Север-Юг по БТВ-тема 15

• 31 997
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
Ками  Hug ще има още такива моменти ... този сериал е невероятен!
Аз пък се радвам, че Гюлтен му каза всички тези неща ... нека да знае Кузей.
Наде  Heart Eyes
Скрит текст:
наистина ли вече са го превели ?  newsm44 newsm44 newsm44 много ти благодаря, слънце!
Забележете колко е щастлив Гуньо, че брат му заминава ... нали ви казвам, този го е яд, че Кузей стъпва по същата земя, би бил най-щастлив, ако брат му просто изчезне  ooooh! ooooh! ooooh!

# 166
Мдаааа Фенче, преведен е и смятам по късни доби да го гледам а как, ще стана утре сутринта това е отделен въпрос. ooooh!
Джемре поне е наясно, че е допуснала грешка с Баръш и сега си плаща цената на глупостта без да обвинява друг а само себе си.

# 167
Страхотна игра на всички !
Кузей невероятно добър и при сцената с Гюлтен, как играе това момче, разтърси ме...

Мъжът ми казва за Зейнеп-Голяма мръсница е тази...
Е, сега го доказва. Мръсна, гадна змия.

# 168
Зейнеп си помисли, че Симай е лапни шаран и няма да разкрие истинските й помисли подстракавайки я уж да не се разправя с журналистката а тя точно това цели. ooooh!

# 169
Наде  Heart Eyes права си! Единствени в този филм, които си признават собствените грешки се броят на пръсти  Joy Joy Joy
Алиска  Heart Eyes така е !
Ама Зейно наистина за много проста мисли Симай  hahaha Много ми хареса как и го рекна, че мрази Джемре повече и от нея  Peace

# 170
Леле колко е щастлив Гуню мислейки си, че се е отървал от брат си, голям паразит и завистник е.

# 171
Чакайте да пострелям по Зейното #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Няма такова чудо като изоставена и наранена жена Mr. Green

# 172
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy как му развали настроението Бану ...

# 173
Баръш ми става все по-неприятен.

# 174
  • Попово
Баръш ми става все по-неприятен.

какво направи с телефона й Баръш?  newsm78

# 175
Лелеееее, ако съм на мястото на Джемре , ще стана и ще му натикам свирката не знам къде на тоя гадняр ... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire ще видите какво и направи на телефона

# 176
Борянче  Heart Eyes пренасочи и всички разговори към неговия телефон  ooooh!
Сега ще видите как оная мишка ще се крие от Кузей  Joy Joy Joy
Толкова е нагла тази Симай .... нямам думи просто!

# 177
Баръш с какво държи Джемре, изтървала съм много от филма

# 178
Борянче, Фенчето ти е отговорила.
Смелата и открита Зейнеп се крие като мишка в дупка от Кузей, защото няма доблест да застане очи в очи с него и то в дома на Симай.

# 179
Ееее, жалко, чак във вторник ще е сцената на летището ... Предстои да се появи един много симпатичен образ -  Делфина  hahaha нали така го наричаше Кузей ? Дори не му помня името  hahaha
Зейнеп ... тя се оказа  пълна кретенка и нещастница  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт