Представих си ,че съм в Родопите!

.

Оттогава, когато е трябвало да го гледаме, го водят у нас или ние го вземаме от тях. Когато се виждаме всички, те идват у нас или ходим някъде навън (по-рядко) и всъщност установявам, че той за пръв път ме вижда у тях да се заседявам. Видя му се неестествено аз да се държа у тях като у дома си - да шетам, да готвя, да гладя - все неща, които не съм вършила досега у тях.

И на тортичката няма да й простя!Притчата ме накара да си спомня за тримата най-значими приятели в живота ми! Наистина са най-обикновени хора.Също като мен!
Смях се от сърце,като си те представих натоварена с колелото,якета,чанти и...бинокъл!
А на теб сигурно ти си е ревяло,ама на чужд гръб и 100 тояги са малко.
,вземат записите и от други камери наоколо и започва издирване.Казали са й да се прибере,а те ще й се обадят.Тя каза,че в такива случаи,обикновено виновника за инцидента оставя бележка на пострадалата кола с негови координати и се разбират помежду си без полиция. Но в този случай виновника ще плати и глоба,че е избягал от "местопрестъплението".
всички,които чакат Дядо Коледа
,при нас е 28 градуса и е време за плаж край Дунава!

всички,които чакат Дядо Коледа
,при нас е 28 градуса и е време за плаж край Дунава!

то се разбра ,че откъм вас ще дойде лятото ,но да идва защото при нас няма и лъч слънце.
Препоръчани теми