КГБ = Клуб на Готините Баби - 146.

• 88 569
  • 733
  •   1
Отговори
# 300
  • в сърцата на любимите ми хора
Ето ме и мен преди лягане.
Иви, и аз се загледах по някакъв филм, ама дори не запомних как се казва. Турските не мога да ги проследявам целите и затова ги прескачам.
Фло, времето ще е с вас за сватбата - така каза Емчо днес сутринта. Пък може и д-то да си цопнеш в моренцето, Ако е студеничко. На мен също ми се очертава Варненска сватба на 21 юни. По-точно са ме цанили за шИфИорка, а дъщерята е сватбарка. Събитието е в събота вечерта, а през деня съм свободен електрон - момичета, ако искате, може да се видим. Правя една бутилка с шампанско за допълнение към подаръка за сватбата и като я довърша, ще ви я покажа. Дано да я одобрите.
Маринче, изчетох цялата оферта и вероятно ще дойда за 1-2 дни, но още не мога да кажа за кои дати. Нали има време за мислене?
Рибке, радвам се, че резултатите са добри. А захарта - то май всички сме сладички вече  Wink Погледни си пощата, изпратих ти новата парола за снимките.
Янче, приятно изкарване утре във Варна. А пък ако успеете да се видите и с Рибка ще бъде много хубаво.
Фури, Аиша, Валюша, Тану и всички, които пропускам -  Hug Hug Hug
Лека нощ, момичета!
И нещо красиво за "лека нощ":

Какво му трябва на човека?
Труден за качване връх;
непремината още пътека,
по която да тръгне той пръв.

Трябва му Вяра и Бог - вдъхновител.
Истинска Вяра, и истински Бог.
И за да бъде до край победител -
Трябва му чест за залог.

Надежда - преди да потегли нагоре.
Истинска, трайна любов.
Покорил своя връх непокорен -
трябва му жажда за нов.

Румен Ченков

# 301
  • в малка спретната къщурка
Готова съм със слугинажа.Сядам тук за малко и цоп в креВета.
Рибке,сафрида е готов и можем да го опитаме.Завиждам благородно,за възможността да се срещнеш с Янчето.И на мен ми се иска,но не ми стиска. Joy
Янче,замислих се,кога последно се видяхме newsm78.Не беше ли в Балчик с Мими?Дали да не поканя Любе,че да ми дойдеш на гости.То става и на компа да ти ги пусна.Помисли по въпроса,а и го смятай направо за покана.
Фло,ти не им ли даде почивка на пасажерите?Прелетяла си разстоянието.
Светалчо,Лъчковизмите ми доставят голямо удоволствие.
Ивлин,ще помисля по въпроса за гостуването.Не,че не съм мислила,но не ми се получава.Още при гостуването на Валюша си точих зъбите,но си останах с точенето.
Тану,четох и се замислих:Колко стойностни и колко фалшиви хора съм имала около себе си?

"
Никой от нас не си спомня вчерашните най-добри. Аплодисментите отлитат, трофеите потъват в прах, победителите се забравят!"
"Защото хората, които оставят следа в живота ни, не са най-известните, нито най-богатите, нито най-надарените. Те са онези, които се грижат за нас, обичат ни, вярват в нас. Тези, които са винаги с нас"
Никой от нас не си спомня вчерашните най-добри. Аплодисментите отлитат, трофеите потъват в прах, победителите се забравят!"[/color]

Някакъв мъж разказва на приятелите си за вчерашния семеен скандал.
- И все пак, чия беше последната дума?
- Моя, разбира се! Казах й: "Добре де, купувай"...

Янче,важното е да не си го слагаш в главата.Аз не обичам да ходя на гробища.Не спазвам и тези ритуали на 100%.Даже съм против много от нещата,които се правят.

Лека нощ!

Последна редакция: пт, 06 юни 2014, 23:00 от FURIQ_65

# 302
Лека нощ, МИЛИМОИЧКИ!

smile3502 smile3507 smile3503
ЖиБотът е хубав! Лъчевизъм ли беше това? Лъчо с бабата-катерачка и бегачка.
Светълчо, ти стой при тях като у дома, ама не мисля, че трябва все да шеташ.
 baby

Маринка, Сърцеведке, надуши ме ти, че съм на тръстиката. Ама се кефя! Имаш у мен очила и тениска, все забравяме.

doh #Silly #Shocked

sleeping: tongue fiuuuuuu
Това горе сме двете с Танитка нощем в Костенец.
Гледам емотиконите и си мисля колко много има за бой. И колко малко за песни - дори никакви.
А някои сега слушат морето...

sport027
Кари например.   Grinning

# 303
Мамси много хубаво че ще дойдеш  във Варна,непременно ще се видим и ще направим орбита Hug

Последна редакция: сб, 07 юни 2014, 08:25 от Ivllin

# 304
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Ееее само срещи , срещи ...
ма я прежалете се и елате на сам , де.  Rolling Eyes
Маринка , пробвай с вход и парола и запамети после -
име babetki , парола 123456.
Фури , мерси. Супер са снимките и списанието.  Hug
Айде да оправям леглото , че Красун му се доспа.  Crazy
 Днес се измори в басейна се гмурка , игра...  Laughing
То вече сме събота , време е за Сънчо.  Mr. Green
Лека!  Heart Eyes

# 305
  • Кубрат/ Пишурка

Ранно кафе:

Ей такова слънце да ни чака днес във Варна! hahaha
Фури, мила, внимавай какво си пожелаваш, защото и без Любето може да цъфна в Каварна! Шефът е решил там да правим годишния съвет, само не е уточнил дата. Май в началото на юли newsm78 Дано не се откаже от идеята!

# 306
  • в малка спретната къщурка

Янче,зарадва ме сутринта с твоя пост.Аз не говоря за служебно идване само,а за идване с Анжелка.Както казва един мой братовчед"Да се възползваш от морето".Съвсем сериозно ти го казвам.
Щях да вдигам пътеките за пране и да се вихря в къщи,но плана ми отпадна.Днес ще скитосваме.
Жабче,много му се радвах на Красун.Дано често го гледаме по списанията.Дали правилно разбрах,че това е само интернет издание.Има ли печатно издание?

Приятен слънчев и усмихнат ден! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 307

Привет, рано-рано! wavey

Маринче, пиши ме моля те за три нощувки, че две ми са малко, а пет много! Hug Heart Eyes Two Hearts

Янче, Фло, добре да си изкарате във Варна! Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Two Hearts Two Hearts

Мамси,  Heart Eyes Hug Two Hearts !

След маааалко тръгвам за Крапец, уж седнах на компа  да видя разписанието на градския ни транспорт, за да отида до сбирката ни за микробуса, пък първо влязох в темата, явно по навик! Joy

Хубав ден, момичета, а на нас отлично представяне! newsm10

# 308
Добро утро,момичета!
Янче,Фури  браво,рано сте открили нашият офис.
Янче,прекрасно слънце ще те посрещне Във Варна,но има силен вятър.
Жабче,КрасУнчо е станал много красив младеж, а фотосесията си е направо за корица,голям хубавец е .
Маринка,аз ще дам отговор може би след 15-тина дена,аз съм за ДВА дни-неделя и понеделник.
Фло,приятни емоции и много щастие на младите!

И накрая-Добра дума и любов за тези, които винаги ще носим в сърцата си!!!
АМИН

# 309
  • София
Добро утро, момичета,

Днес е Черешова задушница. Да почетем  нашите починали близки. Бог да ги прости и мир на душите им!

Янче, както го усещаш, така ще  го правите с Анжи. То, нали Мелчето винаги е в сърцата ви, та дали ще е на гробищата или само със свещичка...

Аз обикновено ходя предния ден, че днес е направо ад да се отиде на софийските гробища. Вчера не успях, та да видим днес как ще се реша. Може и ние на идем само до близката черква да запалим свещички.

Жабче, мерси за помощта, сега ще се пробвам дали ще се справя.

Утре ще продължа със списъка за срещата. Благодаря ви, момичета, че се отзовахте веднага на призива ми.

# 310
Набери ми череши. Не отлагай за после.
От върха ги бери. Да са леко горчиви.
Аз отдавна съм там, но съм скарана с Господ.
Затова си говоря понякога с живите.

Набери ми череши. Капки кръв, а е пролет.
Нямаш нужда от нищо, когато си мъртъв.
Само живите плачат.И плачат отколе.
Не върви да си жив, а да бъдеш и мъдър.

Набери ми череши. Помълчи си за мене.
Незапомнено вие като луда тъгата.
Оплаквачка е нощем. А гримирана денем
се преструва, че може да върви по водата.

Набери ми череши. И във вехтата кърпица,
дето скътана пазиш в чекмеджето отляво,
ги завий. С чиста кърпа се ходи при мъртвите.
Помисли си за мене: Боже, слаб й бе дяволът.

Набери ми череши. Ей така се присетих.
От Марии, се знае, не стават послушници,
но обичат така, че и мъртви са светли.
Този ден е такъв. Черешова задушница.

автор Яна Кременска

# 311
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Добрютрю в слънчевото утрю!

А бе къде го гледате Красунчо? Искам и аз да го видя тоз бабин убавец!

Ние вчера бяхме на Банкя. Взехме Лъчката от тях, че предния ден бях свършила с гладенето, бях им сготвила първо и второ и нямаше работа у тях. Бебата засега само спи, даже още не съм й видяла очите  Joy Та тъй, да си остане малко майката на спокойствие, а ние да "проветрим" баткото...
Тръгнахме, в колата сме, той мрънка, не иска да ходи на Банкя (щото там няма компИтор, нито "детско"), аз каканижа подмамващи и зарибяващи слова (люлки, полянки, сладУлед, криеница, БЪГИ ... Бъги е най-силният ми коз - в парка в Банкя срещу 2 лв. за 5 мин. детето може да се почуства шЕфьор и да покара джип, бъги, трактор и пр. На "Бъги" той захапва:
- Искам да карам бъги!
- Ти си бъги! -  обажда се от предната седалка дядо му.
- Говориш, глупости, дядо - констатира детето.

Тука аз изтръпнах, щото нашият дядо е много авторитетен тип и такова нещо да му се каже...меко казано, може да се считаме уволнени. Joy
Слава богу, дядото не чу...размина ни се.
Аз се направих и аз на нечула, защото не знаех как да реагирам. Реших, че е още рано за лицемерието на добрите обноски и фалша на това, което наричаме възпитание, защото в крайна сметка детето казва истината. Все още е във възрастта, когато възприемат всичко буквално.
Когато му кажа (за да го похваля) "ама ти си станал много голям", той казва "не, виж ме докъде ти стигам, още съм малък".

Веднъж дядо му му казва: А бе ти си голяма капия!
А той: "Какво е "капия", дядо?"
Дядото се затрудни с обяснението и той каза: А можеш ли да ми го покажеш?

Но сега вече знае, че на дядо си той е капия. Не е наясно какво е точно, но е нещо, което дядо му харесва.

Днес цялото семейство мама, тате, бебе и батко и ще дойдат на Банкя. Бебето ще излезе за пръв път навън.

Последна редакция: сб, 07 юни 2014, 09:21 от svetal4o27

# 312

# 313
Светле , качих току що снимките в албума ни. Hug
Първите 27-28 снимки са от списанието , а останалите са от
мин. година сесия с щерката.  Peace Просто са ми е една папка и
за по-лесно ги маркирах всички.  Crazy
Ето това е списанието , не знам тук ще се отворили. Rolling Eyes
Изчаква се да се зареди и отдолу в дясно има черна лента и там се следят страниците ,
нашите страници са от 13-та до 39-та.
https://issuu.com/namalena/docs/pippin7/1?e=0
Фури , за БГ не знам излиза ли по РЕП-овете или е само електронен вариант. newsm78
Не съм питала.
Хубав ден , ние хващаме по улиците и плажа след малко , че детенце току що се събуди.  Laughing

# 314
Следобедно кафе и още нещо!
ЧРД на Том Джоунс

Общи условия

Активация на акаунт