КГБ = Клуб на Готините Баби - 146.

• 88 568
  • 733
  •   1
Отговори
# 255
Танчееее! Радвам ти сееее!!!!
 smile3521 smile3501 newsm47 smile3502

При теб съм на националната - ако ме приемеш... Да държим четиригласа   
ura dazzler1  ura dazzler1

Ами ха честити предсрочни избори!
 bg flower flower flower pironi
Още толкова много имам да пиша, ама няма време
 ku-ku

# 256
Я да се запиша ,че от работа само надничам..освен дая зарязвам ,ако е спешно все някой ще дойде да я свърши  smile3533
Цитат
Баба към внучката си: - За Коледа можеш да си пожелаеш да ти подаря хубава книжка! - Добре, бабо, тогава искам спестовната ти! 

# 257
Валюшке, само така с чуждоземното кандидат-зетче! Мрат, милите - и за доматите  flower, и за прясното сирене   animal085 Animal Cow, и за варените био-яйца  newsm57 kyllmg... Обаче - внимание с ракията! Ужасно им е люта. Харесва им ако е от ароматните - мускатова, кайсиева, ледена, мнооого разредена, или с лед - почти 50:50.
Иначе направо им прави беля - несвикнали хора...
 newsm24

Мрат и за чешмяната ни вода - ако е хубава.
И за печени чушки, и за нашенска лозарска лютика.
Моите отварят врата, втурват се към чешмата - налокват се направо от крана, пъшкайки доволно, и изревават: домати! диня! пъпеши! печени чушки!
И след тях - като след марокански скакалци - камари обелки.

newsm28

Пак подчертавам - ракията не им го вдига. Виж някакво хубаво нашенско винце... Да си виждала наскоро Врачанска теменуга? Бяло? Ракийка? Велико! Ще си го пийне с мерак със шопската. Като зетят на Фло - шопска със студен чай  newsm53

# 258
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Привет , красотни девойки!   bouquet 
Минавам да се обадя , че залипсФах напоследък.  Laughing
На всички имали повод тез дни много здраве , щастие и късмет! Heart Eyes
Та тъй приземихме се с Красунко на 30.05. Имахме бонус 2 часа летене в плюс.  Laughing
На една от стюардесите й стана зле след 40-50 мин. полет. Колабира ,
дадоха й кислородна маска , но много силно сърцебиене и треперене.
Хубаво беше , че имаше лекар на борда и се намеси , но трябваше по спешност
да я поеме лекар с апаратура , демек болнично лечешние. И тъй като БГ беше по близо от Барселона , пилота рече , че се връщаме. Та върнахме се , стюардесата я поеха лекари ,
дозаредиха ни сгориво и кръгом обратно за испанско. Първия път в 16.15 ч. излетяхме ,
втория в 18.15ч. По-важно момичето да се оправи.  Peace
Много прост народ има , направо се възмутих. Като започнаха да негодуват , да цъкат с езици,
като чели някой го е искал. На всеки може да се случи , ма българина си обича да заформя скандали.  ooooh! Та туй с нашето пътуване.  Grinning
Още по пътя  от летището до нас се започна с обаждания и честитки и така до следващия ден.  Crazy
На басейна за първа баня , после ресторант и за вечеря пак. На следващия ден 1 юни , пак миткосвахме по улици , бургер кинг ... на 2юни пък отидохме за подаръка - Лего.  Laughing
Вторник сколасах да въведа къщата в пълен ред и всичко да е на мястото си. Сряда обикаляхме града , плажа ... 5 часа само ходене , каталясахме и се прибрахме към 18ч. Днес сутринта ходихме гуми сменяхме на колата , че тез вече са на 6г. , прибрахме се подхапнахме и сега релакс ,
пък после навън отново. Grinning Аз два дена го карам на черни домати с малко сиренце на салата , нещо жегата ми губи апетита , това е екстра. Mr. Green Ма на Краско му идва апетита. Laughing
Вчера приседнахме в БГ кафе-ресторанта и Краско вика , че искал нещо солено , ма нищо
нямаше като баничка , сиренка и нашия рече митогава 2 кебапчета с картофи.  Mr. Green
Викам ей т'ва е соленичко вече.  Laughing
Рапортувах , сега да си изпия следобедното кафенце и да бягаме на вън.  Grinning
Голям ферман стана , извинете!  Blush
Хубава вечер , момичета!  bouquet

# 259
  • София
Добра ви вечер. Аз се прибрах, разходила внучо, изпържила тиквички и хапнала с децата. Раздигането на масата оставих за тях и след малко ще се хоризонтирам. Сутринта ще чета какво сте сътворили, защото май само аз си лягам преди да е залязло слънцето. Не че заспивам, ама гледам ТВ.

# 260
  • София
Римар, почивай си - сега ти се е паднало.
Танита, радвам се за включването. Липсваш ми, нищо че не го пиша.
И Дидиа ми липсва - зачезна нещо.  newsm78
Жабката, отсъствията ти са извинени.
А за екшъна със самолета - случва се. Пътниците - за съжаление такива са вече повечето  българи - първични, егоисти и много ограничени. Тъжно, но факт. Почивайте и се веселете с малък Краси - във ваканция сте.
Мамси, мина ли мускулната треска?
И аз като Фло да похваля Български пощи - Ани си получи колета за 1 седмица.

# 261
  • София
    Привет,момичета!
    Тук е валял проливен дъжд,реки са текли навсякъде и косенето на тревата се отложи.
    Фло,предполагах,че нещо е попречило на срещата.Но реших да те "шъкна" Joy
    Валюшка,позволявам си да се изкажа за зетчето.Не му се плаши толкова!Аз мисля,че каквото и да му сервираш,ще му хареса.Знам,че ти ще предложиш най-доброто,а той ще хареса всичко,като всеки влюбен зет.
    Здравче,редовно ми изневеряваш вече! След Търново съм прелъстена и изоставена. Laughing
    И аз забелязвам отсъствието на Дидиа.Дори я сънувах,че е заминала за Канада.Дано да се случи!
    Карииии,липсваш ми.пиши!

# 262
  • в малка спретната къщурка

Последна редакция: чт, 05 юни 2014, 21:59 от FURIQ_65

# 263
  • София
Moмичета, къде сте? Започвам от зад напред.
ИВЛИН, вярвай, никой не обича лошото време. Моля те, поръчай хубаво време за събота. Нали знаеш, че сме сватбари. married Simple Smile, а музиката ме накара да започна загрявката за събота още от днес newsm68
МАМСИ, чакам с нетърпение случките с твоето зетче. Ти, като че, на каторга си била. Колко дни ще продължи изпитанието? newsm78
ЗДРАВЧЕ, щом вече тичаш насам натам tantrum, значи си добре. Да не те мисля Simple Smile
БОРЯНЧЕ, неизчерпаем извор на смешки си Hug
ЖАБЧЕ, голямо пътуване сте направили. Всичко е добре, когато завърши добре. (англ. поговорка) Дано и стюардесата да се е оправила.Учиш ли Краси  да говори испански? Доста време ще сте заедно, така че, използвай времето. Докато са малки са като попивателни. Бързо учат.
РИМАРЧЕ, ако вече си се паркирала за спане-лека нощ и приятни сънища Sleeping
РИБКЕ, направи ли изследванията? Дано всичко да е добре. Важно нещо е профилактиката. Стягай се, че те чакат много хубави емоции.
Сега ще спомена момичетата, на които правя другарска забележка. hahaha Не са се появявали скоро ГРЕТИ, ДИДИА, ДИДИМИТИ, ТАНУ, БЕЛДОС, ВЪВЧЕТО, ИРМАНОВА, РИЧКО, ВИВИА. Липсвате ми, момичета. Може би сте потънали до шия в работа, но драснете по ред, два. Може и само с емотикони. Simple Smile Чакам. Heart Eyes
КАРИ и МАЙЧЕТО имат извинени отсъствия Simple Smile
Багажа ми е почти готов, отивам да спя. Явно, седянка не се заформя. Лека нощ на всички  sleepuu
ПП ЯЖКА, АЙША и ФУРИЙКА   love001

# 264
  • в сърцата на любимите ми хора
Римар, и аз като теб - хоризонтирам се рано-рано и се почва с броенето на оФците.
Аиша, и мускулна треска си имам, че и кръстът нещо се обажда. Дано да мине само с това, че ако се схвана сериозно - направо не ми се мисли. А пък Български пощи в последно време са доста експедитивни. И аз ги ползвам до Германия, проследявам си пратката и повече от седмица не са се бавили. Ани как е, свиква ли? За мама не питам...
И аз забелязах, че Дидиа нещо я няма. Да не е заета покрай края на учебната година? Нали знаете каква лудница настъпва по това време. Дано само да са здрави всички вкъщи!
Яжка, не се коси за косенето Simple Smile С тези дъждове каквото и да окоси човек, веднага никне отново. Ама пък как никнат само бурените  newsm78
Жабче, то това дори не е простотия, а липса на човечност. Ама ако на тях им се случи нещо такова, друго ще приказват.
Момичета, оставям ви да си добърборвате, а аз лягам, че утре пак ме зове рано-рано тръстиката /по Дидиа/.  Hug Hug Hug
Фло ме изпреварила   bouquet Фло, и утре съм в склада, много е гадно - прашно, задушно и висиш цял ден на крак, като на всичкото отгоре търчиш напред назад и вириш глава да броиш по стелажите. Направо си е като каторга, особено за хора като мен, които не са свикнали.
Явно днес тайфата наистина е изморена и седянката се отлага. Лека и от мен  Hug

# 265
  • София

Добра ви вечер!

И аз по късни доби да ви драсна няколко реда.  Heart Eyes

Днес написах един напоителен текст с оферти, дати, списъци и преди да го пусна изчезна, как стана номера - не знам. Нещо не ми е в ред и нета, и лаптопа, а за себе си да не говорим. Мислех, че вече съм му хванала цаката, ама... Та утре пак ще се опитам да пусна чаршафа.  Embarassed

Жабче, големи емоции сте имали в самолета. Дано момичето да е добре вече, а за тези, дето са цъкали и тюхкали нямам думи. Безсърдечни хора, на утре като им се случи дали така ще реагират. Днес се бях сетила да те помоля за помощ. Онзи ден стана дума на софийската среща, че не можем да публикуваме рецепти в нашите си, на 1 страница готварски рецепти. Аз се опитах няколко пъти преди време, и още някой сподели, че също не може. Та да ни осведомиш грешката при нас ли е или е друго?

Яжка, добре си се завърнала от хубавото изкарване в ГЦ при малките момчетии и родителите им. При нас днес не е валяло дъжд, само е препръсквало, ама това не се брои. Да ти отговоря за Кари, че тя писа преди няколко дни, че може да няма нет, там, където е. А тя е на почивка на тяхната Ривиера. Вероятно още не се е прибрала.Май седмица ще бъде там.

Днес се видях случайно с Римар, пред работата й. Нали и моят "бъдещ офис" ще бъде наблизо за няколко седмици.  Laughing

Рибката, Станка Пенчева ми е един от кумирите.

Ега Мега, на теб май забравих да ти кажа, че сте много хубави - от бебката до бабата-рожденичка. А тортата е супер!

Фури, смях се от сърце на милите мъже, дето заради тез женици дават толкова парици.

Борянче, ти само хвърляш по едно очо и пак бягаш на тръстиката... Пиши по-дълги постове, моля.  Heart Eyes

Джили, е ет това с ц...а в кафето може да ми го каже моят внук, одма. Такъв цицоман е, да се чудиш. Изявен мъжкар е.  Laughing

Фло, хубаво да изкараш, в което не се съмнявам, да си топнеш крачетата в морето този път. И като се върнеш, другата семица ще си запишем час с Владето да му видиш зъбките.  Heart Eyes

Танита, не бъди суетна, пиши винаги, когато имаш желание.

Мамси, дано си приключила с каторгата и утре да си на по-кротко местенце.

Шпунци, Ив, настроение утре да бъде поне един бал по-високо. Важното е да сме здрави, а нюансите на сивото полека-лека преминават в другите цветове!

Здравче, пак ли те подхвана работата, че нямаш време? Сега пък за предстоящите избори ли?

Няма да ви изброявам всичките. Липсващите не чакайте да ви споменем, драснете по нещо. Първа, Хули, байрактарката!

Хайде, и на мен ми изтече времето за писане и след малко ще се отправям към леглото и аз.

Лека да ви е нощта и си мислете за мъже!  Heart Eyes

# 266
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Маринка , аз проблем нямам.
Но , казвай какъв е проблема? Не ти дава прозореца за писане ли?
Или ти иска име и парола за давлезеш и публикуваш?

# 267
Добро утро момичета! Grinning
Оглеждам се няма никой!
Ето ви кафето!

Имайте един прекрасен петък - без големи проблеми, без стряскащи новини. Ден с позитивизъм, с настроение, с приятни срещи.
  bouquet
Фло  Hug вчера си пуснах климатика МОЖЕ ли това да се случва на 5 юни..Обещават за събота и неделя слънце във ваша чест Laughing

# 268
Добро утро ! Hug
Ив- благодаря за кафето Hug
Пия с удоволствие. В последно време ми е много сънливо. Чак се чудя .

Изчетох ви рано,рано.
Маринка - аз имам навика като пища по-дълги фермани да си ги копирам в Word  ,че като стане беля - имам запазено.

И аз снощи събирах багаж,че днес след работа "фатаме" пътя за Родопите.
Наели сме една къща 6-7 семейства. Да поразпуснем малко ,а и да се порадвам на красотите.
Ходих на фризьор и вече подстригана ,ондулирана ,че и боядисана  съм.
Абе с две приказки - да минава работния ден  Grinning

Приятен ден момичета  Hug Hug

НЕЖНОСТ
Додето сме млади, додето сме хубави,
Обичта покрай нас все кръжи и кръжи...
Очите ни срещат погледи влюбени,
Ушите ни слушат мили лъжи –
И ний разцъфтяваме като горди кринове,
Къпани от ласкави дъждове,
Галени от ветрове копринени,
Блеснали в лъч мигновен...
Но когато очите ми избелеят
И по ръцете избият кафяви петна,
Когато косата ми със снега се слее
И стана просто стара жена –
От всички, които са ме любили,
Край мен ще остане само един:
И за него аз ще съм винаги хубава,
Неотделима, както преди.
Той ще милва ръката ми стара и грозна,
Ще ме води полека с усмивка добра...
Затова сега мисля със нежност за този,
Със когото ще се състаря.

Станка Пенчева

# 269
  • Кубрат/ Пишурка
 Иве, преварила си ме тази сутрин, но аз нямам днес първи час и станах по-късно hahaha Важното е, че кафето е сервирано и аз сега го пийвам.
Не знам дали съм писала, но и ние с Анжелка утре сме във Варна. Само че с класа и всичко е организирано под час: в 10,30 - посещение на Делфинариума, след 12 - в Зоологическата, след 13,30 - свободно време за разходка и обяд в Макдоналдс, 15,30 - отпътуване за Кубрат.

И едно стихче от нета:

Дайте ми, моля ви, глътчица вяра –
вяра в доброто и вяра във хората,
че ако вярвам в нещо все си повтарям,
може би днес ще да надвия умората.

Дайте ми, моля ви, зрънце надежда -
обикновена и малка като маково семе,
която тайно и обич аз да отглеждам
и да знам, че никой не ще ми я вземе.

Дайте ми, моля ви, капка любов,
с която да мога да полея сърцето си
и то да затупти във ритъм нов...