Да е честит Рождения Ден на Тошко!Да ви е жив и здрав!

И за една щастлива мама!
ТУТИ,ЧЕСТИТ ДА ТИ Е РОЖДЕНИЯ ДЕН!МНОГО ЗДРАВЕ,МНОГО СБЪДНАТИ МЕЧТИ,МНОГО ЩАСТИЕ!
Ше си живеете там и от сутрин до вечер ше си приказвате. Пък аз си мисля на ум: Тъй, пък в събота ще си правим срещи с теб в Дивака, а в неделя с внуците в Макдоналдс. И, да ви кажа, си го представих почти като една Аркадия - при толкоз много уфатни жени, домакинската работа няма и да я забелязваме даже, за миг ще я свършваме и после цял деееен - кеф! Ще каним мъжете и внуците когато и ако поискаме

. Аз обаче продължавам да мечтая, или по-скоро да си представям картинката. Ще изкарат по няколко дни без нас, а после ще натоварят колите с внучета, кучета, кош с непрани дрехи, чувал с негладени ризи и ще се прицънцурят към нас. 

а почвам с поздравленията...
нека Тошко всичко, което желае, което мечтае да се сбъдне бързо, лесно и с красота. Желая му Голямо щастие и живот изпълнен с любов и топлина в душата .
да ви е жив и здрав зетко! Много да обича дъщеря ви , а вас да уважава !!! Много късмет и успехи във всичко !!
честит рожден ден на Насето !!! Здрав ,весел и щастлив да расте , с много късмет в живота !!! Само да ви радва !!!
само така момичета , нека всички да сме заедно , да се забавляваме , да се радваме на остатъка от живота ни, а сега и на националната среща да се съберем във възможно най-голям състав...
) отново при вас. Снощи се върнах от прекрасната среща с Джили, Римар, Маринчето, Фло и Светълчо и се засилих към компютъра да разказвам - и хоп - изненада - забравила съм да си платя интернета и ми го цъкнали. Днес ще тичам след работа. 

Мъжовете ще дотърчат барабар с цялото домочадие още на втория ден. Пълно щастие няма 
Да не изпусна нещо и някой! При мен наднича слънце, дано е слънчево в душите и сърцата ни! На всички много
от мен.

Радвам се,че си отново между нас 

Препоръчани теми