КГБ = Клуб на Готините Баби - 146.

• 88 568
  • 733
  •   1
Отговори
# 225
Приседнах Роска на кафето ,пийнах ,хапнах  от сладкиша с череши ,който направих за вечеря/сложете повече череши ,ако решите да го правите /  и сега мога 1/2 час да почета хубава поезия  Не знам защо ,но тези дни чета  изключително такава -може би периода ми  е такъв поетичен ! Wink
Тути, наистина тортата  изглежда  е много вкусна -еклерчета ли са това  отгоре ?Дааа момичетата са ти  показали  обичта  и уважението си -колко му трябва на човек :топла дума,малко внимание  и  е щастлив !
Момичета вечер не мога да  стоя пред компа  и затова  през деня  прочитам  и пиша    То какво ли пиша -нищо  интересно ,но това  е  ежедневието ми
Пожелавам ви забавна  и приятна вечер !
Ето  едно хубаво стихче  Е поне на мен ми харесва ...
Днес съм точно така – по средата –
цяла ставам на смях и сълзи.
Ако искаш играй ми играта.
Ако не – в други дни ме търси...
И не казвай, че май че съм луда.
Няма как етикет да ми сложиш.
В този ден аз съм мъничко чудо.
Да ме скриеш във джобче – не можеш.
Изпълзявам и каши забърквам.
Само в Сряда го правя това!
Ти недей да ме гледаш объркано –
имам право да бъда съдба
и да пиша любов по небето...
Ако искаш – съм само за теб!
Щом във Сряда ме има в сърцето ти,
всеки ден ще ти бъда късмет...
М Дойчинова

# 226
  • София
Момичета, ето ме пак при вас-на кафе и черешов сладкиш. Хапвам, пийвам и ще рапортувам.
РИБКЕ,общо взето, всеки ден е проза, а защо да не си направим живота поезия? И аз имам такива моменти, избива ме на лирика-малко бягство от действителността.
ЛУСИ, забравила съм да ви кажа, но костюмът на абитуриента пристигна този път много бързо-15 дни. Облече се момчето, показа ни се по скайпа. Хубавец! Всичко абсолютно по мярка, а и много му отиваше-той е светъл, синеок и тъмносиният костюм му стоеше прекрасно. Ризата-гълъбово сива, много светла, а фишуто-бордо. Оказа се, че при тях ( в Русия), по-голяма важност отдават на ''последний звонок"-прощават се с учителите и училището. Нашето момче Саша беше като манекен. Изпратиха ни клип ( Баба му е много печена в работата с камерата). Сега държат матури и на 22.06 е выпускной бал.Много се радваха и нашите приятели, и момчето, и родителите му. И ние с ММ...Успях!
МАРИНКА,голямо вълнение те е обзело...Да не се разсейваш, ей момиче. Внимавай и слушай какво ти говорят преподавателите. Сетих се, че навремето баща ми е обучавал първите жени пилоти. На едно от момичетата нещо все не му се получавало. Баща ми я попитал: Защо не внимаваш, къде гледаш? А тя му отговорила: Ами във вас, другарю лейтенант... Закъсняла е с признанието. Сърцето му вече е принадлежало на моята майка... Simple Smile
Днес купих опаковъчната хартия и картичката. Ще опаковам подаръка-три картини, които се редят стъпаловидно, с малко разстояние м/у всяка. Представляват на тъмно кафяв, преливащ към кафяво-червен фон няколко цвята магнолии в цвят нежно екрю, или по-скоро мляко с какао, Много елегантна картина. Е, и парички ще дадем, но исках да си имат и нещо за спомен. Избрахме картините със снаха ми, ще им пасват на интериора. Приготвили сме новия кат дрехи, шала и кастанетите  newsm68. После ще разказвам. Сега отивам в КПП-то. Може пак да намина, ако се заформи седянка.

# 227
  • София
Ега мега, честит рожден ден! Пожелавам ти здраве и щастие с близките хора!   bouquet
Рибата, много вкусно изглежда сладкиша. Но няма да се прави у нас - че и от водата наддавам.
А като направя - ще го изям.  Embarassed
Марина, дано не те разочаровам за униформите. Имам съседче във вашето у-ще - според майка му униформите са от изкуствен плат и запарват. Тя не е доволна, но няма как -  да е мислила преди да ги приемат подмасово.

# 228
честит рожден ден, меги !!!пожелавам ти всички твои мечти да се сбъднат и да те направят много щастлива !!!

БЛАГОДАРЯ ВИ, МОМИЧЕТА за милите пожелания -  Шпунц, Рибката, Маринка, Римар, Фро, Янчето, Айша, Фури, Луси, Ивлин, Светълчо, Тути и Джили !!! Половината от тях да се сбъднат, пак ще сме с моя съпруг на 6 Simple Smile

Маринка, честит ви записване !!! Висенето по нощите си е струвало. Снахата записа  Софи още миналата година и вече имаха и родителска среща.
И ние днес нямахме ток поради профилактика от 9 до 16 часа. Бяхме предупредени от EVN, но пак беше неприятно. Нищо работа не свърших.
Тути, облизвах се покрай твойта торта /въпреки, че и ние вчера се подсладихме с превъзходна шоколадова  Blush/.
Фло, хубаво го описа абитуриента, все едно го видях на снимка. Пожелавам му успехи !!!
Рибката, добре че ми каза за ленената годишнина  Peace Нищо не купих ленено, но имам много ленени покривки, та сложих на празничната маса една от тях.
За съседа, какво да ти кажа  newsm78 не ме кефи нещо, защото  все се чеше отзад ... Mr. Green

# 229
  • София
Меги, Честит рожден ден!

# 230
  • София
И аз като Мери Попинз нес е кефя на съседа - много се чеше  hahaha
Не го ща, снощи щях да пиша, но нещо Мамата ме изхвърли като мръсно коте.

# 231
А къде да се чеше съседът, бре Мери? Нали ако се почеше по главата - ще му влезе дървена тресчица под нокътя?

newsm78 newsm78 newsm78

# 232
За много години, мила Меги!

Two Hearts newsm67 nbirthday

# 233

Момичета , като сме я ударили  на поезия, искам да споделя с вас този стих
Преди малко го прочетох  и много ми хареса....

Оптимистично

Усмихвай се, когато те боли
и всичко ти се случва на обратно!
Усмихвай се през зъби, че нали
да се усмихваш още е безплатно.

Усмихвай се, отчаян от любов -
смехът дори през сто сърца се чува.
В окото на човешкия ни лов
усмихваш ли се, значи съществуваш.

Усмивката затуй е божи дар -
животът и без друго е намръщен.
Усмихвай се, човеко, като цар
и дните си, коравите, преглъщай!

Усмихвай се дори примрял от глад -
светът реве под стотната си криза,
и друго ако не, да го е яд
на простия човешки оптимизъм.

Ники Комедвенска

Рибка Hug много ми хареса стихчето ти....
Фло Hug мила приятелко , радвам се за абитуриента-манекен. Не съм се и съмнявала в избора ти....Често ми минаваше през ума за него.  Признала съм те ,и пак ти го казвам " Ти си човек с едно ГОЛЯМО сърце "..... newsm10 newsm51 Чудесно е ,че всичко е  станало по план...
Подаръка за сватбата ,също е стилен. Аз също обичам подаръци да правя  за сватби и други поводи ,че да остане спомен, но понякога предпочитанията са пари. Не че не е по- лесно ,но аз съм за подарък... Весело изкарване на сватбата!!!

Ние утре с ММ ще изчезваме към вилата ,може би до събота.... Дано не вали , но трябва да се ходи.
Та не ме мислете къде съм.....

Лека и спокойна нощ !!! smile3524 1countingsheep luvbed  love001  love001

# 234
  • София

Мери, днес нали ходихме много по институции и не усетих липсата на ток. Пуснаха го предсрочно. Вместо в 16, в 14.30 ч. А иначе и ние бяхме предупредени от ЕОН. Обаче мамата ми правеше нещо номера. Писах, писах и като да го публикувам ми рече, че не става. И аз се ядосах и затворих лаптопа. Сега виждам, че все пак се  е публикувало, но съм пуснала с едри букви и в червено всичко. Да се вижда отдалече!

Айша, няма какво да ме разочароваш. Униформите са задължителни и се поръчват днес или утре. Имаше мостри. Имаше ризи и от изкуствена и от естествена материя (100% памук), суитчърите също са от памук. Блузите и те. Панталонът не го видях, той може и да има изкуствено. Но, идеята ни е той да е официален, иначе ще ходи и с други, негови си, само цвета ще съобразяваме. Пуловерчето е смес - памук и вискоза. На външен вид са добре, ще видя  като ги взема през септември дали ще са това, което видях като мостра. Доста са скъпи, обаче. Но, това е положението, нямаме избор.

Фло, знам ли дали ще се разсейвам.  newsm78 Ама, по-скоро не, защото има една дама, дето му е близка, така усетих. Пък той като ми говореше и на нея нареждаше точно в кой курс да ме запише тя нещо просъскваше, ми се струва. Пък, на всичкото отгоре си мисля, че ще ми е интересно. И ще си записвам. Та, да ви казвам после и на вас. Дано да не е много сложно...  Embarassed
Голямо удовлетворение сте получили с костюма на абитуриента. И щом му е по мярка, щом го харесват и щом е като манекен - какво повече може да искате. А за подаръка за сватбата - много добра идея!

Рибке, твоят сладкиш може и да пробвам да го направя тези дни на хлапето. Все иска нещо сладко.

Губят ми Жабката и Дидия. Жабката сега е заета с Краско и разходки, гледах ги във фейса, ама Дидия где се скри?   Какви твориш в момента, момиче?

Нямам време да ида и до Панаира на книгата. Но, утре съм си набелязала да го прегледам. Светле, ти ще ходиш или нямаш време покрай малките внучета?  Освен книгите има и хубави премиери там, стига човек да има време.

Янче, Фури, продължавайте с кафето и музиката всяка сутрин, та да посрещнем деня с усмивка!

П.П. Луси ,напоследък май се гоним с теб! И пишем почти еднакво.  Heart Eyes

Ето и от мен стихове от Абсурдни времена - стихосбирката, която скоро имаше премира. Авторите й Маргарита Петкова и Добромир Банев я създадоха във виртуалното пространство. В началото дори не се познаваха. Но, талантливи и красиви създаха шодьовър.  Heart Eyes

# 235
  • Видин
      Аз се сетих,като луд за дОма си,че днес обещах да пиша! Ооох,старост-нерадост! Wink

Маринка,честито ви записване! /Божеее,докъде стигнахме- да си честитим записването на децата в училище и детска градина./Щом и униформите сте накупили-нЕма лабаво!Наесен с песен ще сте пъвокласници.А за педагогическия подход- не си права!Ми да си чула мъж да обича да ходи по магазините? И на теб успех в учението!И да не си криеш бележника.

Тути,щастлива си с твоите деца! Аз почти се разплаках на стихчето!За тортата- УНИКАЛНА!Че и голямо парче си ни отразяла!

Луси,,много е хубаво да се гордееш с децата си.Но когато се гордееш с внуците си -това вече е сбъдната мечта!Да ви е жива и здрава Ивето и още много поводи за гордост!

Светалчо,до сълзи се смях на умозаключенията на Лъч и на не по-малко мъдрите умозаключения на баба- визирам яйчниците и влажната земя! JoyПредставям си какъв език си изплезила след лудото търчане след неуморимия юнак.Обаче щом е за внуците- никакво предаване!

Фло,Пантелей Пътнико наш!Само така-"Човека е човек,когато е на път".Много ми хареса подаръка,който се избрали.И аз много харесвам този тип картини,защото много добре пасват на съвременното обзавеждане.Ама друго си е снаха да ти дава акъл! Grinning

Рибкатаайде да си слагаме сладкишите в скрит текст,че ще ми изпуши лаптопина от толкоз слюнки! JoyШегувам се,макар че ти го знаеш много добре!Сладкиша изглежда неизядено и супер слюноотделящо!Стихотворението ме докосна!Благодаря ти!

Мамсинес си имала много вдъхновяваща работа! Wink Радвам се,че се завърна при нас!

Аз тези дни се местя от едната тръстика на другата,в буквалния смисъл.С едното пристигане на село,обличам градинарската униформа и се бухвам в треволяка. И маане с мотиката до като се стъмни.Ама пък какви домати и чушки са се заформили вече...Ще има за опознавателните щайгички! JoyВ същото време стягаме недовършените работи из къщи,че на 27 юли Зари и Доби си идват за 1 месец! newsm44 Обаче....ще дойде и "Ингилизкия" кандидат-зет!Фло,ще помагаш,мила,как се посрещат чужбински зетьове!
          Малиииии,не пиша,не пиша,па като се отприщя.....
          За всички,които не съм споменала- да знаете,че ви съм изчела най-подробно и акуратно!

П.С. Маринка,Луси,писали сме заедно! HugМаринка,записвай,че ний уж сме компютърни гении,но не е лошо да понаучим още нещо.Луси,да намериш подобаващо място на видинчанчетата

# 236
  • София
Валюша, много хубава новина за кандидат зетя.
Честито, нареждат се нещата при вас.
Моя приятелка от другата ми тема миналото лято посреща немски такъв. Завели го на село да е запознае с баба и дядо на булката. Ами момчето беше възхитено от натурални зеленчуци, набрани от двора. Много харесал домашните лютеница и яйца за закуска. А пък като се запознал с Катя/кравата на съседите/ и видял как дава мляко за капучиното бил окончателно  влюбен във всичко българско.
Та сега той постоянно напиня да идват тук на гости.

# 237
Е доде чакам деди да свърши   с лепенето на плочки след аварията  преди дни ,сърцето ми вече заспива  и си викам я да погледна дружките в мамата ,че там обикновенно пишат по късни доби...
Да  ,не се  излъгах де ..
Абе що не харесвате  човечеца на компа ?Чешел се по дЪто ,ами там го сърби ,какво толкоз Пък  и Здравчето правилно го  е казала -иначе треска  от дърво ще му влезе под нокътя ,ако се чеше по главата ,ама за всеки случай го помолих да не го прави  така че  обеща...Ей така ще седи...
Маринка ,така или  иначе много неща ще научиш на курса Пиши  и  после ще направим тук курс  за нас
Валюша ,чуждоземските хора  наистина се влюбват  в натуралното ,неподправеното ,онова което природата сама създава Права  е Айша !И аз когато дойде за първи път снахата се стягах,приготвях ,лъсках ,а тя хареса  и се влюби на вилата в гората край  нея,в пътеката  до нея,в двора със тревата  и зеленчуците Другото не  я впечатли Споко, ще го омаеш точно на Ново село
Роска, не бачкай много на вилата ,а почивай повечко !
Опааа трябва да спирам с писането ,че деди  свършил за тази вечер работата..

Обичате ли радио ?Аз много  обичам да слушам  нощем радио Е когато не спя де
Сега ще ви пусна  нещичко за лека нощ  Hug
http://vbox7.com/play:47a3b751

# 238
  • София
    Ето ме и мен ,момичета!
    Добър вечер!
  Прибрах се снощи и веднага влязох тук,да се обадя.Но се оказа,че съм прочела едва една много малка част.В ГД имат голям проблам с мамата.Излизат безкрай реклами и изобщо не мога да сменям страниците.Не знам каква е причината,но тук не е така.Видях колко много сте изписали и колко много празнуващи е имало.Реших първо да се ориентирам и след това да пиша.Днес имах майстор и след като той си отиде,извадих молива и върнах на 4стр.Но,много сте изписали...Дано не пропускам някого!
    Честит рожден ден на дъщерята на Белдос,сина на Ивлин,Мая,Тути и Ега Мега!Честита годишнина на Мари!Честито на Владето! На всички желая голям късмет и много успехи!
    Момичета,благодаря на всички за пожеланията за рождения ден на Насето.Няма да ви изреждам,защото трябва да се върна още веднъж с молива.Стана ми много приятно от това,че сте споделили моята радост.Но,...радостта ми щеше да е по-голяма ако имах едно стихче от Танита,както през минали години.
    Танита,Дидимити
защо не пишете? Нали виждате,че всички се връщат! Не ни карайте да ви чакаме!
    Комисията  по етика се представи много слабо.Резултата е незадоволителен.Очаквам поправителен изпит.
    Момичета,в петък ще приключа с латекса и ще ми остане само ламината.Урааа,вижда му се края.

# 239
  • Видин
    Айша,Рибката,благодаря за споделеното! Hug  love001
    Рибката,ти пишеш,че се "влюбват  в натуралното ,неподправеното ,онова което природата сама създава".А сети се за какво си помислих в първия момент!?! Че детето ми е натурално,неподправено и създадено от природата! Joy Joy Joy Не ,че не е така,де! Wink
     Вие що си мислите,че всяка свободна минута маам с мотиката! Да му взема акъла с домати като дини, чушки,които побират едно пакетче кайма и люти чушки ,люти като ада! Решила съм да го посрещна с питка с шарена сол, ракия и шопска салата.До основното,след първото,може и да не стигне! Joy Е, няма да види отде иде млякото за капучиното,щото в село не остана ни една крава,пък камо ли да се казва Катя! Grinning Но пък "охчо" сирене и мляко,ще му подсигуря.Нъл рода му е от Шотландия...

Общи условия

Активация на акаунт