КГБ = Клуб на Готините Баби - 146.

• 88 491
  • 733
  •   1
Отговори
# 105
Тути,голяма стихия,дано е малкия дявол Cry

# 106
Привет момичета ! Hug Hug

МИЛА ЖАБЧЕ - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !!! ЗДРАВА ДА СИ  И УСМИХНАТА ! ЛЮБОВ И СПОКОЙСТВИЕ !!!

Весел празник !!! Hug Hug

Светйлчо,Роска,Фло,Айша - благодаря ви  и на вас за поздравите към ММ. Hug Hug

Тути - надявам се дъжда да спре и дано да се поуспокои обстановката при вас Hug
Знам какво е да си наводнен. Преживявали сме го няколко пъти на село.Залят двор,пълни мазета до кръста  с вода. Ужас. Лошото е ,че сме безсилни пред  стихиите,но и малкото което може да се направи от управниците не се прави. Няма значение кой е на власт. Безхаберие отвсякъде.
Не мога да видя линка ти ,защото на работа нямаме достъп до Фейс-а,но предполагам ,че е ужасно.

Фло - радвам се ,че сте си изкарали добре. За менюто - ами БГ работа- да си пробутаме изостаналите храни на големите групи. Тогава им е "морето" на заведенията.
Поздравления и от  мен. Вече имаме  наш човек в комисията Grinning Grinning

Айша - приятно изкарване в Асеновград. Hug
Винаги ми е приятно в този град .Другата седмица и аз т.е ние с Павел  ще минем от там на път за Родопите.

Изчезвам,че почивката свърши и макар е събота - ние сме на работа

На всичкиииии Hug Hug Hug

# 107
  • София
Мацки, любителки на детски книжки, а и не само, възползвайте се да купите с голямо намаление книжка за 1 юни. Такива намалания няма дори на Панаира на книгата.

http://bookstore.enthusiast.bg/category/4/children-s-books-50.html

http://hermesbooks.com/knigi/30.html

Допълвам страхотни енциклопедии. Сега ги открих. Напълних цяла торба с книги. Ама кой ли ще ги чете?  newsm78   Дано лятото ни стигне.  Laughing

http://www.e-zona.bg/%D0%B4%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%B8 … D0%B4%D0%B8%D0%B8

Тути, страхотия е при вас. Дано да спре да вали, иначе Господ да ви е на помощ!  Praynig

Фло, да ти е честит новия стар пост!   bouquet

Последна редакция: сб, 31 май 2014, 17:58 от marina_vladi

# 108
Хей, дружки , ощетахте ли ????

Чухме се с Айша. Пътуваха за Бачково. Беше много щастлива и доволна. Слънчо изгря при нас , но вятъра е силен.

Маринка Hug много изгодни цени на книжките....

Приятна вечер !!!

# 109
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona

Здравейте , момичета!  bouquet
Много благодаря за хубавите и мили пожелания!  Heart Eyes
Няма да ви изреждам да не стане пропуск , но от сърце благодаря! Hug
Белдос , Рибка  Heart Eyes Голяма работа е нашето Фло.  Hug
Браво , Шпунц! Hug Да не учиш испански?  Wink
Честито на празнуващите през миналите 2-3 дни.  Blush Нямах възможност да пиша ,
бях на бегом.  Crazy
Майче , честито внуче. Живо и здраво и щастливо!
Много да ви радва!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Момичета , по обстойно от понеделник , че сега съм хаймана и ме глези дедко.  Mr. Green
Даже и за закуска на ресторант ме води. Laughing Дали заради мен или заради Краско?!  Rolling Eyes
Та тъй , прелитам да почерпя все пак. Целувки , момичета! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 110
  • У дома във Варна
ЧРД Жабче!
 newsm59  ura  Party Time dazzler1 newsm18

newsm51

# 111
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Без малко да пропусна РД на Жабката1

ЧРД, мила Жабке!
Да си жива и здрава, все така да те глези Дедко! И децата и внуците да те глезят!

Маринка, готини книжки, ама не можах да избера за Ели. Купила съм й Юнас Юнасон, да видим дали ще й хареса. Утре ще търся Туве Янсон, че при нас нямаше.

Идеята на Здравчето за първоюнски развлечения в Приказната градина до Елин Пелин у нас се прие възторжено, но да видим времето дали ще е хубаво. Ако да, ще водим Лъчката, а може би и Ели.

Бебето е добре, учи се да суче. Много хубаво бебенце е.
В понеделник ще се опитам да дойда на срещата.

Последна редакция: сб, 31 май 2014, 21:57 от svetal4o27

# 112
Привет!
Чаках Ivllin, Янчето или друга ранобудна бабетка да сложи кафенцето. Ама, нъц...още спите в туй мрачно и дъждовно време.
Аз днес мисля да ходя до Димитровградския пазар.Малко ми поотесняли дрехите от миналото лято и затуй трябва да си понакупя  туй- онуй. Не мога да стоя гладна и да ослабна,та ще сменям дрехите.
На Фло поздрави за поемата,  аз снощи прочетох, че ти си я написала. Браво!!!!
Приятен ден!... Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 113
    Честит празник на нашите внучета! Да са здрави,весели и щастливи!
   На патерица,честит рожден ден на Жабка,дъщерята и съпруга на Гъбка и всички,които съм пропуснала!На всички желая здраве,късмет и любов!

Не ми се получава копирането на картинки,за това поздравявам само така.Аз съм в ГД,пиша от един счупен комп.В четвъртък вечер,майстора нанесе един слой гипс и оставихме стената да съхне,докато съм тук.Във вторник ще продължим с втори слой.
    Момичета,чета ви,но не мога да пиша.
    Желая ви,хубав и слънчев ден!Поглезете внучетата и бъдете много щастливи днес! Като мен.

# 114
  • Кубрат/ Пишурка
 Добро утрооо!
Кремче, ами то неделя все пак Joy Но да не те карам да чакаш Hug

Ние днес сме в Русе на кино 3D! Първо в у-ще на рецитиране на "Аз съм българче" и после - Пантелей пътник Joy Коя от новите момичета беше от Русе newsm78 Май скоро не е писала.
Лек ден на всички Hug Hug Hug

ПП Яжке, едва те познах Joy

# 115
Добрутро в мръчкавото утро!
Кремче, Янче - привет! А на все още спящите - блазе ви!

Е бива ли такива работи - точно днес, на 1.юни да е толкова кофти времето! Това на нищо не прилича! Който е виновен, да поеме отговорност! Joy
Цялата ни програма отиде на кино. Язък за очакването! Така хубаво си го представях как си прекарваме целия ден в Приказната градина в Елин Пелин. Приготвих на Лъчката спайдърменския костюм...
Много ме е яд.

Янче, Ирманова е от Русе.

# 116
  • София

Добрутро, момичета ранобудни, шетащи, спящи!

ЧЕСТИТ ПЪРВИ ЮНИ НА НАШИТЕ СКЪПИ ВНУЦИ! ДА СА ЖИВИ, ЗДРАВИ, ПАЛАВИ! ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ, ДЕТО СА ЗАПАЗИЛИ ДЕТЕТО В СЕБЕ СИ!

Моето внуче си е при мама и май чак следобяд ще мога да го видя. Мама щяла да го води на разни места, та  и аз отпадам от групата за Елин Пелин.

# 117
Добро утро момичета !! Hug
Честит международен празник на детето !!! newsm44 running jump   bigdance2  Hands Clap newsm20 4470  ladyuu newsm56 smile3539 newsm19 baloni moresmile
Има неща , които не могат да се купуват. Това е нашето детсво......

Янче  Hug  благодаря за кафето , вече съм го грабнала и пия.. kaffeetrmker_2Веселпразник с твоите сладки внучета !!! 1swing
Маринка Hug много сладко шоколадово позравче...
Ивче Hug благодаря за прекрасният музикален поздрав от снощи . Сега го изслушах... Grinning
Кремче Hug успешно пазаруване в Димитровград ....
Светълчо Hug много жалко ,че заради лошото време ви се проваля плана с внучетата.
 Дано да просветне , та да може да поизлезете и да се поглезите с внучетата.
При нас грее слънце ,  вятъра е силен ,но моите са големи вече и сме се уговорили да излезем  след обяд да се почерпим , а после Митето ще ходи на благотвортелен концерт. Набират средства за негова съученичка ,скоро я блъсна с кола един гръцки студент на спирката.Дано детенцето да се възстанови по скоро. Привечер  Ивайла пък ще ходят  от английското училище на тържество в МОЛ Галерия. Та всеки си има план.

Мили приятелки ,пожелавам ви един весел , радостен и забавен ден  !!! Припомнете си детсвото с вашите внуци !!! family newsm56 newsm20  girluu

baloni sun Kissing Heart family6 sun sun

# 118
Ох, изветрявам вече! Най-важното забравих - да честитя празника.

Честит празник на всичките ни внучета!
    Да са ни живи и здрави, да ни радват и ние да ги радваме !

Поздравявам ги с "Оранжева песничка":

А за вас нещо забавно:Какво научихме от рекламите по телевизията?

1. Всяко момиче с ярка рокля носи в чантата си двулитрова бутилка с препарат за цветно пране.
2. Хората, живеещи в огромни, луксозно обзаведени апартаменти, се хранят с най-евтиния салам и маргарин.
3. Крайно време е да се създадат банкноти с номинал 9,99 лева!
4. Добрата домакиня винаги има в дома си безобразно мръсни плочки, ръждиви кранове на чешмите и бъкаща от микроби тоалетна.
5. Мармотите, прекалили с алпийската трева, обичат да се возят на гърба на мечки.
6. Напълно е възможно в хладилника ви да се засели огромен говорещ кренвирш.
7. Основният проблем на човечеството е пърхотът.
8. Ако на една жена й е дошъл цикълът, тя ще се облече непременно с най-късата си и развяваща се пола или с тесни, чисто бели панталони и ще отиде на купон.
9. Ако две деца злобно мърсят омразните си бели тениски, ще дойде не татко с шамарите, а някаква лелка с прах за пране.
10. При подходящото настроение хората могат да разговарят с маргарина.
11. Ако добре сте си измили косата, тя ще започне да се движи на забавен каданс. С музикален съпровод.
12. Бирата кара мъжете да скачат с парашут, да се бият с мечове и други интелигентни неща.
13. Известните хора нямат пари за храна и ще дойдат да ядат от вашия хладилник.
14. Шоколадът решава всички проблеми.

# 119
Здравейте готини!
Честит празник на всички деца!
Честит празник и на всички, в чийто живот децата са на първо място, на всички, които обичат децата и на всички, които са съхранили детското в себе си, ами то май стана – на всички!
Момичета,пожелавам ви хубав ден с вашите скъпи внуци!  girluu 1swing  Hands Clap  party006 newsm35
Кремче,успах се,че снощи до късно разхождах овцете.Обилен шопинг в Димитровград!
Луси приятна и сладка почерпка с бабините златни внуци.
Светалчо дано  все пак се състои замисления план за игри.
Янче,Макавели беше от Русе.
Дано времето се оправи,че да е хубав празника.
На всички желая хубав ден!
baloni moresmile baloni

Общи условия

Активация на акаунт