КГБ = Клуб на Готините Баби - 146.

• 88 557
  • 733
  •   1
Отговори
# 180
  • Видин
          Днес,отново,дъжд от рожденици! newsm44

Да е честит Рождения Ден на Тошко!Да ви е жив и здрав!

И за една щастлива мама!

ТУТИ,ЧЕСТИТ ДА ТИ Е РОЖДЕНИЯ ДЕН!МНОГО ЗДРАВЕ,МНОГО СБЪДНАТИ МЕЧТИ,МНОГО ЩАСТИЕ!

# 181
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Добрутрю, ха дано да са задържи слънчевко!

Честит рожден ден на внучето Яжкино! Яге, да ви е жив и здрав, мила!
Да расте и да хубавее!

Туй  дЕти на кого ви прилича? Аз веднага реших, че е Неда на Дидия.

Снощи не писах за срещата, че нещо много изморена се чувствах, но днес да кажа, че много ви обичам. Много готино ни е на тези срещи - бърборкаме си, кикотим се, оплакваме си се, пък вземем та се и поФалим за нещо - от всичко има при нас. И най-важното - разбиране има.
Мъж ми снощи вика: ми като ви е толкоз хубаво заедно, пък вземете си наемете една къща, да не ви се налага да се разделяте Joy Joy Joy Ше си живеете там и от сутрин до вечер ше си приказвате. Пък аз си мисля на ум: Тъй, пък в събота ще си правим срещи с теб в Дивака, а в неделя с внуците в Макдоналдс. И, да ви кажа, си го представих почти като една Аркадия - при толкоз много уфатни жени, домакинската работа няма и да я забелязваме даже, за миг ще я свършваме и после цял деееен - кеф! Ще каним мъжете и внуците когато и ако поискаме Joy Joy Joy
Свършвам, че нещо се размечтах в грешна посока...

# 182
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ееее, още празници!

Честити празници на Ивиния син и на
Тутулина!

Да сте живи и здрави, да се радвате на живота, а той само хубави неща да ви поднася!

Давам идеи за почерпка за детски рожден ден:

И малко утеха за самотните:

Последна редакция: вт, 03 юни 2014, 09:31 от svetal4o27

# 183
  • София

ПРИВЕТ КРАСАВИЦИ! ОТНОВО ПОВОДИ ЗА ПРАЗНУВАНЕ, ПОВОДИ ЗА ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!!

ТУТИ, НАЙ-СЪРДЕЧНИ ПОЖЕЛАНИЯ ЗА ЗДРАВЕ И ДЪЛГОЛЕТИЕ!

ИВЛИН, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! ДА ВИ Е ЖИВО И ЗДРАВО МОМЧЕТО! ЖЕЛАЯ МУ КЪСМЕТ!

На ранобудна ЯНКА-спасибо за кафето Simple Smile
РИБКЕ моя съвет е бяло, сухо, италианско bowuu
РИМАРЧЕ, ДЖИЛИ, МАРИНКА, ФУРИЙКА, ЗДРАВКА Hug  love001
Къде са другите красавици newsm78
Успешен ден  bouquet
ПП ВАЛКА, писали сме заедно Hug
СВЕТЪЛЧО, ей Богу с глас се смях. Е бива си те. Точно си мислех да напиша "Размечталась" и то ти си го написала. В грешната посока Joy. Аз обаче продължавам да мечтая, или по-скоро да си представям картинката. Ще изкарат по няколко дни без нас, а после ще натоварят колите с внучета, кучета, кош с непрани дрехи, чувал с негладени ризи и ще се прицънцурят към нас. hahaha
Отлитам, хайде чао. Днес имам дъъъълъг ден...
Послепис след послеписа Joy Joy Joy
СВЕТЪЛЧО, мускулна треска получих на лицевите мускули от твоите смехории hahaha

# 184
Здравейте момичета !!!!
Ехааааа , пак радостни поводи..... Все така да е.....
Д Grinningа почвам с поздравленията...

Иве, Hugнека Тошко  всичко, което желае, което мечтае да се сбъдне бързо, лесно и с красота. Желая му Голямо щастие и живот изпълнен с любов и топлина в душата .
Честит рожден ден и нека бъде светъл, красив и щастлив забавен празник!

за мама Иви

Меги  Hug да ви е жив и здрав  зетко! Много да обича  дъщеря ви , а вас да уважава !!!  Много късмет и успехи във всичко !!![/color
]

Тути Hugчестит рожден ден !!! Пожелавам ти да си здрава , щастлива ,много обичана и все така радвана и грижовна майка и баба !!! Много настроение през днешният  твой ден рожден !!! newsm51 newsm51

Яжка Hug честит рожден ден на Насето !!! Здрав ,весел и щастлив да расте , с много късмет в живота !!! Само да ви радва !!!

Софийски момичета много ви се радвам на снощната среща , а още по хубаво и приятно ми стана от появата на Мамси. Все си мислех за нея , все си мисля ,мисля , кой, кой , кой .... ???? Grinning Grinning Grinning само така момичета , нека всички да сме заедно , да се забавляваме , да се радваме на остатъка от живота ни, а сега и на националната среща да се съберем във възможно най-голям състав...
Аз снощи късно се прибрах от тържеството на Ивчето. Естествено бях много щастлива  от отличните успехи на нашето умно и ученолюбиво дете. Нали сега сме на ход с внуците, та те са ни радостта и щастието ,а и ние се чувстваме по млади и живеем с тяхните радости и успехи...

Сега ставам да сготвя един грах със свинско ........
 Вчера ми беше много хубаво от забавленията с внуците ,  а днес пак  битовизмите.

Весел и усмихнат ден на всички момичета !!!!

newsm44 newsm44 sun sun sun sun lovekiss

# 185
  • в сърцата на любимите ми хора
Хайде и аз най-накрая да се прицънцуря (така ли беше  newsm78) отново при вас. Снощи се върнах от прекрасната среща с Джили, Римар, Маринчето, Фло и Светълчо и се засилих към компютъра да разказвам - и хоп - изненада - забравила съм да си платя интернета и ми го цъкнали. Днес ще тичам след работа.
Мили момичета, благодаря ви за прекрасните часове вчера. Заредихте ме с положителна енергия и много емоции. Липсвахте ми всичките, радвам се, че съм отново сред вас  Hug
Тути, специални поздрави и целувки за теб, мила  Hug Hug Hug
Колкото и подаръци да отваряш днес най-скъпият си остава невидим – здравето! Пожелавам ти никога да не го губиш!

Ивлин, да ти е жив и здрав Тошко и много късмет му пожелавам.
за мама:

Светълчо, и аз много се смях и на вицовете, и на "утопията", за която май си мечтаем всичките. А дано, ама надали  Simple Smile Мъжовете ще дотърчат барабар с цялото домочадие още на втория ден. Пълно щастие няма  Wink
Сега отивам да ви чета, че много неща съм пропуснала. Заформя се и нова национална среща  Peace Да не изпусна нещо и някой! При мен наднича слънце, дано е слънчево в душите и сърцата ни! На всички много Hug Hug Hug от мен.

# 186
  • У дома във Варна
Честит Рожден Ден на Яжкиното Слънце! Да е жив и здрав за радост и гордост на баба!
 nbirthday  bigdance2

Иви, да ти е здраво момчето! Да ти е опора на старини! Да те зарадва с внучета .... скоро!
 newsm51 newsm51 newsm51

Тути, Честит Рожден Ден! Бъди ни все така позитивна и заразяваща с най-различни вкуснотии !

# 187
МИЛА ТУТИ!

ТОПЛО И ПРИЯТЕЛСКИ ТЕ ПРЕГРЪЩАМ! ЖЕЛАЯ ТИ САМО РАДОСТИ С ВСИЧКИТЕ ТИ МОМИЧЕТА! И ОНЗИ ГОРЕ ДА ВНИМАВА И ДА БДИ НАД ТВОЕТО ЗДРАВЕ!

hug hug hug
 txtloves hbday

Честито и на Тошко ИВФрикански от една добра непозната!

newsm24 Monkey
Иве, стягаш ли софра? Нали носитена хумор?
Светалчо, вярно и мен ме разсмя яко. Моля те, прати линк на смешката с "твоичкият още не се е родил" - да го разпратя на едни ридаещи девойки. Много е готин!

smile3532

# 188
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
Привет момичета готини,

Благодаря на Маринка, Римар, Рибката, Иви, Валюша, Светалчо,
            Фло, Луси, Мамси, ega mega , Здравчето  за чудесни пожелания.

Да ви почерпя:

Иви, да ти е живо и здраво момчето и с много късмет да постигне мечтите си

Яжка, да ти е живо и здраво Насето,много радост да ви носи

Шпунци, на твоето момче пожелавам много и добри приятели, здраве и късмет.

Меги, жив и здрав да е зет ти,грижовен татко и съпруг.

МАМСИ, А НА ТЕБ НАЙ-ИСКРЕНО СЕ ЗАРАДВАХ!!!!!
                          ЖИВА И ЗДРАВА БЪДИ И БЛАГОДАРЯ,ЧЕ СЕ ЗАВЪРНА В РЕДИЦИТЕ НИ.
                          ЛИПСВАШЕ МИ МНОГО! ЗА ТЕБ, МАМСИ 

Момичета, желая ви спокоен и спорен ден    Hug Hug Hug

# 189
Лелееее, Тути! Хайде, осинови ме де!

feeding
Не може толкоз много красота да не върви заедно и с добруване!

МАРИНКА! Ха дано се видите в списъците следобяда! дано, дано, дано!

Hands Thumbsup  Hands Thumbsup  Hands Thumbsup Hands Thumbsup omm

# 190
  • София
 Най после дойде нета. Сутринта като никога един дълъг пост написах,който умря безвъзвратно вече. Та сега ще пиша ,ще предактирам ипритурям.
 Ама ме е яд,че ще пропусна нещо важно. #Cussing out

Честит рожден ден на бате ,Наси,да е послушен,весел,да радва баба и мама и всички роднини.
Мила Тути,да си жива,много здрава,да си все такава дейна и да измисляш страхотни вкусотии.

Иве,много щастие и любов и за Тошко.

Ега Мега честит рожден ден ина твоя зет,да е жив,здрав ида се радвате заедно на двете сладки момченца.

Последна редакция: вт, 03 юни 2014, 15:07 от Шпунц

# 191
честит рожден ден на сина на шпунц!
честит рожден ден на внука на яжка!
честит рожден ден на сина на иви!
честит рожден ден на тути!
честит рожден ден на зетя на маги!
бъдете здрави, бъдете щастливи, бъдете благословени!

Днес да почерпя и аз, защото празнуваме 35 годишнина с моя съпруг!

# 192

Чести  рожден ден на Насето !!! Здрав ,умен  и палав да расте !!!

Мила Норче - четит ти рожден ден !!! Здрава да си  ,заобиколена от близките си  хора !!!  

Иве - любов и късмет на  Тошко !!!

Ега мега честит да е и твоя зет ! Здраве и любов!!! И да е зет - като мед Grinning Grinning

Ех ,че много празници през тия дниии! Нека всички са живи и здрави!!!!

Фло - ти пък мен разчувства като прочетох написаното от тебе Hug Hug

Мамси - добре дошла  Hug Hug Радвам се,че си отново между нас Hug
Разгледах снимките - чудесни момичета ,които си изкарват страхотно заедно Hug Hug

До довечера

# 193
  • София

Мери,честита ви годишнина. Здраве и дълги години любов,заобиколени от деца и внучета.
 Радвам ви се момичета ,за срещата и още повече на изненадата Мамси. Повече отсъствия да няма. Hug
 То аслъ да направим една комуна и да си гледаме и внуците и дядовците и майките и татковците на децата. Laughing
 Здравче,Маринка те успокоява,ама при нас не работи  ,че с годините стават по кротки,обратното. Вчера ме докараха до инфаркт,сборичкали се и Вели си цепнал на тила главата от стъклото на нощната лампа,та кървища та чудесии. Ама малък дявол ебил. Днес беше в училище на кръжок по някаква Европейска програма за 3 часа,заведе и Елина. Тя пък как не знае да реве ,ревнала за баба,ама утре пак ще ходела.
 Припече слънчице и аз изпълзях навън,колкото да видя ,че работа бол в градината ,ама като немога да я върша.....
 Сега пак се сгади времето.
Кари,Жабче я пратете малко слънце.
 Роси браво на Ивайла,добро дете.
 Толкова се сещам,но ви мисля всичките. Embarassed
 И да не пишем отсъствия,очаквам включване от тези ,които не са писали скоро. Heart Eyes

# 194
Мери,   честита ЛЕНЕНА ГОДИШНИНА  Казват че на такава ,се внася   у дома нещо ленено-покривка ,перде,чанта  каквото решиш !

Искам да ти пожелая :

Общи условия

Активация на акаунт