КГБ = Клуб на Готините Баби - 146.

• 88 557
  • 733
  •   1
Отговори
# 165
Ура за Насето!
 bg
И той си е наше, изстрадано кгб-ейско бебе.
Браво на Мамси - липсваше ни много! Хайде, мамси, сега остава да се разпишеш.
Браво и за рапортите ви!

# 166
Хей ма много сте готини бе момичета! newsm10
Зарадвах ви се ! hug
Мамси много хубава изненада  си направила,липсваш ни много Hug
То не може друго освен хубава да е срещата!
Фло ,много си загадъчна и красива с ветрилото 4470
Здравче,Айша бързо възстановяване!

Яжка,честит рожден ден на Наско,да расте щастлив и много да ви радва!

# 167
  • в малка спретната къщурка
ЯЖКА  bouquet  bouquet  bouquet, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НАСЕТО!

Софийската група,свалям Ви щапка Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes.Обичам Ви Hug Hug Hug
Супер сте,страхотни сте  bouquet  bouquet  bouquet
Мамси Hug Hug Hug,сега очаквам да пишеш.
Айша,Здравче,лекувайте се и утре да сте свежи като репички.
Янче,Рибке,получи се страхотна закачка.Стиховете са много хубави.
 newsm78 newsm78 newsm78Това е от мен.Друго не може да ми роди мозъка.
Лека и спокойна нощ![/olor]

# 168
Хихихих, Шматарок!  newsm57 smile3532
Обогатява се кгб-ейският речник. Шматароците-киликанзери се прицънцурват към австриеца с боен вик "Ето съъъъм".

Някой гост неканен да каже нещо?  Laughing Laughing Laughing Дали разбира?

Леле, девойки, има ли по вашите къщи такъв тайфун като Йойо? Няма мира за секунда. Не се заседява, не се заиграва, беснее пер-ма-нент-но. Чупи, разлива, катери се - новата страст.
Мия го в банята, изтърчавам за телефона, връщам се със слушалката и го заварвам покатерил се по циркаджийски в касата на вратата, запънати ръчички и крачета, и подскача нагоре. И така главата му опряна до тавана, крачетата на 2 м.височина запънати за касата.
5 дена с него - побеля ми косата. За грам не слуша. Мирясва само като му чета и много ме тика. Ама може ли нон-стоп да се чете? Или пък като му разказвам истории за бебе Йойо, или за малката мама Дойа.
Макс и Мориц, Ян Бибиян и Фют, пасти да ядат, взети заедно.

#Onfire Misc Ghost ukliam1

Ей, педагожките, акъл? И още не казва "Р", търкаля някакво френско и непрестанно ррр-ка - много му е мерак да го каже.

# 169
  • Кубрат/ Пишурка

Здравче, я остави детето да се наиграе - англичаните така правели Joy Пък косите....има бои!!!
Колкото за "Р" то - накарай го да търка с пръстче по юздичката на езичето и да вика непрекъснато " ррррррррррррр" . Моята Галена за един ден го каза, ама беше много упорита.

# 170
  • Кубрат/ Пишурка

Хайде пак аз Joy Завърших снощи и да започна сутринта с ....кафееее:

Лек ден! Hug Hug Hug

# 171
Добрутроооо!
Янче  и аз веднага след теб !От вчера май така вървим двете ..Благодаря за кафенцето !С удоволствие ще   го пийна пред компа
Момичета,то хубаво ама  аз не знам паролата за снимките  а така  искам да ви видя !Моля някой да ми  я каже на  ушенце,моля вииии!
Не се съмнявам нито за миг ,че ви  е било готино ,защото знам как  е като се съберем варненки  Държат ми батериите  дълго време Peace
Ако живот  и здраве догодина стана баба на софиянче  и аз ще  идвам  на сбирките с удоволствие ,но сега мога само да ви се радвам на фотото!
Яжке,честит празник на внучето Наско !Да расте здрав  и безгрижен ,да грее усмивчица на лицето му  и да ви прави щастливи !

Здравче наистина остави детето да се налудува  има време да бъде сериозен мъж...Пък  косите са в края на тялото ,не  им обръщай внимание  Joy
Наистина тази нова думичка шматарок ме разсмя,пък  и на мен напоследък много ще ми приляга  така да ме назовават... Wink
Днес ме чакат  нови задачки
 Момичета  искам съвет  Я ми кажете какво вино  е по подходящо да взема за подарък на дами ?То че ще  е бяло или розе ,едно на ръка ,но дали плодово или  сухо да бъде ?
Нали в края на юли сгодените деца подписват ,та като подарък на 5 дами  искам да поднеса вино с  етикет на младоженците ,но какво да бъде ? newsm78
За мъжете вече взехме -червено на Todoroff

Все пак повече глави ,повече идеи ...
Леле  увлякох се в писането...
Пожелавам на всички ви  един топъл юнски ден

# 172
Добро 3-то юнско утро, мили момичета.

Янче, мерси за кафето - и аз си направих, само дето не знам колко ще ми е времето да си го пия във вашата компания. Ще препрочитам, че имам много пропуски, отделно, където още като свърша с четенето и половината вече съм го забравила ....

Т'Ва временце продължава да ме нерви ...
Днес термометъра на балкона показва 5 градуса !!!! и има такава гъста мъгла, че отсрещния блок не се вижда... К'Во лято, к"Ви  5 лева .... Да идва 10 юни и да бягам у комшувците, дано там има слънце да понагрея старите си кокаляци .....

Връщам се в ,,близкото минало'' на КГБ.
До по-после ...

П.П. Рибке, писали сме заедно.
Мерси за пожеланието  за топъл юнски ден, а дано ....
Аз явно съм се повредила и перманеннтно ми е студено....
Чакам 35 градуса, но кога ли ще е ...

# 173
  • София
Добро утро.

При нас е слънчево.

# 174
  • София

Добрутро и от мен!

Римарче, и аз се радвам на слънчо.

Рибке, не мога да ти кажа марка вино, за съжаление. Аз лично бих предпочела розе, много го обичам. Но, марка, не знам...  Embarassed

Янче, мерси за кафето!

Здравче, остави го Йо йо! Сега като гледам моят внук тръгва на училище и вече няма такива лудории. След година вече няма е толкова палав. Е, знам, че косите побеляват бързо то тях, ама нека си изживее детството!

НОРЧЕ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ЖЕЛАЯ ТИ ДА НЕ ОТЪРВЕШ ОТ ЗДРАВЕ, ДА СИ ВСЕ ТАКА ПОЗИТИВНА, ДА ЗАПАЗИШ СВЕЖОТО СИ ЧУВСТВО ЗА ХУМОР И ДА УСЕЩАШ ВИНАГИ ЛЮБОВТА НА БЛИЗКИТЕ СИ И ПРИЯТЕЛИТЕ!

# 175
Щастлив да ви е този летен месец. Цветен да ви е. С аромат на цъфнали билки и стоплено от слънцето море. С мисли за дълга ваканция и аромат на кафе...!

Днес съм щастлива защото станах за първи път мама!Пожелавам на Тошко да е здрав и да сбъдва мечтите си!
Да почерпя

# 176
  • София
Тути,  честит рожден ден !
Успех във всичко с което се захванеш.
Късмет във всичко, което не зависи от теб.

# 177
Тути ,да си честита !
Много здраве  и много обич да са с теб !

# 178
Тути,честит рожден ден! Hug
Радвай се на добро здраве ,любими хора и верни приятели!

# 179
Ивка ,хайде  и тук  да те поздравя за твоето синче Тошко !
Нека скоро те направи баба ,за да се наслаждаваш на това щастие !

Общи условия

Активация на акаунт