи, прекъсна с една наздравица.
[/b]

Зейнеп в пекарната. Не пропуска. Докосване по ръката, изразена загриженост. В сравнение с поведението и към Джемре са ясни намеренията към Кузей.
Да каже за Бурак е приятелско към Кузей, но едва ли е много приятелско към Бурак.

Кузей при Сами:
Продължава изпълването на отношението баща – син с приятелство, с духовно общуване.
Поглед върху снимката на Джемре и Баръш във вестника. Сами: „Замини!”. Назрява решението на Кузей за излизане в чужбина. Отсега нататък всичко, за което ще се грижи, е бизнесът.
Вкъщи прегледа още веднъж вестниците. Тъжен. Изхвърли прибраните преди останки от счупения саз - пореден етап на решението му да скъса с Джемре...завинаги...
За Джемре – брачен договор.
Заминават за Париж.
Обаждането на Джемре. Кузей е много категоричен – „Няма ние, всеки да върви по пътя си.”

Срещата при г-н Ерсин:
Бившите престъпници хора ли са? Имат ли права?
Кузей в защита на хората, осъзнали грешките си и искащи да живеят честно.
Гюней: Как ще изчистим нашето име?
Понеже зад името Гюней стои ангел... Joy; всъщност стои някой, убил в катастрофа човек, който дори не е  влязъл в затвора,
а
зад Кузей – като бивш затворник - „престъпник”, който според Гюней завинаги си остава такъв... Joyпри положение, че не е извършил престъпление.
Тръгна си ядосан. Боксов мач. Сред крошетата и противниците цяла галерия от спомени в разбъркан ред.   

# 129
Ваня  Heart Eyes newsm10 newsm51 newsm51 страхотно!
Рая  Heart Eyes да, че си е виновна Джемре, виновна си е ... ще търпи! Но с това, че се бил влюбил в нея Баръш - не, изобщо не съм съгласна - видяхме защо се е оженил за нея, беше готов веднага да се разведе. Но, предстои да се влюби - без да иска, ще стане.
Не мисля, че на Гюлтен Баръш отново и е станал любимия зет ... но че се зарадва, че ще отиде в Париж о, даааа ... кога друг път ще и се отвори парашутът ? Пък и така ще може да е до детето си, защото тя му няма вече доверие. Много ме дразни на моменти, но въпреки това не мога да и се сърдя дълго newsm78
Нищо няма да се получи между Зейно и Бурак ... дори не разбрах, за какво изобщо бяха някои техни съвместни сцени ... може би , за да покажат манията и по Кузей, която е достигнала  драстични размери  newsm78 До самия край това момиче ще лелее някакви празни надежди, не е добре с главата, наистина!
А какво ще кажете за държанието и в хотела ? След като се държа като пълна простачка в холдинга, сега тръгнала да я целува ... ега ти мръсната двуличница е пред Гюлтен и Баръш, а насаме си съскаха взаимно  Joy Joy Joy Joy
Роминче  Heart Eyes съжалявам, че не можеш да гледаш ...
Лека и синеока и от мен! Алиска  Heart Eyes До утре! Серията ще е убиец!

# 130
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ваня  Heart Eyes newsm10 newsm51 newsm51 страхотно!
Рая  Heart Eyes да, че си е виновна Джемре, виновна си е ... ще търпи! Но с това, че се бил влюбил в нея Баръш - не, изобщо не съм съгласна - видяхме защо се е оженил за нея, беше готов веднага да се разведе. Но, предстои да се влюби - без да иска, ще стане.
Не мисля, че на Гюлтен Баръш отново и е станал любимия зет ... но че се зарадва, че ще отиде в Париж о, даааа ... кога друг път ще и се отвори парашутът ? Пък и така ще може да е до детето си, защото тя му няма вече доверие. Много ме дразни на моменти, но въпреки това не мога да и се сърдя дълго newsm78
Нищо няма да се получи между Зейно и Бурак ... дори не разбрах, за какво изобщо бяха някои техни съвместни сцени ... може би , за да покажат манията и по Кузей, която е достигнала  драстични размери  newsm78 До самия край това момиче ще лелее някакви празни надежди, не е добре с главата, наистина!
А какво ще кажете за държанието и в хотела ? След като се държа като пълна простачка в холдинга, сега тръгнала да я целува ... ега ти мръсната двуличница е пред Гюлтен и Баръш, а насаме си съскаха взаимно  Joy Joy Joy Joy
Роминче  Heart Eyes съжалявам, че не можеш да гледаш ...
Лека и синеока и от мен! Алиска  Heart Eyes До утре! Серията ще е убиец!
Ан тъй newsm10 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51  love001  love001  love001

# 131

Как сте мили дружки ? Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug
попаднах във фейса на една много мъдра мисъл,важи точно като за Гьона
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 30 май 2014, 09:05 от queen_fenka

# 132

бррррр ... направо се стреснах  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Довечера е страхотна серията ... нямам търпение!
А ето какво ни предстои да гледаме другата седмица

http://www.youtube.com/watch?v=IOp4d9dpG3s

# 133
Добро утро и от мен скъпички!  Hug Реанимирам аз след Спасовден, в това гадно дъждовно време е само за спане  Joy Joy Joy ама викам да ви преслушам как сте, що сте  Heart Eyes

# 134
Хелоууу. Hug

Няма да ни спират сериала, само на 2 Юни няма да го излъчват.

ВАЖНО !!! От фейса.
На 2 Юни, Понеделник, по случай честването от смъртта на един от най-великите българи Христо Ботев, БТВ няма да излъчи "Севр Юг" и "Една любовна история".
На мястото на турските хитови сериали БТВ, ще излъчи специално издание от шоуто на "Слави", което, ще започне от 20 до 22:00 а веднага след Слави, ще започне Българския сериал "Фамилията".

Кузей към края на сериала много се разхубавява. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт