Иви, и аз се загледах по някакъв филм, ама дори не запомних как се казва. Турските не мога да ги проследявам целите и затова ги прескачам.
Фло, времето ще е с вас за сватбата - така каза Емчо днес сутринта. Пък може и д-то да си цопнеш в моренцето, Ако е студеничко. На мен също ми се очертава Варненска сватба на 21 юни. По-точно са ме цанили за шИфИорка, а дъщерята е сватбарка. Събитието е в събота вечерта, а през деня съм свободен електрон - момичета, ако искате, може да се видим. Правя една бутилка с шампанско за допълнение към подаръка за сватбата и като я довърша, ще ви я покажа. Дано да я одобрите.
Маринче, изчетох цялата оферта и вероятно ще дойда за 1-2 дни, но още не мога да кажа за кои дати. Нали има време за мислене?
Рибке, радвам се, че резултатите са добри. А захарта - то май всички сме сладички вече
Погледни си пощата, изпратих ти новата парола за снимките.Янче, приятно изкарване утре във Варна. А пък ако успеете да се видите и с Рибка ще бъде много хубаво.
Фури, Аиша, Валюша, Тану и всички, които пропускам -

Лека нощ, момичета!
И нещо красиво за "лека нощ":
Какво му трябва на човека?
Труден за качване връх;
непремината още пътека,
по която да тръгне той пръв.
Трябва му Вяра и Бог - вдъхновител.
Истинска Вяра, и истински Бог.
И за да бъде до край победител -
Трябва му чест за залог.
Надежда - преди да потегли нагоре.
Истинска, трайна любов.
Покорил своя връх непокорен -
трябва му жажда за нов.
Румен Ченков

.Не беше ли в Балчик с Мими?Дали да не поканя Любе,че да ми дойдеш на гости.То става и на компа да ти ги пусна.Помисли по въпроса,а и го смятай направо за покана.

Просто са ми е една папка и