КГБ = Клуб на Готините Баби - 146.

• 88 568
  • 733
  •   1
Отговори
# 210
  • в малка спретната къщурка
ДОБРО УТРО!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЕГА МЕГА!  bouquet
БЪДИ ВИНАГИ ЩАСТЛИВА!БЪДИ НАЙ ЛЮБИМАТА СЪПРУГА,МАМА И НАЙ  ВЕЧЕ ЛЮБИМАТА БАБА!

ПРИЯТЕН,СЛЪНЧЕВ И УСМИХНАТ ДЕН! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: ср, 04 юни 2014, 07:05 от FURIQ_65

# 211
  • Кубрат/ Пишурка

Добро утро и от мен! Музикалният поздрав е на лице, остава кафето:

ЕГА МЕГА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ДНЕС КАКВОТО СИ ПОЖЕЛАЕШ - ДА СЕ СБЪДНЕ !

# 212
Добро утро,момичета!
Фури ,Янче вие сте сте се погрижили за оформлението благодаря!

Отварям очи и и ПАК празник!
Ега Мега Честит Рожден Ден!Пожелавам ти много щастие, много здраве и да си най-обичаната съпруга,  майка и баба!

Хубав ден на всички!    bouquet

# 213
Добро  утро сладурани !
Лелеее какъв месец само -пълен с празнуващи  и празници !
Ега Мега ,честит рожден ден !Какво да ти пожелая  мила ми приятелко ?Ти още си толкова млада, че всичко  което притежава младостта  използвай на макс -чар,неубозданост,мечти,сбъднатост ,любов и ...още нещо !Бъди все такава чаровница  и  ни заразявай с усмивката  и чара си !

Мариянка , радвам се  че съседът ми ти  е харесал  и няма да ти  е скучно на курса!
Айша ,наистина  и Тодорофф имат бели вина ,ще ги разгледам ,но май взех да се колебая дали да  е вино  или нещо друго за дамите ...Ще помисля  още малко ,ще се поогледам пък ще реша!
Мамси,Светълчо,Фурийке, споко    и за вас има мачовци само  дето  те не се записват на курс ,а в някакви сайтове за запознанства ,че там по-лесно се описват като убавци !
Май всеки ден взех да се разписвам тук ,да не вземе да ви писне  от мен ....Но ако прескоча после нямам време да  изчета всичко   и пропускам много матриал ...

Днес за всички ви мноого  енергия,мноого  усмивки  и добри чувства ! Hug

# 214
  • София
Ега -мега пълна каручка със сбъднати мечти,здраве ,радост и незабравими моменти.

# 215
Добрутро, МИЛИМОИЧКИ /по Светалчо/!
ИЗЧЕТОХ ВИ.
УСМИХНАХТЕ МЕ.
БЛАГОДАРЯЯЯ!

love001 smile3502 newsm51

# 216
  • в сърцата на любимите ми хора
Добро утро! Бързам да се разпиша, че днес са ме писали "склададжийка" - ще ходим с колежката да правим инвентаризация и денят си минал.
Ега Мега, честит празник! Много усмивки и нека всичко, което си пожелаеш, да стане реалност! Много здраве и прекрасни мигове с любимите хора.

Потеглям, че вече им се изчака чакалото на колегите.
Усмихнат ден на всички  Hug

# 217
Добро утро мили приятелки !!!! Hug
Днес пак имаме хубав повод .... newsm44

Меги , честит празник !!! Пожелавам ти здраве и  много радости ! Всички твои мечти да ти се сбъднат ! Винаги така жизнена , позитивна , весела и чаровна !!!
Присъединявам се  към пожеланията на другите момичета !!!

Светлеееее Hug така съм се смяла с  твоето описание за игрите ви с Лъчко  hahaha Голям умник е той !!! :*
Рибче Hug пиши, на всички ни е приятно когато има такива позитивни постове.... hahaha

Ставам ,че ме чакат доста задачи...

Весел и успешен ден !!!

# 218
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Добрютрю в мръчкавото утрю!

Честит рожден ден, Ега Мега.
Да си жива и здрава, да се радваш на живота и на обичните си хора!

Аз днес не знам накъде съм...Ще ходя ли, няма ли да ходя..? Чакам снахата да ми се обади и да ми каже, за да знам как да си планирам деня.

И да питам Фло-то: Флоче, миличка, онуй кремче, дето го имаме само ние, богоизбраните, Joy Joy как се ползва при бебетата - само при проблеми ли или и превантивно може тоже маже?

Нямам какво да ви кажа друго - ни съм прала, ни съм простирАла, ни съм плела, ни съм разплитАла.

Поправителен от вчера:

Честита годишнина на Мери Попинс!
Миличка, пожелавам ти да сте живи и здрави с ТМ и винаги да се обичате!

Да е жив и здрав е зетят (забравих на кого, май на Ега Мега)

(дано не съм пропуснала някого да поздравя, зло да го забрави, ако аз съм)

# 219
  • Видин
           Наистина е добро утрото,защото си имаме и днес рожденичка! newsm44

МЕГИ,МИЛА ПРИЯТЕЛКО!ДА Е ЧЕСТИТ РОЖДЕНИЯ ТИ ДЕН!
        БЪДИ БЛАГОСЛОВЕНА СЪС ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ!БЪДИ ВСЕ ТАКА ДОБРА МАЙКА,БАБА И СЪПРУГА! И ПРИЯТЕЛКА!!!  ДА ИЛЯДИШ И ДА ДРУСАШ ХОРЦЕ НА СВАТБИТЕ НА ВНУЦИТЕ И ДА СЕ РАДВАШ НА ПРАВНУЦИ!

Приятелите, със черти познати,
не носят на ревера си емблема.
Откриваме ги само по душата -
опора щом ни дават, без да вземат.
За себе си мълчат, но ни изслушват.
Разделят наш'те грижи, свойте ризи.
Приятелството не е бар задушен,
от който хора влизат и излизат.

Приятелите ни без думи казват
и всички провинения прощават.
Отиват си любови и омрази -
приятелите винаги остават.

Те не ценят по титли и услуги,
а внасят ред в душите ни човешки.
останалите са в графа "и други" -
като допуснати печатни грешки.

После ще пиша повече,че ме натиснаха задачките! Hug  love001

# 220
Здравейте милимоички:))) ( по Здравчето и по Светълчо)

Честити да са всички имали празник, които не съм поздравила!
С най-най добри чувства!!!

Все повече се превръщам в чукча-читател, време за писане-йок...

Честит рожден ден, Ега мега!!!
Здраве и хубави изживявания!

Поздрави за малкия кандидат-ученик Влади и всеотдайната му баба!
Успехи и на двамата!

Това всекидневно ходене по люлки у пързалки ми ,,изяжда'' всичкото временце и ми ,,изцежда'' силичките ... Още придъвкваме закуската, но пак ще се гласим за вън .... Още не разсънила се, се чувствам вече изморена ...

Вън е мръчкаво, но топло, ако завали поне ще си имам ,,оправдание'' да си седя в къщи...
Ставам да се приготвяме...

Хубав ден и ако видите някъде лятото, пратете го насам ....
Писна ми това ,,неорентирано'' време ....

До скоро.

# 221
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
 Дружки,мили БЛАГОДАРЯ ВИ ОТ СЪРЦЕ,че усмихнахте денят ми вчера!

Специални благодарности към Шпунц,Мери,Габката,Янчето,Айша и Фури   
newsm51

МЕГИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН
                      ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА, МНОГО ЩАСТЛИВА И ОБИЧАНА ОТ БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛИ!

МЕРИ, ЖЕЛАЯ ВИ ОЩЕ МНОГО ЩАСТЛИВИ ГОДИНИ ЗАЕДНО!

Маринка, честито да ви е! Успяхте да запишете Владко в избраното училище! Поздрави и за теб, после ще предаваш опит... newsm47

Момичета, да ви се похваля. Ето с какво приятно ме  изненадаха моите деца вчера.
За всички вас има по парче от тортата да се почерпите.

Скрит текст:

Лек и спорен ден от мен Hug Hug Hug

# 222
  • София

НА ЕГА МЕГА, МОМИЧЕТО СЪС СЛЪНЧЕВА УСМИВКА, ОТ СЪРЦЕ ЖЕЛАЯ ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И УСПЕХИ! ЖЕЛАЯ, С КАКВОТО СЕ ЗАХВАНЕШ ДА МИЛИОНИШ! ХУБАВ ПРАЗНИК!
И при ЕГА МЕГА се получава като при Гъбката: Неизтрезняли от единия празник, започват следващия.  newsm68 newsm44 Нека да има празници Simple Smile
ВАЛЮШКА, аз, като наричаща орисница след теб си позволих да те коригирам. То с тази инфлация вече да "иляди" е малко, за това пожелах на Ега Мега да " милиони" hahaha И твоето стихотворение за приятелите е вълнуващо  bouquet
ТУТИ, тортата е прекрасна, а и ти си щедра-какво голямо парче си ни отрязала, отиде ни диетата Joy.Стихчето е много трогателно...Да са ти живи и здрави момичетата  bouquet
ДЖИЛИ, казах на лятото да те наобиколи, но то отговори, че през февруари е било при нас и сега ще има да го чакаме...до следващият февруари. Помниш ли, че тогава правехте плаж с Ири на балкона hahaha
СВЕТЪЛЧО, снаха ми ги мажеше след всяка смяна на памперса, а щерката- само при зачервяване. Както си реши мама. Може да го ползва и превантивно, защо да чака да се зачерви и да го боли, че тогава да го ползва. Ако го ползва редовно, може и да не го слага в хладилника, ако ли не-може да го държи на студено. Крем има, не бойте се, пак ще поръчам Laughing
На всички момичета, прочетени, но неспоменати изпращам пожелания за хубав ден. Отивам да търся опаковъчна хартия и сватбена картичка Simple Smile

# 223
  • София

Добра среща, момичета!

Тук е безспирев празник, май, а?

Меги честит рожден ден! Желая здраве и много, много щастие!

Норче, твоите момичета са страхотни! Текстовете, дето са ти написали и мен разчувстваха! Но, ти си ги заслужила!

Светленце, душо, глей как се уредих аз с мъжове. Ма, да ти кажа, то истина мъж и то млад ще води курса, видях го днес кат ходих да се записвам.  Heart Eyes Римар, точно до твоята работа ще съм на курс. Само преминаваш малката уличка и там в един от входове съм.  Heart Eyes Мамси, днес уговорих с Шефа някакъв по-по-най курс, като видя кво ми е нивото.  hahaha Та, като го почна и завърша тогава ще докладвам и давам уроци.  Joy

Записахме и Влади и му поръчахме униформа за 130 лева. То не бяха ризи, блузи, панталони, вратовръзки, пуловерчета. Та, тъй. Днес цял ден по улиците миткахме и той накрая така се разлигави, че изяде едно шамарче и мирна. Пък после ми стана жал за детето, ама много ме ядоса. Никакъв педагогически подход нямам. Е, тва е!  Embarassed

Фло, ти едва се завърна от Варна и пак стягаш куфарите. Ама, не е лошо. Сега ще потропнеш и хорце на сватбата!  Hug

Джили, ще дойде и твоето време! Жегата! Почакай мъничко!

Хайде, момичета до скоро, че моите идват отвън мокри и гладни!

# 224

Един музикален поздрав за нашето приятелство...

Хайде и по едно кафенце..

Тути Hug благодаря за вкусната и красива торта..... newsm51 smile3521
Имаш прекрасни, умни  момичета  ..... Стихотворението ме насълзи.... можеш само да се гордееш с тях !!!! newsm10

Фло Hug   кога намираш време за всичко... , сега и за сватбата.....  Все забравям да питам какво стана с костюма на абитуриента, стигна ли навреме , стана ли му ????
Маринка Hug  значи работата вече е сериозна , Влади ученик ,баба ученик.... униформи.. ,накрая и строева....  Grinning Peace
 Приятна вечер на всички дружки !!!
 newsm44 newsm10 1dating newsm64  food002 Wine Glass cheers 55 55 55 55

Общи условия

Активация на акаунт