Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- 25

• 40 616
  • 774
  •   1
Отговори
# 120
Обади се първо до регистратурата (02/4417973), за да ти потвърдят, че резултатите са готови и чак тогава изпрати смс на Шефкетова. Аз биопсията я направих в петък и в събота бяха излезли резултатите.
Успех  Peace

# 121
ivankaka, Shokoladche  Hug мнението ви ми беше много важно!
ivankaka да са ти здрави и силни момичетата и много да ги слушаш  bouquet

Пак относно това ТСХ д-р Начев ми е казвал, че ако организмът на дадена жена позволи, тя може да забременее и с по-високо ТСХ, просто при ин витро и всякакви такива процедури е желалтелно да е под 2, защото се счита, че над тези стойности може да се компрометира опитът. Разбира се, както знаем, всяко нещо в медицината е индивидуално и ако на един организъм ТСХ 2.5 пречи за забременяване, то при друг не е проблем и нещата се получават. Аз обаче винаги съм от тези, при които не се получават и затова чаках да го смъкна hahaha

# 122
Проблемът в едно ТСХ над 2 не е само в това дали позволява да настъпи бременност, а след настъпването й, че може да започне да се качва главоломно нагоре (самата бременност го провокира този процес) и да предизвика спонтанен аборт. Високото ТСХ е рисков фактор за износване на бремеността.

# 123
Здравейте, предстои ми проследяване на лигавица и последваща биопсия.Бихте ли ми обяснили как протича биопсията, болезнено ли е,слагат ли упойка и всеки ден ли ще трябва да ходя за проследяване до биопсия Rolling Eyes

# 124
Здравейте, предстои ми проследяване на лигавица и последваща биопсия.Бихте ли ми обяснили как протича биопсията, болезнено ли е,слагат ли упойка и всеки ден ли ще трябва да ходя за проследяване до биопсия Rolling Eyes

Аз правих в понеделник. Мен лично ме боля, въпреки Аулина, който ми каза да изпия час преди манипулацията. Ходих два пъти преди това за проследяване. При всеки това индивидуално

# 125
  • Пловдив
Момичета,здравейте!Искам да попитам за приятелка,на която и предстои редукция на ембриони.Има ли престой в болницата и дали ще може да ходи на работа на следващия ден?Кога трябва да отиде на преглед отново?

# 126
Обади се първо до регистратурата (02/4417973), за да ти потвърдят, че резултатите са готови и чак тогава изпрати смс на Шефкетова. Аз биопсията я направих в петък и в събота бяха излезли резултатите.
Успех  Peace

Благодаря много. Звъннах и ми казаха, че е готова. Писах смс и сега чакам отговор. Кога отговарят по принцип и налага ли се да се напомня отново?

Последна редакция: пт, 30 май 2014, 17:56 от kriss_and

# 127
Д-р Стаменов дали ще е на работа на 01/06/14 неделя на работа?Успех Ви желая

# 128
  • Sofia
zok , след редукция изписват в същия ден. Аз нямах болки, имах слабо кървене, което продължи няколко дни. Изписаха ми антибиотик няколко дни преди манипулацията и спрях неупогена и фраксито малко преди и след това. Аз лично не посмях да ходя на работа, защото все пак си е рискова процедура за оставащия/те ембрион/и. Много се пазех, но за съжаление ембриончето ми спря да се развива поради съвсем друга причина. Така че нека си пита лекарят дали може да ходи на следващия ден на работа, но моето лично мнение е, че е добре след редукцията няколко дни поне да полежава. Ако има и други въпроси приятелката ти пиши ми на лични или звънни  Hug

# 129
  • Sofia
д-р Стаменов ще отсъства от 14 до 17 юни. Това е инфо от днес, опитах се да си запазя час, но уви. Ще ходи на някаква конференция, но не разбрах дали само той или и другите доктори.

# 130

Най-вероятно не, децата имали празник.

Четох някъде, че на Цар Борис ще има парти с дечица.

Последна редакция: пт, 30 май 2014, 19:12 от П@нди

# 131
Здравейте момичета   bouquet
Имам едно питане  Rolling Eyes От скоро съм пациентка на др. Персенска и предишните 2 месеца се опитахме да следим овулацията, но не се получи - оказа се, че овулирам когато си искам. Сега ме вика на 2 ден за започване на лека стимулация и същевременно за назначаване на цветна снимка /каза, че стимулацията може да се съчетае със снимката в един цикъл/. Втори ден обаче ми е утре, а нея я няма. Аз в понеделник имам неотложен служебен ангажимент. Според вас късно ли ще бъде да отида във вторник? И може ли да започвам лека стимулация без цветна снимка? Просто незнам какво да правя... #Crazy

# 132
  • гр. София
Мер, обади ѝ се и се разберете при кого да отидеш на 2-ри ден или ако не е късно да отидеш при нея на следващиия ден.  Peace

# 133
Благодаря за отговора Шоки   bouquet
Може ли някой да ми изпрати тел. на др. Персенска на лични, че го нямам  Embarassed

# 134
  • София
]
Преди малко си записах час за 01.06.нищо не казаха,че ще отсъства newsm78

Общи условия

Активация на акаунт