Велосипеди в градския транспорт - одобрявате ли?

• 16 412
  • 367
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Разхождахме се преди време с една приятелка с количка и куче . Изведнъж притъмня и като да беше на буря , а ние далече от тях . Чудехме се как да се приберем по-бързо , в автобусите забранено за кучета , а в такси с количката няма как .
Аз редовно си превозвах количката в такси когато съм без кола. Какъв ви е проблема?

П.П. Въобще не цапа количката колкото колелото, ще ме извинявате. Аналогията е безумна. На количката гумите я стигат до глезените на хората, я не. На колелото с гумите можеш да каляш почти до задниците на по-ниските хора.

# 346

П.П. Въобще не цапа количката колкото колелото, ще ме извинявате. Аналогията е безумна. На количката гумите я стигат до глезените на хората, я не. На колелото с гумите можеш да каляш почти до задниците на по-ниските хора.

цапат, няма да се лъжем, но като гледам състоянието на улици, тротоари, плочки, павета, канали ... то докато се докопаш до буса си толкова накалян ... няма нужда да си хабиш нервите от едни ми ти гуми

Достатъчно сте ми гнусни, като сравнявате деца и кучета.

И  мен винаги ме е дразнило сравнението на хора с кучета. Милите душички не го заслужават

# 347
Майките да си купят коли и да не се бутат по ГТ.

# 348
Къде-къде по-добре да се бутат в задръстванията. В рейсовете си има места за бебешки и инвалидни колички, но дори при най-добро желание, няма как да се мръднем, че да си ги ползват. Какво да се направи като има място само за 66 правостоящи, а се събираме двойно повече.

# 349
  • София
Те това е... Няма място за велосипеди- не може велосипеди. Има място за колички- е какво да се прави като няма място за нас...
Ма не мож' българинО да го научиш на правила, ако ще да го приемат в 18 съюза едновременно.
Ей ги и тия с кучетата- душички били, а децата- зверове.

# 350
Достатъчно сте ми гнусни, като сравнявате деца и кучета.

Хаха а, че кой го прави . Определението го ползвай за себе си  Laughing Wink

Българина преди да се научи да спазва правилата, трябва да се освободи от злобицата си и от тесногръдитето си . От принципа , всеки ми е длъжен ,всеки с него да се съобразява, а всичко го дразни , всичко му пречи , толкова дребни душички като тука в чужбина ги няма. Те за това там се живеят  по-добре , не заради по-високите заплати . Бай Ганьо като отиде у ЕУропата, си е все същия .

Българин: човек темерутин , със сломен дух , вечно намръщен , като се смее го питат какво е пил .

Последна редакция: сб, 07 юни 2014, 09:29 от adelinda

# 351
  • София
Много сте жалки когато започнете да говорите за чужбината. Баш Бай Ганьо. Не злоба и тесногръдие, а липса на елементарно възпитание е в основата на всичките ни подобни проблеми. Ако не беше така мацката с кученцто, която гледах през терасата преди малко, нямаше да гледа облаците (дето ги нЕма), докато любимеца ѝ ака пред вратата на двора на къщата срещу нас. Нито някой тук щеше да седи и да обяснява, че правилата не му харесвали и ще си прави каквото му харесва на него-  ще си качва колелото при злобите в автобуса.

# 352
Тия, които говорят така, обикновено са ходили до Одрин на пазар. 

# 353
Част от елементарното възпитание е да не се обижда, като гледам тези ,които най-много претендират , че го имат най-много обиждат и после не били дребни душици с дребни проблеми , па нека съм жалка , стига ми , че не съм като вас .  bowuu  bouquet Peace

# 354
Много ги обичам широките души, за които всичко е дреболия. Те са над правилата - изсрало се кучето - как може да обръщаш внимание на такава дреболия.  

Точно тези дреболии, в "онези" страни са стриктно определени. Ако е забранено да се вози колело, никой няма да си помисли да го качи и да се разправя с шофьор и пътници. Затова им е по-лесен животът.

Последна редакция: сб, 07 юни 2014, 10:47 от Трещерица

# 355
  • София
Никога не целя да обидя. Съжалявам някой и го пиша. Той пък се обижда и започва да обижда, нищо, че е широкоскроен, с огромно сърце и душа.  Това да обобщи, че цял народ е злобен , тесногръд и с дребна душица е включено в елементарното му възпитание и му стига да се чувства добре в кожата си.

# 356
Много ги обичам широките души, за които всичко е дреболия. Те са над правилата - изсрало се кучето - как може да обръщаш внимание на такава дреболия.  

Тъкмо това мислех да напиша. Какво има да се дразниш, че детето ти си е омазало подметките или ръцете в кучешко ако, докато си е копало в пясъчника - това е дреболия, обикновено нещо, ехинококозата също не е нещо, на което да се обръща внимание, нищо България е на първо място по заразени, от домашни кучета при това. Щото така ги гледат, без излишно издребняване.

# 357
Едно е да съжалиш някой , друго е да напишеш колко е жалък , и сега се правиш и на ощипана девица и на недоразбрала . Въх , недей някой ще вземе да повярва .Колкото ти си мислиш за някой жалък , толкова си го мислят и за теб  същото . Па едва ли някой го интересува твоето мнение , че да ни уведомяваш .То че го правиш за показност и да се покажеш , ма пред кой ли ми е интересно .  Flutter Или в една държава живеем явно други неща ни дразнят .

# 358
Едно е да съжалиш някой , друго е да напишеш колко е жалък , и сега се правиш и на ощипана девица и на недоразбрала . Въх , недей някой ще вземе да повярва .Колкото ти си мислиш за някой жалък , толкова си го мислят и за теб  същото . Па едва ли някой го интересува твоето мнение , че да ни уведомяваш .То че го правиш за показност и да се покажеш , ма пред кой ли ми е интересно .  Flutter Или в една държава живеем явно други неща ни дразнят .

Ако глупостта имаше крила, досега да си полетяла към ,която си искаш, държава.

# 359

Българин: човек темерутин , със сломен дух , вечно намръщен , като се смее го питат какво е пил .

За съжаление такава е съдбата.
А как ли би определила немците ако поживееш 10 годинки сред тяхните кусури ...
И дали няма да ти се прииска да си пообщуваш просто по български ...

Общи условия

Активация на акаунт