Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- 25

• 39 681
  • 774
  •   1
Отговори
# 390
  • гр. София
Генетиците са там само понеделник следобяд.

# 391
Здравейте!
Имам следния въпрос относно подаването на документи към ФАР: Другата седмица ще правим втора спермограма в друга клиника и с резултата отиваме при андролога, който каза че ще ни даде документ за фонда! След това трябва да се срещнем със Силвия Стефанова и питането е следното: трябва ли да си подготвим някакви документи предварително или всичко се попълва от клиниката и кой носи документите ние или клиниката ги подава?

# 392
Добре, но как да се свържа с тях? Някакъв телефон имат ли?

manuela___ вие само си носите необходимите изследвания, останалите документи Силвия ви ги подготвя и вие си ги носите във Фонда.

# 393
Добре, но как да се свържа с тях? Някакъв телефон имат ли?

manuela___ вие само си носите необходимите изследвания, останалите документи Силвия ви ги подготвя и вие си ги носите във Фонда.

Благодаря ти за отговора!
Успех на всички!

# 394
Супер, много ще съм ти благодарна, че аз поне още две седмици няма да ходя до клиниката Hug
Cristi,аз в понеделник съм за махане на конците след лапарото и ще попитам за диск

# 395
  • София
Супер, много ще съм ти благодарна, че аз поне още две седмици няма да ходя до клиниката Hug
Cristi,аз в понеделник съм за махане на конците след лапарото и ще попитам за диск

Angels, ще чакам и аз да споделиш.  Wink

# 396
  • София
Момичета,на някоя от вас слаган ли е гел против сраствания при лапарото и караха ли ви да го заплащате отделно.Вчера ме изненадаха от касата,че дължа 150.00лв за него Shocked

# 397
Angels_ , благодаря!

bisko72 , не са. А аз дори питах Стаменов какво можем да направим, за да се избегне увреждане на оцелялата тръба (знам, че след лапароскопско отваряне има шансове за сраствания). Той ми отговори, че това може да се случи по всяко време и нищо не може да го предотврати newsm78

# 398
  • София
 newsm78 newsm78 newsm78на мен пък ми отговори,че го е сложил да не се получават сраствания.Странно.

# 399
Е...и да е пропуснал при мен, вече е късно Sad Остава ми да се надявам, че е преценил, че не е трябвало и да е бил прав.

# 400
  • София
При мен е  премахнал  миома и двете тръби,може би за това е решил да го сложи този гел.Важен е резултата после. Heart Eyes

# 401
  • София/Стара Загора
момичета, след МБ ми откриха ешерихия коли и диагнозата ми е
Скрит текст:
Микроскопско изследване: Липсват lactobacilli; Преобл. Грам (-)пръчки (аероби); <1 Leuco/поле; Плоски епит. клетки
Заключение: Редукция на нормална влагалищна флора. Дисбактериоза.

Това проблем ли ще е за започване на стимулация и дали да не я отложа за септември... Възможно ли е да се е получило от промивките след хистеро, защото на МБ от март няма такъв проблем, а 2 месеца по-късно се явява и още нещо, мога ли да го предам на ММ  newsm78

Мисля да започна да пия Лактофлор, докато ми дойде часа при Перси, за да ми даде насоки и препоръки за лечение. Дали ще оплескам повече нещата с Лактофлора???

# 402
mandy!, за възстановяване на влагалищна флора съм ползвала това и съм много доволна!  Wink

# 403
  • София/Стара Загора
mandy!, за възстановяване на влагалищна флора съм ползвала това и съм много доволна!  Wink

За съжаление линкът не се отваря  Blush

Дали да отлагам стимулацията, тя ще е по-дълъг протокол, а на всичко отгоре другата седмица ще ми правят и биопсия, та не знам дали не се обезсмисля цялото упражнение  newsm78

# 404
  • София
Манди,обади се на лекаря ти.Предполагам,че ще ти изпише антибиотик,но е хубаво доки да ти каже точно какво. Hug

Общи условия

Активация на акаунт