КГБ = Клуб на Готините Баби - 146.

• 88 557
  • 733
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Момичета, да ви се похваля-днес е хубав ден за бабината внучка, Рада. Записах я в детска градина. От септември ще е "градинарка" Simple Smile Градината е много чиста, много уютна, а персоналът-с конкурс трябва да е подбиран. Внимателни, усмихнати, любезни, от Директорката, Секретарката, та до Охраната.Е нЕма такава друга градина. ( изключвам тези, в които се трудят Майчето, Дидиа, Тану Laughing)
Прибрах се и веднага на компа и какво да видя??? ГЪБКЕ,запомнила си, че обожавам маргаритите. Прочетох ти поста, насълзиха се очите ми, а после се усмихнах Simple Smile. Грабнах лаптопа и-при ММ. Показах му какво си написала и му казах, че това обяснява защо сутрин, още не отворила очи, вече съм в темата. Ето, колко му трябва на човек, да го зарадваш, да се усмихне, та дори и сълзичка да се търкулне по бузата. Сълзичка от радост...И така, ГЪБКЕ, благодаря ти, миличка! Hug Господ отчита и добрите намерения.
Сега-следва малка почивка, после ще се разкрасявам и на среща. До скоро, момичета Hug  love001

# 151
  • Кубрат/ Пишурка

Ето съм и аз на бързо!
Тази сутрин малко се успах и не успях да ви нагледам, а сега ме гонят задачки: преди малко си дойдох и след малко пак ще излизам, но набързо да рапортувам. Вчера беше много интересно в Русе. И баба доживя да гледа 3D кино Joy После слязохме към Дунава. Там има и детски площадки, та децата играха, бесняха...бяха много доволни! Повечето са видели снимките във фейса. За сега толкоз - излизам - повече довечера.

# 152
Следобедно здрасти готини !
Сигурно момичетата  от София вече са напът за срещата ,щото не знам в колко часа  е ,но може би други ще надникнат тук ,затова направих /пекарна чичко Гугъл де / по  едно следобедно сладкишче Знам ,че повечето са скарани с кафето в тези часове ,та затова...[
Тану,честита ти вече ваканция Сега пълен релакс !Наслаждавай се на свободното си време !
Луси каква сестричка бе мила?Нали Ега Мега  има втори внук-Пресиян Нищо че косата му  е на момиче ,в памперса си  има доказателство че  е мъж ! Joy hahaha
Гъбче ,аз много харесвам тази  авторка и честичко чета стихове  от нея ,а иначе радвам се че съм уцелила вкуса на Фло ,без да подозирам ,наистина  т е несъзнателно  съм позбрала този стих ,защото го харесвам
Фло ,това май за София  е уцелване на десятка ,да  успееш да запишеш малката на градина Или се лъжа ,че  е така?Все пак  е добре че си удовлетворена  от успеха си !
Маринка ,хайде пиши за тази национална среща ,че такива като мен които дъъълго отсъстваха Embarassedне знаем....
Янче ,аз видях снимките във ФБ готини са всички там Пък за 3Д киното ,то май вече само такова ще гледаме -колко бързо се развива техниката ...

Момичета не се връщам много назад  и не споменавам всички ,но приемете поздрави от мен  с добри чувства  и намерения  Hug Hug Hug Hug

Ето още  един стих  от любимата ми поетеса :
Остарява вината ми, че не съм като другите.
А момичето в мен заприлича на зряла жена.
Светят нощем, в очите ми мокри, потърсили чудо,
овдовели щурчета. И ронят добра тишина.

Запиляха се някъде всичките стари приятели.
Телефонът ми с шайба е антика в малкия шкаф.
Избледняла романтика горест посипва в тъгата ми.
Колко много илюзии тръгнаха с бързия влак!

И отдавна забравени, дремят ненужни в албумите
времената, достойни да бъдат изречени в тост.
Остарява вината, че искрено вярвах на думите,
невъзможни да бъдат видени със просто око.

Но напук студовете изобщо не вярвам на зимата.
По стъклата рисувам ята синеоки слънца
и ги пускам на воля да греят небето над ближния,
самотата да топлят в човешките тъжни сърца.

Към поляните тучни, стоящи отвъд слабоволието
си отвеждам стадата неистови думи напук.
А немирният порив сълзата да води към пролет,
си заемам от някой случаен, невзрачен капчук.

Не мислете, че искам да върна отминало лято
или търся реванш за отдавна загърбено щастие.
Просто искам да вярвам. Наистина вярвам сърцато,
че искрицата нежност спасява духа от разпятие.

Бистра Малинова

# 153
Здравейте момичета !!!
Да се обадя на бързо. Преди малко се прибрахме от разходка  с  внуците.
Много ни беше хубаво и весело. Разхождахме се , седнахме та се почерпихме , смяхме се ....
Много ни беше приятно. Прибрахме се , малките си отидоха, седнах да пия едно кафе и ще приготвя да ходя на тържество на Ивайла. Ще им дават бележниците , та днешният ден ми е посветен на моите мили внуци....
Ега Мега Hug извинявай мила за объркацията  ми за Пресият. Знам ,че е момченце и носи това красиво има , но сигурно още не се бях събудила , та защо така съм го написала , сигурно че има голяма косичка..... Грешка... ,но оправима hahaha
Аз ставам че трябва да тръгвам.
В мислите са ми ми софийските момичета , вече се събират и си представям как се смеят!
Рибче, почерпката ти е много съблазнителна... Благодаря !!!
До после... 55 55 55 55 cheers cheers

# 154
  • Кубрат/ Пишурка

Ето съм пак.
Рибче, вече имало 5Д и 7Д. Последното било със сензорни усещания Joy Какво ли още ще измислят newsm78
Аз тези дни тичам по разни институции. В събота към 14 ч. най-после дойдоха от ТЕЛКа. Днес пък ходих в НОИ за едно удостоверение за майка. Питах и кога ще пуснат пенсията на брат ми, че е спряна от март. Оказа се, че има 14 дена срок за евентуално обжалване, после месец се обработва и.... към края на юли #2gunfire Интересно, ако живееше сам с какво щеше да живее 4-5 месеца newsm78 Гледам да не се ядосвам, защото нищо няма да променя, ама....
Ега Мега - много сладки внучетата - да са ти живи и здрави!

# 155
Здравейте!   surpriseuu
Баба ви З. тъжно подсмърча у дома, вместо да дивее в Дивака. Вчера от градинки, увеселения, ветрища, слънца, танци и какво ли още не за 1 юни - да не простудим дететооо!!! Та се простуди бабата.

Чух се с девойките - весели и бодри, сториха ми се многобройни. 
Ега Мега, е нЕма такава прелест като фотото на сладурите!
Рибка, добре се завърнала, радвам ти се!
Луси, толкова е хубаво да се поразтовари човек с внуците!
Фло, стопи ли му сърцето на добрия ти мъж с "лайкучки" да ни търпи компютърните залитания?
Яне, ти си юнак, дръж се, душо. В Костенското хотелче на теб с двете деца в обикновена стая с допълнителна разкладушка, или на спалня, ще ви излезе по 60 лв. дневно със закуска и вечеря. Без тях - пак същото, или повече.
Маринка, ти къде го дяна моя герой - та да идеш в Дивака сама? Записахте ли се???? Дядова градина?

# 156
Явно  момичетата  още се веселят  и никой не се  е появил...
Аз ще пожелая приятна вечер ,че ще гледам "Като две капки вода " пък като го гледам може  и да  заспя така че.... Embarassed
Луси ,радвам се че сте се повеселили с дечицата ,те заслужават внимание !Е пък на теб  и на деди  ви  е било два пъти по вълнуващо де  Wink
Янче ,то с научните  открития в новите технологии ще почнем /хората де/ сами да се възпроизвеждаме  колко му  е - малко сензорни  усещания,поразтърсване, и току виж  човека  от женски пол надул корема  и ето ти възпроизводство  hahaha hahahaДали ще  им трябват мъже?
Колкото до пенсионирането на брат ти -толкова  е тромава административната машина ,че доде предвижи  бумагите чекалото на хората се  изчерпва ,а при определени случаи  и живота  им Понякога си мисля ,че този геноцид  е нарочен ,защото има човек -има проблем ,няма човек -няма проблем  #Cussing out
Днес нещо съм на поетична вълна ... Laughing
Ето ви  още нещичко ...
Хайде, мъже, това е промоция!

Всички жени със стабилна Емоция!

Всички жени вече са „ мъжки момичета” –

Няма цветя, няма кокичета!

„Мъжко момиче” е всяка жена.

В живота добре се справя сама.

Не проронва сълзи...

В кариерата напред върви.

Всичко може – само помисли!

На чувствата не се поддава.

А с мъжете... С мъжете се забавлява!

Красива, умна, практична...

Често академична...

Доста демократична...

Симпатична...

Критична...

Саркастична...

Това е Жената на днешното време!

Другата, ранимата, за всички е бреме!

Нищо, че тя бе романтична,

Енигматична...

Хайде, мъже, това е промоция!

Всички жени със стабилна емоция!

Да, променя се Света, това го знам,

Но все пак не ще се предам.

Защото я пак прочетете добре?

Ако ние сме такива – трябват ли ни мъже?

Или те вече само за плюшени мечоци стават!

И ролята им е - да ни забавляват!

Ирен

За мъжките  момичета   по  едно подаръче ...

Докато се натуткам ,Здравчето вече  е публикувала !
Здравей Здравче -Мравче

# 157
  • София
Здравке, сестри по съдба сме - кашлям като дърта пушачка. информирах Марина да не ме чакат.
Та се лиших от днешната среща - да не заразя някого. Явно от отворените прозорци в колата съм настинала. А пък уж не ми пречеше на момента.  newsm78  Нищо - ще има и друга среща, в наша чест.
Янке, аз още не съм гледала 3Д кино. Докато проимам внуче да го заведа колко ли Дта ще измислят...
Дано се оправят нещата и брат ти си вземе пенсията. Май наистина е нарочно цялото забавяне - Рибата е права. Все се убеждавам, че държавата е скапана за обикновенните хора. Само за мангалите е добра.

Последна редакция: пн, 02 юни 2014, 22:18 от Aisha

# 158
  • София
Боледувайте, боледувайте и оздравявайте сестрички  Laughing
Ние се спукахме от смях, пихме бира със скара и ни беше много гот. Имахме си и много, много приятна изненада, абе, прекарахме си супер.

# 159
  • Кубрат/ Пишурка

Рибче, отговор:

Не ща да съм мъжко момиче
и никак не се шегувам.
Просто искам да бъда обичана!
И няма да се преструвам,

че всичко е светло и розово,
че нямам проблеми и нужди,
когато се чувствам бозаво,
когато се чувствам чужда!

Родена съм да обичам!
Поднасям сърце на тепсия!
С любов подир тебе все тичам.
По дяволите, вземи я!

А после върни ми я тъпкано
и ще те обичам до края
с душата си непокътната.
Друг начин просто не зная!

Мадлен Алгафари

# 160
  • София

Добра ви вечер, момичета!

Върнах преди час, но задълженията към домашните не ми дадоха възможност да се появя при вас.

Изкъпах малкия, нахраних ги с дядото и ги сложих в леглата да си четат приказки.  Laughing
Здравче, юнакът е тандем с дядо си, а пък той си беше у дома. Та двамката взеха, че отидоха на разходка до Павлово. А бабата на среща.  Heart Eyes

Та, момичета, бяхме в намален състав, че болнички дружки, Мая  бебока сигурно гушка и къпе. Извинени са отсътвията ви. Ние бяхме групичка от 6 девойки - Светлето, Римар, Флото, Джили и аз. И една изненада, която ще видите на снимките. Е, на нея много се зарадвахме и не можахме да се наприказваме, както се сещате. Та затова и окъсняхме.

Искам да ви кажа, че дружината ни пак е сговорна и силна и чака следваща среща с усмивка и намигване.

Сега ви казвам лека нощ, че нали знаете, че след мъжете трябва да поошетам.

А малко по-късно се връщам да чета стихове. Признавам, не можах да се съсредоточа, пък стиховете изискват това.  Grinning

# 161
Здрасти, здрастиии .....
Похвал, похвал - влизам само да благодаря на ,,дивашката'' ми компания - великолепната шесторка бабетки КГБ-йки  ....  

Съжалявам, че не видях всички ,,обичайно заподозрени'', но ще има и други срещи ...
От утре до края на седмицата сме женска компания в къщи - аз и Ири, ще се опитам да ви ,,обърна'' повече внимание.

А сега - лека нощ, да спите в кош и да сънувате - на кой каквото му е на сърце.
До утреее....

Два нови отговора -
съжалявам, че не мога да пиша повече, но пък ви прегръщам всичките.

# 162
  • София
Ехей, момичета. Ето ме първа от срещата. Както разбрахте, бяхме в Дивака. Оказа се, че съм първа и след 2-3мин.-Изненадаааа. Пристегна кой мислите? Да ви мъча ли, или да ви кажа? Ами пристигна Мамси Hug  bouquet Една подир друга дойдоха Марина, Джили, Римарчето и Светълчо. Айша и Здравчето са се тръшнали болни по никое време. Я милички вие бързо да се оправяте, от сърце ви го желая! И така. Започнаха се едни разговори, смях, веселба. Младежите наоколо какво ли са си мислили за нас? Светълчо ни разказва за най-новото попълнение в отбора на внучетата. Джили с какъв фръц бански ще се разхожда из Турско...Мани, мани.... Маринка продължава да се разписва всеки ден, но да се надяваме, утре да се сложи край на тази измишльотина. Дано Влади го запишат в близкото у-ще. Римарчето, разбира се ни разказа за своите внучета, Мамси-за своя Сашко, а аз? Ами аз не можах да се нахваля от престоя във Варна, от срещата с морските русалки. Марина ми направи снимка с подаръкът ви, момичета-снимка с ветрило...Прекарахме почти 3 часа. Заредихме батериите и си обещахме среща отново. На мен Мамси много ми допадна-бойна мадама,земно момиче. Мамси, ще покоряваме баирите, нали?
РИБКЕ, ти днес си завеждащ литературната част. Харесаха ми стиховете на Бистра Малинова.
Момичета  Hug и   love001за споменати и неспоменати
Днес внучето на ЯЖКА, Наско, май има рожден ден newsm78 Ей,бабешки акъл... Все пак аз ще кажа МИЛО ЯЖКИНО ВНУЧЕ, ГОРДОСТ НА МАМА И ТАТИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!ДА СИ ЖИВО И ЗДРАВО, ДА СИ УМНО И РАЗУМНО. ЖЕЛАЯ ТИ ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО!
 newsm59  bigdance2 Tada newsm18  ura  costumed034

ЯЖКЕ, весел купон!
РИМАРЧЕ, много си загадъчна... smile3505 Аз пък не съм smile3534
ЯНЕ, достоен отговор. smile3501.
И да ви кажа, днес мислех да си почина след обяд, да се разкрасявам и после на среща, но направих нещо съвсем друго. Преписах си текста на една казашка песен и я разучих под съпровод на акордеон. Получи се добре. При възможност ще ви я изпея Simple Smile
МАРИНКА, стига сме мъчили подругите. Аз изплюх камъчето. Joy
ДЖИЛИ и ти мълчиш като ятак на разпит. Е, аз си казах... hahaha
Започнах първа да пиша за срещата, но докато се натуткам, ей ги пъргавелките ме изпревариха. Нищо няма да коригирам. Всяка е гледала от своя ъгъл. Joy

# 163
  • София

ЯЖКА, ДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ НАСКО! ДА РАСТЕ ВСЕ ТАКА БУДНО И УМНО ДЕТЕ И САМО РАДОСТИ ДА ВИ НОСИ!

# 164
Лелееее, голям съм шматарок.
Добре, че ми се,, размърда'' бабешкия акъл ....

Сватя ФЛО, благодаря ти, че поне ти се сети, че и днес е празник на едно много чаровно КГБ-ско внученце.

Мила ЯЖКА, честит рожден ден на Насенцето!
Пожелания за много безгрижни игри, здраве и късмет!
Поздрави и прегръдки за теб и СОФИ!
Целувки за сладките сладурчета Наси и Веси!!

Общи условия

Активация на акаунт