Градината е много чиста, много уютна, а персоналът-с конкурс трябва да е подбиран. Внимателни, усмихнати, любезни, от Директорката, Секретарката, та до Охраната.Е нЕма такава друга градина. ( изключвам тези, в които се трудят Майчето, Дидиа, Тану Прибрах се и веднага на компа и какво да видя??? ГЪБКЕ,запомнила си, че обожавам маргаритите. Прочетох ти поста, насълзиха се очите ми, а после се усмихнах
. Грабнах лаптопа и-при ММ. Показах му какво си написала и му казах, че това обяснява защо сутрин, още не отворила очи, вече съм в темата. Ето, колко му трябва на човек, да го зарадваш, да се усмихне, та дори и сълзичка да се търкулне по бузата. Сълзичка от радост...И така, ГЪБКЕ, благодаря ти, миличка!
Господ отчита и добрите намерения.Сега-следва малка почивка, после ще се разкрасявам и на среща. До скоро, момичета
После слязохме към Дунава. Там има и детски площадки, та децата играха, бесняха...бяха много доволни! Повечето са видели снимките във фейса. За сега толкоз - излизам - повече довечера. 

Интересно, ако живееше сам с какво щеше да живее 4-5 месеца

Една подир друга дойдоха Марина, Джили, Римарчето и Светълчо. Айша и Здравчето са се тръшнали болни по никое време. Я милички вие бързо да се оправяте, от сърце ви го желая! И така. Започнаха се едни разговори, смях, веселба. Младежите наоколо какво ли са си мислили за нас? Светълчо ни разказва за най-новото попълнение в отбора на внучетата. Джили с какъв фръц бански ще се разхожда из Турско...Мани, мани.... Маринка продължава да се разписва всеки ден, но да се надяваме, утре да се сложи край на тази измишльотина. Дано Влади го запишат в близкото у-ще. Римарчето, разбира се ни разказа за своите внучета, Мамси-за своя Сашко, а аз? Ами аз не можах да се нахваля от престоя във Варна, от срещата с морските русалки. Марина ми направи снимка с подаръкът ви, момичета-снимка с ветрило...Прекарахме почти 3 часа. Заредихме батериите и си обещахме среща отново. На мен Мамси много ми допадна-бойна мадама,земно момиче. Мамси, ще покоряваме баирите, нали?

Аз пък не съм 
.