"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 79

• 23 677
  • 745
  •   2
Отговори
# 660
Добро утрооооооооо на всичкииии  Hug Hug Hug Hug

# 661
# 662
  • близо до брега на морето
Сега ми е дерт-какво ще е продължението на вечерта Rolling Eyes.Искам Судето да остане на сухо,но дедо ме идоса Mr. Green Hug Hug Hug

# 663
# 664

Elele magazine June 2014  И Метин в модна сесия  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
И той вече им загуби бройката на фотосесиите си   Party Party Party

Crazy Crazy Crazy Party Party Party Party

Вайййй бе, това щях да го изпусна  ooooh! ooooh!

# 665
Скрит текст:
Elele magazine June 2014  И Метин в модна сесия  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Вайййй бе, това щях да го изпусна  ooooh! ooooh!

то пък голям пропуск  hahaha hahaha hahaha

# 666
# 667

Пропуск, яяяя  ooooh! ooooh! ooooh! И стига го кри  Naughty Naughty Crossing Arms

# 668

Пропуск, яяяя  ooooh! ooooh! ooooh! И стига го кри  Naughty Naughty Crossing Arms

Тази китка .. е за мен  Party Party Party Party ако реша да влезна в клуба.  hahaha hahaha Подготвил се е специално.  Joy Joy Joy Смешник.  Mr. Green

# 669
Добро утро момичета  Hug Hug Hug
Да ви кажа,аз си мисля,че сезона ще свърши с разделени Яман и Мира  Peace,а първи епизод от 2 сезон ще е как Мира си идва,за да вкара малко драма,иначе няма да е интересно,няма с какво да накара хората да чакат с нетърпение новите епизоди  Peace.
Хич не ми се иска да е така,но така ми намирисва  Thinking
Феномен Ива,ко ша каже  hahaha hahaha hahaha

# 670
Да ви кажа,аз си мисля,че сезона ще свърши с разделени Яман и Мира  Peace,а първи епизод от 2 сезон ще е как Мира си идва,за да вкара малко драма,иначе няма да е интересно,няма с какво да накара хората да чакат с нетърпение новите епизоди  Peace.

Данииии  Hug Hug Hug Hug след снощи и аз така мисля.  Hug най-много в последната серия на този сезон да са разделени. После на есен Мирка ще си дойде и ... ще видим какво ще става.  Hug
Обаче награбването май ще остане за 2-ри сезон.  newsm78 Освен, ако не се награбят на сбогуване.  Heart Eyes Heart Eyes

# 671
Ани,според мен няма да има награбване сега  Peace,когато М Peaceира се върне,като минат през 10-тина серии обяснения,и към края на втроия сезон,може би,за да докаже Мира на Яман,че в Щатите не е била с друг и е само негова  Peace (хахахаха,Едже,ряпа да яде,да дава насам да пиша сценария) Mr. Green

# 672
Ани,според мен няма да има награбване сега  Peace,когато М Peaceира се върне,като минат през 10-тина серии обяснения,и към края на втроия сезон,може би,за да докаже Мира на Яман,че в Щатите не е била с друг и е само негова  Peace (хахахаха,Едже,ряпа да яде,да дава насам да пиша сценария) Mr. Green

Naughty Naughty Naughty няма да има толкова обяснения  Naughty То е ясно, че Мира не може да бъде с друг.  Naughty
Или ще е в края на този сезон или в началото на втория. Като се видят и направо ...  Joy Joy Joy

# 673

Hug Hug Hug Hug

Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy

шИ каже, че всички очакват точно това  Naughty и Едже ханъм ще ни изненада  Party Party Party

# 674
  • близо до брега на морето
Оф,аз пак си мисля за Судето-тръгнала на краставичар краставици да продава Laughing.Дедо е врял и кипял-преди да изтощи батериите,но пак малкото ми кардо ще отнесе епси #Cussing outЕтер бе,етер-жал ми е за него.За всичко той им е виновен,а той е чист като момина сълза Peace Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт