КГБ = Клуб на Готините Баби - 146.

• 88 569
  • 733
  •   1
Отговори
# 285
И аз да се разпиша следобедно ...
Светълчо ,твоето внуче  е много ,много умно дете   NaughtyЧе как така ,ти ще се застояваш в дома му  ако той не е твой Thinking?Детето логично търси  отговор на този въпрос !Смях се  от сърце ! Laughing

Ивка,да тъжно  е морето когато небето плаче,но  идва  и такъв момент

Аааа Валюша,ти не се надявай да спестиш ракията  и виното  от зетя, те като дойдат в България всичко  си позволяват   и започва да  им харесва Той  и брата на моята снаха не пиеше ,но  тук  се научи да го прави  и му хареса !

Тану ,тази прекрасна торта ми предизвика слюнкоотделяне мммм та  и аз се наредих сред празнуващите да си хапна !Не си само ти дето  объркваш всичко,когато започнеш да  изреждаш  и аз съм от тях ,та доде направя постааа отива свободното ми време Joy

Кратка съм ,че ще ставам да  приготвям вечерята !
Поздрав на всички пишещи  и непишещи ,а само четящи !

Бързо  изпийте по коктейл ,докато не го  е  изпило домашното  или съседското коте   

Леле Ивкааа  изпреварила си ме ....

# 286
  • Кубрат/ Пишурка

Аз също трябва да приготвям вечерята, но както винаги пак нямаме вода #2gunfire Ще правя пиле с грах. А кажете ми без вода как да измия бутчетата, да ги заваря и да ги сложа с граха newsm78 Ще почакам още половин час и...ще събера водата от всички шишета и туби Joy че иначе ще вечеряме в 10.
Валюшке, във ФБ нашата пчеличка от Канада е пуснала страхотен виц за чуждоземски тъщи. Ще си позволя да го копирам и да го пейстна тук:

Оженил се един българин за японка и взели тъщата да живее с тях. На едно ТВ предаване за чужбински тъщи поканили японката. Водещия я пита: "И как се държи вашия зет с вас? Учтив ли е"
- Ияааа, отговаря японката, много очтив. Всика зутрин врата одваря и пита: Жива още мамати японска? Joy Joy Joy

Да не те поканят в чужбинско Joy
Ох, Рибче, дано утре е хубаво времето, че и моренцето да видим, да ни замирише на море! А идването ни е описано в края на по-предната страница.Там е и програмата ни hahaha
Светълче, изводът е: ходи по-често да шеташ - Лъчко ще свикне!

# 287
  • в малка спретната къщурка
Правя си кратка почивка при Вас,докато ми изстине олиото;Два дни тупуркам край един сафрид за мариноване и тази вечер ще е финала и да го прибера в бурканите.
Жабче,прегръдки за чудесния манекен Краско.Прекрасен е!Нямам думи.
Янче,до кога ще е одисеята ви с тази липса на вода???Те живо ви наказват #2gunfire.
Приятна екскурзия във Варна утре.Ние ще отмаряме някъде,но не знам програмата.Само дадох инфо,че почивам.Питах на село ли ще ходим?Отговора беше НЕ.Чакам изненада,но съм съгласна с всичко предложено.
Рибке,във Варна отдавна не съм била.Следя Ви веселяшките срещи,но не се класирам,че са през седмицата.Една съботна имаше скоро,но бях заета и пак ми се счупи клона.Вчера се изненада,че карам колело.Ами аз не слизам от него.Предпочитам колелото пред колата,по ми е кеф.А какви падания имам,не е за разправяне.
Фло,тропни си едно хоро и заради мен.
Валюша,Европа срещу нас да бяга,пак няма да я стигнем-НИКОГА.Тук действа системата"МОЙ ЧОВЕК"
Тану,притчата я оставям за четене,но на спокойствие.Вчера Шпунц беше публикувала и си копирах сайта.Има интересни неща за четене,но ми трябва време за осмисляне.

Лежи си един мъж на плажа с хлапето си, а тъща му се къпе в морето. По едно време тъщата почнала да се дави. Момченцето бутнало татко си:
- Тате, виж, баба маха нещо от водата!
- Ами какво чакаш, сине! Махни й и ти за сбогом.

Спирам репортажа тук,но имам още за добавяне.Очаквайте следващо включване.

# 288
  • София
Здравейте момичета от дружелюбна Варна!
Благодаря на ИВЛИН и РИБКАТА, че са поръчали хубаво време. Дано и утре да е така Simple Smile
Пътуването беше приятно, аз бях шофьор от София, та до Варна. Момчетата ми предлагаха да им отстъпя волана, но аз обичам да шофирам и взех разстоянието за 5 часа и 30 мин. Видяхме се със сватовете, пихме кафе и вече сме в хотела. Сега седя на терасата, гледам моренцето и ви пиша.
ЯНЧЕ, надявам се, че хубаво сте си изкарали във Варна.До кога ще ви наказват с безводие? То по всяко време е лошо, но през лятото е още по-лошо newsm37 Анджи колко книги има да чете през ваканцията? При нас ситуацията е катастрофална. Никола за сега чете с мерак, но до кога ще трае меракът му newsm78
ВАЛКА, така е в цивилизованите страни. Също като у нас hahaha Joy hahaha
ТАНУ, много е хубава притчата. Накара ме да си поговорим с ММ за няколко приятелски семейства, спомних си първата учителка, спомних си и за няколко близки хора, някои от които вече на са сред нас. Прекрасно четиво са притчите. От всяка можеш да научиш много.
ТАНИТА, какво правите вие? Тази програма не е ли много натоварена? Ще се пренаситите от емоции и преживявания. Дано компанията да издържи, живи и здрави да сте.
ЕГА МЕГА Hug  bouquetВсичко разбрах. Аз днес: travel Coffee newsm37 newsm37 luvbed tv, а утре: married dancing cheers newsm36 newsm35
СВЕТЪЛЧО, голям умник е вашият Лъч. И аз с усмивка четох как сте се натоварили и на всичкото отгоре, и бинокъл hahaha
ФУРИЙКА, МАМСИ, РИМАР Hug  love001
За сега толкова. паркирам се и ще погледам ТВ. Показват интересен филм за Втората световна война.

# 289
  • Кубрат/ Пишурка

Фло, утре сме във Варна!

# 290
  • София
Фло, дано и утре ви е хубаво времето. Весело изкарване на сватбата.
Танита, ти спирка нямаш бе, жена. Laughing Завиждам ти на енергията. Жалко, че няма са осъществите среща с Фло, ама с тази натоварена програма няма как. Добре, че поне тя усря да се види с останалите варненки.

# 291
  • София
Ето съм!
Янке, Фло, весело изкарване във Варна! Разходете се и се раздвижете и заради нас.
Фло, не се притеснявай за книгите - колкото прочете все ще му е от полза.
Габката, почини си хубаво на чист въздух.
Танита, направо ми се завива свят от мероприятията докато те чета. Браво на вас - висок дух имате.
Валюша, аз също си мисля че няма как да спестите от към питиета. Там е едно, а тук от въздуха, от природата ....и ще му се поиска на кандидата. А за полицията - ясно е, че няма да ги стигнем никога.
Поне не в нашия живот.
Тану, пастичката към кафето цял следобяд си я гледам. Добре, че не облизах монитора  Heart Eyes

# 292
  • Кубрат/ Пишурка

Анжи има да чете 7 книги, начело с" Пипи дългото чорапче"! Патиланското царство го четохме още миналата година, но ще го припомним, Хитър Петър - по малко, Български нар. приказки - четем, ама... Е, има време!

# 293
Хихихих ще започна  отзад напред ,че като прочетох това което Айша  е написала "Добре, че не облизах монитора " се сетих за  ето това

Янче,Фло времето  утре ще  е добро  и топло Дават го 25 гр ,е малко може  и да превали ама колкото да ви разхлади
Янче  я ми напиши телефона си на лични че виждам след13.30ч ще имате свободно време   и ако  и аз съм наблизо може да се уцелим в Макдоналдс
Фло в колко часа  е церемонията  и в ритуалната зала ли  е ,че тя  е до нас Може пък да ви видя...
Фури  при всички случаи ще се видим  и в събота или неделя  ,но само   тогава когато ти проявиш  интерес ,че  иначе нали знаеш всички гражданки бягаме по  вилите на село или околностите на Варна през почивните дни...Впрочем -когато стане маринования сафрид  де ! Joy Joy
Ей,бабетки що се притеснявате толкова за списъците с книги на внучетата ?Ами да четат толкова колкото им  е  интересно ,стане ли им противно книга няма да пипнат !Аз не бих ги натискала...
 Embarassed
Днес си взех  изследванията -бабешка захар ,т е малко съм сладка ,но  аз си го знам !Хи хи хи умря циганката ,що да не се похваля ? Embarassed
Иначе съм пушка ! #2gunfire
Хайде да  е спокойна вечерта на всички !

Приятелите със черти познати
не носят на ревера си емблема.
Откриваме ги само по душата,
опора щом ни дават без да вземат.

За себе си мълчат, но ни изслушват,
разделят наш'те грижи, свойте ризи.
Приятелството не е бар задушен,
във който хора влизат и излизат.

Приятелите ни без думи казват
и всички провинения прощават.
Отиват си любови и омрази,
приятелите винаги остават.

Те не ценят по титли и услуги,
а внасят ред в душите ни човешки.
Останалите са в графа „и други”
като допуснати печатни грешки.
Д Ценов

# 294
  • София
Eхо, ето съм и аз тук. Цял ден спрягах улиците на София, от единият й край, та до другия. Помагах на сестра си. Хлапето беше под грижите на племенницата ми и естествено е бил много, много послушен.

Светле, твоят сладък Лъч как си ги наместил в главицата тези съждения. Хубав съвет ти е дала Янчето, - да шеташ по-чистичко там, та да свикне детето с новата ти роля.  Heart Eyes

Фло, голяма си шофьорка! Не отстъпваш на мъжете и  докарваш всичко до край!  Heart Eyes

ХАЙДЕ ДА ВИ НАПОМНЯ ЗА

НАЦИОНАЛНАТА СРЕЩА - 13-14 юли (неделя и понеделник)

Предлагам следните варианти:

ВАРИАНТ 1: Възможност за почивка от предната неделя 7 юли до 13 юли - това са 7 дни по цената за седмицата

ВАРИАНТ 2: Ден или два - от неделя до вторник, евентуално (13 и 14 юли) - цени делнични - 30 лв.

ВАРИАНТ 3: Възможност за почивка от 13 юли (неделя) до 18 юли (петък) или до 20 юли (неделя)

Още веднъж цените от сайта. Като комплектоваме група ще уточним по-конкретно цените, в счисъл, че може да има и още отстъпка за групата.

http://www.spahotelkostenec.com/%D1%86%D0%B5%D0%BD%D0%B8

http://www.spahotelkostenec.com/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D1%86%D0%B8%D0%B8

Разписание на влака

Скрит текст:
СОФИЯ » КОСТЕНЕЦ    ПВ10121
 Електрическа мотриса Siemens   05:55   07:18
Вариант за печат | Карта на маршрута | Цени
2   07:15   08:53   ПВ   0   01:38  
3   08:20   09:35   БВ   0   01:15  
4   09:30   10:55   КПВ   0   01:25  
5   10:35   11:51   БВ   0   01:16  
6   11:45   13:02   БВ   0   01:17  
7   13:25   14:41   БВ   0   01:16  
8   14:30   15:54   ПВ   0   01:24  
9   15:30   16:46   БВ   0   01:16  
10   17:00   18:11   БВ   0   01:11  
11   17:30   19:05   ПВ   0   01:35  
12   18:45   20:00   МБВ   0   01:15  
13   19:45   21:23   ПВ   0   01:38  
14   21:30   23:00   ПВ   0   01:30  
15   22:40   23:59   БВ   0   01:19

Пътят от София с влак и цените на билетите:

Скрит текст:
Билети
Тарифа                                                  2 клас(лв.)   1 клас(лв.)
РЕДОВНА ТАРИФА                     4.20            5.30
НАМАЛЕНА (50%) ТАРИФА      2.10            3.20
ОТИВАНЕ И ВРЪЩАНЕ**     7.60            9.50
Пътуване на малки групи (от 3 до 6 души)
Тарифа (за 1 пътник)                             2 клас(лв.)   1 клас(лв.)
РЕДОВНА ТАРИФА                  3.60            4.50
НАМАЛЕНА ТАРИФА за
(деца от 7 до 10г.)                                      1.80            2.25

** билетът за връщане важи до 24ч.

От Варна и от Русе влаковете са до София и след това до Костенец. Няма директен. От Пловдив, Пазарджик  има много влакове.  Ето за проверка:

http://bdz.bg/

Влаковете спират на гара Костенец, оттам с такси по две-три до хотела. Цената на таксито е 3-4 лева, пада се по 1 лв. на човек.

Автобус от София има по обяд един и цената му е прилична. Отива до селото.

Мисля, че най-изгодно е с влак на всички. На тези които са с  автобили е най-най, ама...

Ето и за балнеостанция КОНСТАНЦИЯ, която е в непосредствена близост до спа хотела.

http://kostenets-tourism.com/bg/hotels/details/id/4

Предлагам първо да започнем с някакъв списък и да се ориентираме кой за колко дни ще бъде.

Ще запиша себе си и Роси, която каза, че иска да бъде два дни. Други, които са уточнили - не си спомням. Моля ви да се записвате и да споделяте за колко време искате да отсуднете

СПИСЪК

1. Марина
2. Роси

Това е от мен, не ви споменявам всички, но постът ми ще стане огромен.

Лека нощ от мен!

# 295
  • София
ribata1 това стихотворение много го харесвам. Както се казва, "стигат ми двама-трима".

Тази година ми липсва съзерцаването на морето. Обичам да го гледам, седнала на брега и да слушам шума на вълните. Миналата по туй време вече два пъти го бях виждала и даже топнала в него. Ех, морето...............

Марина, изпревари ме  Laughing
Мен не ме бройте за К. /уважителни причини/

# 296
Хайде и аз да се разпиша,свърши ми филма с фризьорката,т.е.Север Юг,всички харесват Кузей ММ хареса фризьорката ха ха,/изобщо не обича комшийските филми/,но добре че има телевизори във всяка стая и всеки си заплюва стая Laughing
Янче,не съм разбрала че идваш утре.Ние ще сме по гробища,нали е Черешова задушница,ще направя една баница и ще раздам на съседите.
Фло дано да имате късмет и да е прекрасно време за сватбата.
За книжките,благодарение на Фло съм поставила началото на книготека за бъдещите внучета.
Вал ти като извадиш био зеленчуците от домашната градина  и новоселската ракия,стой та гледай няма да му се тръгва на зетко.
Фури когато и да дойдеш свиркай и ще дойдем на часа за среща.
Рибок наистина си пушка,свиркай си.
Лека нощ приятелки

Последна редакция: пт, 06 юни 2014, 23:35 от Ivllin

# 297
Римарче за теб! Hug

# 298
  • София
Иви, мерси  Hug

# 299
  • Кубрат/ Пишурка

Ами мен ще ме извини Задушницата! Като се върнем ще запалим по свещичка у дома - и това ще е! То нали си е в сърцето - майната им на гробищата! Ние постоянно си я споменаваме и когато я споменем - Анжелка хваща една свещ и иска да я запали. Тази вечер две запалихме.Та така!

Общи условия

Активация на акаунт