КГБ = Клуб на Готините Баби - 146.

• 88 568
  • 733
  •   1
Отговори
# 240
Среднощен привет! wavey

Не знам дали е "вампиризъм",
или пък нов вид мазохизъм,
но пак си лягам късно през ноща,
и макар и нередовно, но ви чета!
Яге..... Яге..... Яге..................
да се радвам ли, че ти липсвам-
и със стихчетата си безчет,
или да се разплача-
че липсвам единствено на теб?
Шест години макар да писала съм,
явно не докоснала съм
сърцето на никоя от вас,
нито през деня, ни в късен час,
но пък съм си взела поука
и бягам, щом не ме искат тука!
Спирам, да не ставам банална,
ще се видим на срещата национална!
Всички приятелки в КГБ-то целувам,
и започвам малко да се надувам,
че не съм съвсем "персона нон грата",
че все още съм вътре, в играта,
и най-важното -
на приятелките ми в сърцата!

Heart Eyes Hug    Heart Eyes Hug    Heart Eyes Hug    Heart Eyes Hug    Heart Eyes Hug

Яге, на порасналото Насе пожелавам,
да ви е здрав, да ви е жив,
да е палав и много игрив,
да е усмихнат, с искрящи очички,
да го обичате и му се радвате всички!

newsm59 bdbaloni happy bd Two Hearts Flowers Four Leaf Clover   Heart Eyes  newsm10

# 241
  • Кубрат/ Пишурка
 Добро утро, момичета! Хайде на кафето:

Танче, радвам се, че те чета рано сутринта! Липсваш на много от нас, Ако и да не го пишем! Появявай се по-честичко! Hug

# 242
  • в малка спретната къщурка
Добро утро!
Снощи рано отнесох,дори и Надеждите не догледах,но сутринта съм свежа и готова за подвизи. Wink
Няма да спомена много хора,но не се сърдете,че от вчера до днес,толкова помня newsm78.
Тути,посланието от децата ти ме накара да настръхна.Имаш прекрасни момичета и няма как,да не си щастлива.
Валюша,ти можеш да развъртиш мотиката,а тук при нас пак вали и земята вече е "асфалт".
Рибата,Маринка,Янче и аз обичам поезия и чета с удоволствие и тук и във ФБ.Според настроението,чета различни автори.Маргарита Петкова и Добромир Банев са ми от любимите.
Джили,как ми се иска да ходя по разходки и да се обикалям люлки и пързалки.Ако можех да те отменя,с удоволствие бих го направила Heart Eyes.
Янчето е поднесла кафето,а аз музика не съм избрала.
Янче, Hug Hug Hug.
Днес избрах една детска песничка.Дано Ви хареса.

Ето какво ме усмихна и ми създаде настроение сутринта.Отварям ФБ и чета и попадам на:
Написано от момиче вегетарианче:

Марули, марули, марули...
Безкрайно зелено поле.
Сред него стои и се пули
едно възхитено теле.
Хапни си теленце, хапни си
марули и прясна роса.
Ах, как ми се иска да клекна
и с тебе и аз да паса!

Ето и отговора на едно момче,всеядно.

Месце, месце, месце...
Едно угоено прасе.
Пред него стои и се пули
свирепо и гладно момче.
Хапни си момченце, хапни си
пържолки и вкусно филе.
Ах, как ми се иска да дойда,
да стана и аз на прасе!
(в отговор на вегетарианците Joy Joy Joy[/b]

Последна редакция: чт, 05 юни 2014, 07:23 от FURIQ_65

# 243
  • в малка спретната къщурка

Наваксвам,заради снощното отсъствие,но май ще закъснея за работа.Днес ще се ходи без колело и ще пробвам новият си чадър.
Приятен,цветен,слънчев и усмихнат ден!

Последна редакция: чт, 05 юни 2014, 07:21 от FURIQ_65

# 244
  • У дома във Варна
Благодаря Ви мили приятелки за топлите думи и сърдечните пожелания!
Вчера неможах да вляза в нета гледах баткото, че щерката се беше притиснила! Хванало я рядкото щастие и ме извика да го взема. Но вечерта дойдоха на гости , беше се поуспокоила. Да ви почерпя  за мое здраве!

Ето ми ги и помагачите в духането на свещи , няколко пъти ...... Laughing

# 245
  • София

УТРИНЕН ТОАЛЕТ

Каквото и да се случи -
            сутрин рано се вдигай,
            дори цяла нощ да не се мигнала ;
            среши се старателно и красиво,
            оправи старателно леглото си
                                                           копривено
            старателно опъни маската на
                                                                       лицето,
            едра брошка сложи -
            да не прозира сърцето ти.
`           Не е задължително да си
                                                усмихната.
            Но въздишката скрий -
            дори най-тихата
            и влез в деня си навита като
                                                           пружина,
            изправена,  обтекаема,
                                               несъкрушима.
            Върши своята работа, без да се
                                                           жалиш,
            дори ако почваш пак от началото.
            Учи се от котките -
            падай все на краката си...
            Додето се свърши денят ти
                                               кратък,
            развърти се пружината и
                                               безпощадно
            гилотината на месеца
            над главата ти падне.
            Сега си свободна.
            Ако искаш,  вий като куче.
            Ако искаш - мълчи.
            Но каквото и да се случи,
            пред очите на утрото - любопитно
                                                           злоради -
            на нозете си падай,           
            на нозете си падай!

СТАНКА ПЕНЧЕВА

Момичета, целувам ви и излитам!

# 246
  • У дома във Варна
Днес кафето ще е от мене, като извинение за вчерашното ми отсъствие

Бъдете позитивни и усмихнати в този мрачен пролетен ден !

# 247
Добро  утро  и от мен !Мрачно ,с натежали  облаци,  които  изливат оловни сълзи цяла нощ над Варна !
Не  обичам такова  тъжно време Сивотата ме  убива ,но щом няма слънце днес според метериолозите -ще си го нарисувам за да  е весело.
Фурийке ,ама чудесно послание си сложила - така  е ,по-добре откровени в мислите  и действията си ,отколкото тихи  лицемери!
Знаеш ли на какво се учудих ,че си велопедистка?Адмирации за което  -ТОВА  Е МНОГО ПОЛЕЗНО ЗА СЪРЦЕТО !
Ега Мега, страхотен сладкиш си спретнала !Признавам те за майстор на  сладкишите !
Маринка, стиха на Ст Пенчева ,а  и самата тя като автор  е много хубав Жалко че си отиде ,но...на всички ни  идва времето ,само дето някои оставят следи ,други  само конкременти  Wink Joy
Вале,върнах се та видях че си писала за натуралното си момиче - че не  е ли така -тя  е неподправена ,истинска поне визуално което съм видяла на снимките Ако беше као  фолк певица накипрена  и ремонтирана ,друго щях да кажа  Grinning
Ох,ставам че  отивам на гладно на изследвания,които са контролни пък още не съм пила кафе...

# 248
  • София
    Добро утро,дружки-теменужки!
    Янче,Ега Мега,благодаря за кафенцата.Сега пия моето кафе тук  с музикалния поздрав на Фури и вас.Маринка,цветята и стихотворението са чудесни и създават настроение.
    Ега Мега,хубави почерпки си сложила,но още по-хубави са ти сладките внученца! Да са ви живи и здрави,душичките!
    Танитка,благодаря ти за стихчето! Благодаря ти и за това,че се отзова на призива ми! Обичам среднощните ти постове.Пиши редовно!
    Сега чакам и Дидимити.  
    Снощи ,когато четох назад с молива в ръка,ми направи впечатление,колко малко хора пишат сега.Вероятно всеки си има причина,но аз чакам всички тук.
    Сега ви оставям,но довечера пак съм с вас.
    Желая ви хубав и щастлив ден!

ПП.Ribata,,писали сме заедно. Hug
       По повод на посланието на Фури мислех да напиша,но забравих.
Човек трябва да бъде откровен  заради  възпитанието си и да не мисли за мнението на другите.

Последна редакция: чт, 05 юни 2014, 08:43 от Яжка

# 249
  • София
Добрютрооооооооооооо  Laughing

Дидиа нещо ми изчезна напоследък.  newsm78

# 250
Момичетааа, прегръщам ви сутрешно. Hug Hug Hug

Закусваме в съпровод на ,,Дивите лебеди'' и от време на време ,,открадвам'' минутка да прехвърля на темата ....  Много, много ми е мило ,,и топло на сърцето'' като ви чета, но не искайте от мен поименно обръщане....

Аз май не съм казвала виц - ето -
Баба и дядо на стари години решили да изкарат един ден като в лудите-млади години.
Бабата приготвила вкусотии, съблекли се голи и седнали да си хапват и пийват.
- Дядо, като си спомня, как ме ухажваше някога, ми става едно тооопло на сърцето ...
Дядото понаместил очилата, попогледнал бабката, па рекъл:
-Бабоо, не виждаш ли, че лявата ти ци _ ка  се е топнала  в кафето ....

Аз не пия гола кафе, значи не това е причината...

Пожелания за топлина в сърцето и усмивка на устните- въпреки всичко..

Пускам приказката ...

# 251
  • София
http://dama.bg/article/podarukut/2154/
 Настроението ми е в унисон с времето.
 Привет на всички. Hug

# 252
  • София
Привет красавици  bouquet Малко окъснях със ставането, но и аз, като Танита бях нощно пиле. Днес съм на отчет в Здравната каса, а после ще се готвя за път.
За "критиката" към Комисията по етика не съм съгласна. ЯЖКЕ,мила, не си права. Насрочена беше среща, ден и час, но не се състоя по здравословни причини.
ДИДИМИТИ, ТАНИТА,оздравяхте ли, момичета? Танита, нищо не разказа за мидената ферма. Яка конкуренция си ми. Да си жива и здрава Simple Smile
ЯЖКЕ, поправителен се надявам да има. Нали пак заминавам за Варна Simple Smile
МОМИЧЕТА, много поетично ме заредихте. Благодаря и на РИБКАТА, и на ЛУСИ, и на МАРИНКА    bouquet
ВАЛЮШКА, на прав път си. " чопска салата"-задължително. Нашият зет не пие, та му снабдяваме студен чай в големи количества. Много му върви със салатата Simple Smile Харесва кавърма, мънички, зеленички ( сърми с лозови листа), мусака, пълнени чушки. Обичат кисело мляко. Слага го на всички манджи. Дъщеря ми така го е научила. Ще се справиш. И никак няма да се притесняваш. Вие сте му
дали нещо много ценно-вашето дете.
ЕГА МЕГА, толкова сте хубави всички! Да сте живи и здрави. Бебчо и батко са сладури, а мама е като ученичка-слабичка, фина. Как ли устоява на тези красоти които приготвяш?
ФУРИЙКА, и аз казвам това, което мисля, пък да става каквото ще. Който ме обича и цени, ще ме разбере.
Милички, искаше ми се да ви спомена поименно, но ще закъснея за Касата, а не бива.
На всички писали, неписали, чели, недочели-спорен ден. Да си свършите набелязаните задачки, а довечера, пак на седянка.
ЯНЧЕ, за кафето благодаря, а за седянката приготви нещо по така Laughing
ПП ШПУНЦИ Hug  bouquet много трогателно и поучително четиво. Как са Вели и Елинка?

# 253
Здравейте мили мои!
Чета ви,но не ми се пише,това време ме смачква!
Много хубави стихове сте поместили,но при мен красотата минава през очите може би.

На  всички прегръдки и спорен ден!
А това е поздрав за вас,пуснете го и забравете, то ще звучи цял ден

http://www.playcast.ru/view/5878572/0da58a4ae19a9832aeb955e7912769568c24f84dpl
Моите малки сладкиши ме усмихнаха
цък

Последна редакция: чт, 05 юни 2014, 11:25 от Ivllin

# 254
  • в сърцата на любимите ми хора
Привет, момичета  Hug И аз като Фло окъснях със събуждането, та малко на бегом го раздавах днес рано-рано. Ама след вчерашното склададжийско приключение съм като разнебитена. Друго си е да се връткаш на столчето наляво-надясно. Дори мускулна треска имам, въпреки че снощи пих едно аспиринче за всеки случай.
Валюшка, не се притеснявай за зетя. Харесват ни от пръв поглед и от първа салата  Simple Smile Като се заговорихме за чуждоземските снахи и зетьове се сещам за една история с моя позната. Дъщеря й е омъжена за австриец. Идват след сватбата на гости при българската рода и решават да го заведат на село - китно селце в Родопите, забравено и от Бога. Там, обаче, тоалетната на двора, дървена барака с дупка в средата. Отива зетят до тоалетна и след малко на бегом и с ужас в очите се връща и обявява: "Неда (така се казва приятелката), откраднали са тоалетната!"  #Crazy И с моя зет имам разни случки, ама за тях друг път.
Гледах снимките на Ега Мега - страхотни сладури са баткото и бебока. Направо ми идва да ги схрускам. А като си помисля как умирам за миризма на бебе - ммммммммммммммм. Завиждам ти, ама най-благородно  Hug
Оставям ви, че шефът ми създава работа. Довечера повече. Дано днес облаците да се смилят над нас и да пуснат малко слънчице  Hug Hug Hug
Иве, изпревари ме, докато се натуткам   bouquet Благодаря за поздрава  Hug

Общи условия

Активация на акаунт