КГБ = Клуб на Готините Баби - 146.

• 88 570
  • 733
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Мерси, Иви. Ще си пием кафето заедно.

# 316
  • София
Добър ден на Задушница.
Много странно - писах след Светалчо, а сега ми  няма поста. Както и да е - не беше нещо важно.
Лъчо е много умно детенце, записвайте му бисерчетата. Като порасне ще има интересни негови коментари. А за бъгитата - водех Ани на НДК. Тя  беше видяла от къде баткото пуска количките и докато той обслужва други деца си удължаваше возенето. Караше по 3 -4 врътки, докато той се осети.  Laughing
Сутринта търчах по хладното до гробищата. Прибрах се и газ на фризьор с ваучер. Бях в студио Джордж Мартин на бул. България. Момичето много се постара, само ми намали косата - както исках.
Препоръчвам, ако пак пуснат ваучери/в Грабо бяха/.
Сега почивам с череши и газирана вода. Само дано  не се получи нещо от това съчетание.

# 317
  • София
Айша, честита ти прическа.
Аз днес не ходих на гробищата. След екшъна ми през миналогодишната задушница не ми се ходи нещо. Да ме простят починалите ми близки.Изведох Дани, той спа в количката, а те д а си свършат нещо.

# 318
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Айша, винаги имаш полезна информация за нас, като справочник си. Joy JoyНо какво е Грабо?

Жабче, много е сладък Краси, много гордо го показах на ММ, да се изфукам, нали е наше дете.

Ние се върнахме от Банкя, че притъмня, загърмя и затрещя. Децата си тръгнаха първи, ние останахме аз да измия чиниите и да оправя. За пръв път видях Мая с отворени очи - много е интересна, едни дълги, дълги очи, не може да се разбере още светли ли са или тъмни. Голяма хубавица е.

Във вторник като бяхме пак там и Лъчката ме пита може ли да откъсна цветя за майка му. Аз набрах едни хубави букети от божури (за мен и за нея), сложих ги в багажника и после забравих за тях. Оттогава не сме говорили за това, но днес, като ги изпращах, набрах букет - светло- и тъмнорозови божури, бели камбанки и едни лилави топ-кампанулки на дълга дръжка, получи се много нежно съчетание. Той пита: за кого за тези цветя? За майка ти, казвам. -Може ли аз да й ги дам? - Разбира се, отговарям. Той се затича към майка си с букета в ръчичка, но се спря, обърна се и каза: Багадаря ти, бабо, че събра цветя за мама!

Е как да не се размаже човек, мили мои?

# 319
  • София
Светалчо, Грабо е сайт със оферти от различни хотели, заведения, салони - изобщо услуги на по-ниски цени. http://grabo.bg/  - можеш да го разгледаш. Плаща се на сайта и после с разпечатан ваучер отиваш да си ползваш услугата. ако ти хареса нещо - ще помагам с обяснения.
То има и други такива сайтове, но тези ми се виждат най-сериозни.
http://grabo.bg/sofia/nova-pricheska-0rzkr - аз бях по тази оферта.

Последна редакция: сб, 07 юни 2014, 18:13 от Aisha

# 320
Здравейте  приятелки !
Ето че днес  и аз  имам новина  !Видях се с Янчето !
Голям майтап сме !Тя ми звънна че тръгват за Мс Доналдс   и се  уговорихме ,че 13.30 ч ще бъда  там  Отивам аз навреме  ,оглеждам се вътре  и навън  и заставам близо до входа Часът става 13.30  и решавам че трябва да  и звънна  и попитам къде са ?Звъня,звъня никой не ми  отговаря  и решавам, че няма как вече да не  е близо -хей го Делфинариума  от където се предвижват - ще почакам  В това време ,една дама която седи на  столче до мен с гръб става ,обръща се  и...Янчето !Па се разцелувахме  и засмяхме ,че аз до нея 10 мин чакам  и звъня но...няма кой да види  и няма кой да чуе  Joy JoyБожеее голям  майтап сме Янчето  е променена  от времето ,когато съм  я виждала ,но променена в по-добра светлина Косите  и са пораснали ,тя  е поуспокоена визуално ,доколкото това  е възможно /тя си знае/ но  изглежда прекрасно !Духът  и също Поразходихме се до Морската градина ,Анжелка ,тази прекрасна "кошута" с големи черни  очи си потопи крачетата в морето ,направихме снимки  и продължихме разходката  из Морската градина  Нямахме наприказване с Янчето - всяка  една ви  "изклюкарихме" hahaha hahahaХа сега да видим !Но,само добронамерено ! Повече аз поразпитвах за  онези момичета ,които не познавам докато ме нямаше във форума ,коя  от къде  е  и колко внучета има -такива въпроси  само !
Ееех времето  излетя  и часът стана 15 ,трябваше да  ги  изпаря до автобуса ,защото  имаха  уговорен час 15.15ч
Беше ми много приятно  и си давам сметка ,колко малко му трябва на човек -да се среща с добронамерени  хора ,които по  един  или друг начин са докоснали сърцето ти !Благодаря ти Янче ,че ми се обади !
Иначе след това  небето причерня,затрещя като че ли  и то се сърдеше че се разделихме...Е поваля малко ,но малко !
Та така  изпреварих Янчето за да ви споделя ,за срещата ни !
Светълчо ,ще си позволя да ти напиша  преди Айша ,просто защото поста  ми  е след твоя http://grabo.bg/ е сайт ,в който се  правят обяви за ваучери за намаление  Регистрираш се  и чекваш в ляво  онези неща за които  искаш да получаваш известия за намаление,вкл  и града  напр при теб София и те ти  идва на имейл Ние момичетата  от Варна напр всеки месец се събираме на хапка  и пийка точно купувайки си от такива ваучери за намаление  Има  и много други  интересни обяви -разгледай!
Жабче ,за Краско нямам думи - той освен че  е прекрасно дете  и камерата го обича Личи си  Чудесен  е !
Айшааа,давай снимка с новата глава !Къде ?
Римарче ,чак ти "завидях" за разходката с количка   и бебо ...Ееех ,кога ще дойде  есента че   иаз отново да хвана количката...Обичам тези моменти !

Лелеее какъв ферман стана Ще ви писне  от моята  голорея ..

ПС Благодаря на  онези които  ми  изпратиха паролата за  албума ,така  успях да вивидя всички които отдавна не съм виждала ! Hug Hug

Лелее Айша извини ме   и аз горе обеснявам но нали дълго  и напоително пиша ти вече си  и отговорила Няма да трия че ще  объркам нещата!

# 321
  • София
Римар, Рибата, да ви се връща и на вас нова прическа. Снимки няма по технически причини - нещо блутута на лаптопчо не мога да го подкарам. Но в главата съм същата, само малко намалено, от всякъде по 1 см, и оформена. Сешоара исках да е само за изсушаване, да не ми горят косата. Както сте ме виждали до сега - така съм.

# 322
  • София
За ваучер от Грабо не може ли да се плаща в изипей?

# 323
  • София

Ето съм и аз. Присядам при вас с купа череши. Открих сезона им. Вече всеки ден ги имаме на трапезата.
Ние днес все пак отидохме до гробищата в ранния следобед, но още беше пълно с народ. Така е на Задушница...
После се разходихме из София, из кафенета и магазини и преди малко ме докараха у дома. Деди отиде на вилата, а баба, мама и Влади тук. Мама е на работа, Влади е на хор, баба е на курс и не можем да правим компания на дядо до вторник.  Wink Е, малко се поразсърдихме, ама ни мина. Юнакът сега отиде на среща с приятелката му от ДГ, която заминава в провинцията да й вадят трета сливица и изобщо пътят им се разделя. Ама, нашичкият рече, че вече не я ще, защото е лигла. Ти, да видиш. Сега пък се заплесва по друга девойка пак от ДГ. Да видим в І клас дали ще има нови емоции. В класа им ще са 16 момчета и 10 момичета.

Жабче, първо да ти кажа за Краско, отново и отново, че е супер момченце. Права е Рибката, че и камерата го обича. Сега видях, че твоята Ани ужасно много прилича на теб, а пък малък Краско на нея, сиреч Красето ти е копие.  Laughing Да са ти живи и здрави всичките!

Апропо, още веднъж ти благодаря за урока в готварските рецепти. Днес успях да добавя няколко рецепти, писани от момичетата около Коледа. Идеята ми бе да намери онези хубави рецепти от Светлето. Но покрай тях намерих и други, също много добри. Предстои ми още много работа, но дано открия всичко, дето търся. Хубаво е да са на едно място, та при нужда да ги ползвяме всички!

Светле, ама голям сладур е твоят Лъчко. Просто да го хванеш и да на нацелуваш от мен това умно момченце. То, май на баба се е метнало.  Heart Eyes

Рибке, радвам се, че сте успели да се видите с Янчето. Друго си е реалната среща, човек гледа отсрещния човек в очите, а това е много, много важно. Поне за мен.  Heart Eyes

Айша, честита ти прическа! Със здраве да си я разхождаш!

Римарче, нали всички са в сърцето ти!  Hug

Ивче, Том Джоунс ми е любимец и на мен. Имам много дискове с негови хитове и си пускаме честичко. Дори и Влади ги харесва. Изобщо го възпитаваме в ретро стил музика. Пък тя може отново да се върне на мода. Това се слуша у дома.

Хайде, до нови срещи! Отивам да опаковам една картина за сватба. Дъщеря ми и Влади са поканени на вечерна сватба на близък роднина на зет ми, светла му памет. Та, на мен се падна честта да избера и опаковам подаръка. Е, приятно занимание е.

Лека ви вечер!

# 324
За ваучер от Грабо не може ли да се плаща в изипей?
Римар аз само там ги плащам.
Рибка,ех хубава среща сте си спретнали с Янчето,тя е сладкодумен и приятен събеседник,а щом и малката красива  големоочка Анжи е била с вас момонтът е бил много хубав.
Айша  честита прическа
Маринка пропуснала съм да ти пожелая успешен старт на курса и вече ще те търсим за информация.
При нас нас е мокро и хладно,омръзна ми ,да идва това лято,тези дрехи и обувки  станаха на кълбета летни,есенни....
Маринка то май всички Владета са такива ,постоянно се оглеждат за красиви момичета ха ха
Приятна ви вечер

# 325
  • Кубрат/ Пишурка
 Ето съм и аз! Уморена, ноооо доволна! Изкарахме един много хубав и ползотворен ден! А черешката на тортата беше срещата ни с Рибката. Тя е описала много добре срещата. Ще добавя само, че бях изключително радостна, че се видяхме. Май от времето на Мел не се бяхме виждали и просто не можахме да се наприказваме! То кога ли е стигало времето за приказки! Ама поне много ми се усмихна денят! Анжелка също много я хареса. Ама то краставите магарета през девет баира се надушват Joy А и времето беше с нас!
За националната - за сега не знам. Май няма да ми се отвори парашутът, ама да не избързвам newsm78

# 326
  • София
Янке, радвам се за хубавото изкарване и ... малко завиждам. Не съм виждала Варна от края на комунизма.  Crossing Arms

# 327
  • Кубрат/ Пишурка

Ами, Айша, крайно време е да направим национална среща във Варна, че и вие софиянки малко да се разходите къмто морето Joy Предлагам догодина през юли, че да използваме и морето!

# 328
  • София

Ами, Айша, крайно време е да направим национална среща във Варна, че и вие софиянки малко да се разходите къмто морето Joy Предлагам догодина през юли, че да използваме и морето!

Прегръщам идеята  Hug

# 329
  • София
Да сме живи и здрави - ще го мислим.
Аз на сегашната няма как да присъствам - при нас планираме отпуската от декември предната година.
И графика се спазва - искаш, не искаш.  Cry

Общи условия

Активация на акаунт