Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- 25

• 40 203
  • 774
  •   1
Отговори
# 255
Момичета да ви попитам след лапаро+хистеро нормално ли е на 3 ден да имам болки от двете страни вътрешно до вчера нямах,а сега се засилиха дори и в легнало положение,болката е повече от дясно?newsm78

# 256
Момичета,изследвах нк клетките в момент когато имах гъбична инфекция.Възможно ли е тяхното повишение да се дължи на нея?

# 257
Angels_, мен си ме наболяваше няколко дни.

# 258
Angels_, мен си ме наболяваше няколко дни.

Благодаря ти мила,поуспокоих се стана ми странно защото първите дни нямах,а от снощи започнаха.Благодаря ти cristi Hug  bouquet

# 259
  • София
Пънче, стискам палци, всичко да е наред с лапарото и след това да се похвалиш с + тестче.  fingerscrossed Hug

И съм страшно неприятно изненадана, колко много случаи има в предишната ни клиника с трансфери на запушени тръби.  Tired Tired Tired

Аз имам диск със снимки от операцията.  Peace Иска се преди да те приспят. Аз казах на анестезиоложката.

Аз това не го знаех и никой не ми го предложи newsm78

И аз не знаех. Confused  А ако не си попиташ изобщо ли не правят диск, т.е вече няма смисъл да си поискам.

# 260
И аз това не го знаех,иначе щях да си поискам предварително.

# 261
Иля, и аз това се замислих. Следващия път, когато ходя до клиниката, ще попитам. Но това ще е чак другия месец Rolling Eyes

# 262
  • София
Иля, и аз това се замислих. Следващия път, когато ходя до клиниката, ще попитам. Но това ще е чак другия месец Rolling Eyes

cristi, аз съм на преглед в събота, ще разпитам и после ще споделя. Wink

# 263
  • В сърцето на любимия човек
Благодаря ви  Hug
BoDill - ще ти пиша на лични за малко повече подробности.

И съм страшно неприятно изненадана, колко много случаи има в предишната ни клиника с трансфери на запушени тръби.  Tired Tired Tired

Иля - аз май съм третия или четвърти случай за последния месец. На мен ми правиха инсеминации със стимулации на тази запушена тръба. Не им прави чест, друго не мога да кажа. Благодарна съм на жените от форума, които забелязаха някои нередности и ме посъветваха да сменя клиниката. Дано това са последните препятствия за всички ни  Praynig

Последна редакция: ср, 04 юни 2014, 09:38 от пънче-мънче

# 264
  • София
Аз правих три опита инвитро в клиниката,която обсъждате.С диагноза тубарен стерилитет.След неуспешните опити се преместих в друга клиника.Миналия месец правих лапаро и се оказа,че и двете тръби са със хидросалпингс.Просто нямам думи......Добре,че се преместих,но лошото е,че опитите от фонда ни заминаха на вятъра. #2gunfire

# 265

Иля - аз май съм третият или четвърти случай за последния месец. На мен ми правиха инсеминации със стимулации на тази запушена тръба. Не им прави чест, друго не мога да кажа. Благодарна съм на жените от форума, които забелязаха някои нередности и ме посъветваха да сменя клиниката. Дано това са последните препятствия за всички ни  Praynig

За коя клиника става дума?

Момичета, един банален въпрос -  колко ще струва пункция, оплождане и замразяване?

# 266
  • София
пункция, оплождане и замразяване-350, 250 на брой ембрион и 450 за замразяване на първите

# 267
  • София

И съм страшно неприятно изненадана, колко много случаи има в предишната ни клиника с трансфери на запушени тръби.  Tired Tired Tired

Иля - аз май съм третият или четвърти случай за последния месец. На мен ми правиха инсеминации със стимулации на тази запушена тръба. Не им прави чест, друго не мога да кажа. Благодарна съм на жените от форума, които забелязаха някои нередности и ме посъветваха да сменя клиниката. Дано това са последните препятствия за всички ни  Praynig

Пънче, направо съм шокирана от фактите, нямам думи. Tired Tired Tired
Радвам се, че вече не сме там и се надявам да сме намерили нашата клиника , която да ни донесе повече късмет.  Praynig Hug

# 268
пункция, оплождане и замразяване-350, 250 на брой ембрион и 450 за замразяване на първите

Shocked Лелеее, че то хич не било лесно. Благодаря ти за информацията. Ако има второ замразяване то колко струва?

# 269
  • София
200

Общи условия

Активация на акаунт