КГБ = Клуб на Готините Баби - 146.

• 88 492
  • 733
  •   1
Отговори
# 120
Честит празник  бабетки !Честит  първи  юни на вашите внучета Как бързо лети времето нали?До вчера самите ние бяхме деца,после нашите собствени деца пораснаха,а сега се радваме на внучета ...Хубаво  усещане ,защото тяхната поява  ни връща в онези минали години на безоблачното детство,към щуротиите които самите ние навремето не сме могли да правим ,защото не са ни позволявали,а сега с внуците -всичко ни  е разрешено ...Ееееех...

Дано времето днес   е позволило  да се разходите с тях,да ги поглезите за пореден път ,да си споделите "тайните" както днес ми каза моята внучка :"Бабо,когато дойда в България,ще си споделим  тайни!" newsm78Какви ли сериозни тайни  има  детето......

На всички ви да се сбъднат замислените планове за днес!
Ето да се посмеете с  едни други внучета ... Joy Joy Joy
https://www.youtube.com/watch?v=Cb4IGivnFUE

# 121
  • София
 bowuu
Честит празник на всички деца - малки, големи и по-големи!
Ето съм, завърнах се успешно. Беше много хубаво и весело. Приятелките вече чакат есенната среща.
Жабката, със закъснение честит рожден ден!  Присъединявам се към пожеланията на всички в темата.
  bouquet

# 122
  • София

Сипах си едно, малко спомени.......

# 123
Наздраве Римар, Hugправя ти компания!

# 124
  • София
Хайде, наздраве и от мен!

Днес във фейса новата мода е смяна на снимката на профила със снимка от ранно детство.  Laughing Учудих се колко много хора го направиха заразени един от друг. Отдавам го на онова детското, дето всеки от нас носи у себе си. Но, аз пък не го направих. Консерва съм си.  Joy

Момичета, аз съм си сама у дома и съм се отдала изцяло на филмите. И то на българските. Сега попаднах на нещо великолепно. В памет на Таня Масалитинова и на Славка Славова. Две големи актриси. Отиват си един по един титаните... Споделям ви го, ако решите.

# 125
  • София
 Днес моето голямо отвсякъде дете,синът ми Павел одъртява с още една година. Да е жив и здрав, да носи винаги детството в себе си .
Безгрижно детство за нашите  внучета.

# 126
Шпунци ,честито на голямото отвсякъде дете..живо и здраво да ти е ,гордост и радост...Тази маса направо вика та не се трае,момичета кокичета ,да я нападнем... newsm51 newsm10 smile3501  love001 lalalala travel

# 127
  • в малка спретната къщурка
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК,НА ВСИЧКИ ДЕЦА!НА МАЛКИ И ГОЛЕМИ,НА ПОРАСНАЛИ И ПОМЪДРЕЛИ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МОМЧЕТО ТИ,ШПУНЦ  bouquet!НЕКА ВСИЧКИ МЕЧТИ И ЖЕЛАНИЯ МУ СЕ СБЪДНАТ!
Прочетох на бързо.Обаждам се телеграфно и започвам с чантите.Имам толкова багаж,все едно се връщам от едномесечно отсъствие. ooooh! ooooh! ooooh!

# 128
  • София
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛИ НАШИ ВНУЧЕТА! ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ, И ПО-ДЪЛГО ВРЕМЕ ДА БЪДЕТЕ ДЕЦА!

ПРАЗНИК

Петльо, шарено петленце,
кой те тъй облече?
Кой ти купи от пазара
пъстрото елече?

Гребенчето ти червено
много ти прилича!
И аз като тебе Петльо
днес ще се накича!

Ще си сложа във косите
панделка червена,
с нова рокля пъстроцветна
ще съм пременена.

Днес ще има чуден празник-
празник на детето!
А кога ли пък ще има
празник на петлето?
Евдокия Митова

Привет момичета! Вече съм си у дома. Конгреса и кратката почивка приключиха, а от утре-отново на работа. Не съм ви чела, но сега първо да си разкажем с ММ кой как е прекарал тези няколко дни, а после ще се посветя на темата. За утре ме бройте, ще дойда Simple Smile
ШПУНЦИ,да ви е живо и здраво момчето, навеста да ви доведе, с още внучета да ви дари.С най-добри чувства. Наздраве!
СВЕТЪЛЧО Joy Joy Joy Как е Маичка? А Лъчко? А мама? Е, кажи 2-3 думи и за таткото Simple Smile
МАРИНА, РИБКА, ИВЛИН, РИМАР, АЙША, ЛУСИ, ЯЖКА, ЯНЧЕТО, КРЕМ, Hug  love001
БОРЯНЧЕ, ФУРИЙКА, писали сме заедно Hug и love001

# 129
  • София
Шпунц, да ти е жив и здрав порасналия син! Пожелавам му щастие и сбъднати мечти!
Фурия, да не би пак да идва в София, пишеш за чанти  newsm78?
Фло, следобяд минахме с Пламен покрай задния ви вход. Мислех си къде изчезна  Party
Утре вечер ще се видим.

# 130
  • София

Леле, Шпунци, тази маса, дето си опънала верно мами и направо си присядам на нея.  Heart Eyes

Да ти е живо и здраво, момчето! Да му върви само на късмет по пътя!

Ега мега, като те видя на клона и все ми изниква в съзнанието стихчето7 "Ега Мега бързо бега..."  Hug

Фло, Айша, добре сте се завърнали!

Напомням за софиянки за утрешната среща:

среща-гореща
в понеделник, 2 юни
в ДИВАКА на ул. Христо Белчев 16
часът 17.30 и след това

Лека нощ!

# 131
Целувки на виновниците за празниците, които не успях да честитя!

И на новите мъничета, и на бабите, мамите, татковците и дядовците им!

А за днес - мили мои прекрасни бабетки! ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! Да се ни живи и здрави внучетата!

Нямам ни време, ни сили, за разкрасяване на поста. Нека ви донесе той обичта ми и без декорации.  

# 132
Момичета добър ви вечер !!! Hug

Момичетата са се прибрали от  пътешествията ...
Фло Hug добре се прибрала ... ! Много хубаво и актуално  стихотворение от стиховете на  майка ти....
Айша Hug и ти се приземи .... Времето беше прилично , с изключение на вятъра....Дай по подробен репортаж....
Фури Hug ти на село ли си била .?  С майка ти щеше да си ходиш на село.... То винаги е така с тези торби като ходим по селата....

Шпунци мила Hug да ти е живо , здраво и щастливо момчето !!!Много късмет и успехи ! Весел празник !?!!

за мама

Маринка Hug мисля ,че по телевизията щяха тази вечер да го дават този филм , ако не се лъжа.... Сега мисля да го гледам...
Рибче Hug още малко и с   красивата ти внучка ще си споделяте тайните... hahaha Баба пази тайна....,за това ни се доверяват внуците....
Янче Hug видях снимков материал с Анджи в Русе. Голяма сладурка е.... Да я целунеш от баба Роси...   love001
Ивче, Римар Hug наздраве ви !!!!
Светалчо Hug успя ли да изкараш децата на тържеството.... ?
Кремче Hug направи ли си покупките които искаше ?
Аз щях да излизам с моите внуци , но майките се организираха с децата , та отидоха към  МОЛА после на центърй. Канеха ме и мен , но отказах ,че те все младички , какво да им се мотая. Разбрахме се с внуците утре да излезем заедно да се почерпим.
Приятна и спокойна вечер момичета !!!! newsm51 1dating cheers cheers

Здравче, Маринка писали сме заедно.... Hug Hug

# 133
  • в малка спретната къщурка
Момичета,бях си на село и от там се прибрах с пълни дисаги toothОще не мога да се осеферя.Утре вече съм на работа и времето ще ми е дефицитно,но ще Ви наглеждам,няма да Ви изоставя.
Айша,от срещи да не се оттървеш.Все така да ти върви.
Луси,ще спечелят още един ден празнуване децата.Добре си го решила.
Фло,стихчето е прекрасно. Hug
Борянка,как си с агро фитнеса?Аз обиколих градините и констатирах,че като се отдръпне влагата,трябва всичко да се прекопае.Земята е като асфалт.Дано спрат дъждовете за кратко.
Спирам до тук,но всички съм Ви прочела. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Тути,разгледах снимките ooooh!.Колко сме малки и жалки пред природата,когато се разбунтува.

Последна редакция: нд, 01 юни 2014, 22:21 от FURIQ_65

# 134
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Шпунци, да ти е жив и здрав синът! Успехът и щастието да са постоянните му спътници!

Докладвам и аз: не успяхме да излезем с внуците. Ели имаше тържество за завършване на годината в Британика с пиеса, в която участва и тя, викали ги от 12 ч., тържеството трябваше да е в 3, така че не я видях. Пратих й по баща й една книга на Юнас Юнасон и едни дрешки. Лъчката татко му го водил на някаква изложба на Лего и да гледат някъде танкове, май във Военния музей.
Бебата е добре, малко сбъркан й е режимът - през деня спи, нощем плаче. В общи линии са добре. Лъчката бил много добър, а таткото - таткото каза, че по-щастлив не е бил никога. Утре ще ходя сутринта при тях да помагам и към 5 и нещо ще хвана метрото и ще дойда на срещата.
Маринка, коя спирка е по-близо до тоя Дивак - Сердика или НДК?

Общи условия

Активация на акаунт