Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- 25

• 40 246
  • 774
  •   1
Отговори
# 165
А това лекарство на определен ден ли се слага?

Да, два дни след доказана овулация.

Благодаря много. Аз си чакам все още смс

Пиши и още веднъж , може да е забравила ...  те са заети хора  Whistling Hug   Хайде стискам ти палци всичко да е наред !   bouquet

# 166
Да напиши и пак тя в момента е на работа,мисля,че ще ти върне отговор.

# 167
  • Варна
Да напиши и пак тя в момента е на работа,мисля,че ще ти върне отговор.

Персенска не почива ли в неделя?

# 168
  • гр. София
Точно неделя е почивният ѝ ден.  Naughty

# 169
Извини ме заблудих се,че е Шефкетова затова
Да Персенска почива

# 170
  • Варна
 kriss_and , трябваше снощи в късния следобед да й напомниш. Днес няма как да ти отговори, освен ако не отиде за нещо в болницата. И това им се случва често.
Нищо. Утре й напомни, но не сутринта, защото пак ще забрави...

# 171
Момичета, от вчера очаквам смс за резултати от биопсия от д-р Шефкетова. Дали да напомня пак?  newsm78

Peace

# 172
  • Варна
Момичета, от вчера очаквам смс за резултати от биопсия от д-р Шефкетова. Дали да напомня пак?  newsm78

А... Заблудената май съм аз...  newsm78
Ако си при Шефкетова наистина, няма как да ти е отговорила вчера, защото в събота почива тя. Днес ако не ти отговори до към 17.00 часа, й прати СМС пак.

# 173
момичета, някой знае ли дали д-р Михова преглежда на женска консултация в Надежда?
 newsm78
доколкото разбрах, вече щяла да гледа само фетална морфология?

# 174
  • гр. София
Не ЖК не прави, може да си ходиш на прегледи при нея.

# 175
  • Варна
А каква точно е разликата между ЖК и ходене на прегледи....  newsm78
Ако ходиш достатъчно често на прегледи, това не може ли да мине и за ЖК?
Извинявам се за глупавия въпрос предварително...

# 176
точно това е проблемът-при нея вече не може да се ходи всеки месец,а само 3 пъти,когато е ФМ... Ако искаш да те гледат всеки месец,трябва да се запишеш на ЖК. А основният пакет на жк е само 480 кинта

# 177
  • гр. София
Няма такова нещо. Бях на 24-ти на ранен скрининг при нея и на 21-ви съм пак на преглед.
Не знам откъде имаш тази информация.  newsm78

# 178
информацията ми е от тази седмица. моя приятелка е ходила на ранен скрининг и са я информирали, че д-р Михова вече не наблюдава цялата бременност

# 179
информацията ми е от тази седмица. моя приятелка е ходила на ранен скрининг и са я информирали, че д-р Михова вече не наблюдава цялата бременност

Ако това е истина, не е добре. На 07. 06 трябва да съм при нея за преглед на шийката, на 21.06 за друг преглед. Ако прави само ФМ вече, трябва да се следя при АГ от Пловдив, което изобщо не ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт