Но какво е Грабо?
Божеее голям майтап сме Янчето е променена от времето ,когато съм я виждала ,но променена в по-добра светлина Косите и са пораснали ,тя е поуспокоена визуално ,доколкото това е възможно /тя си знае/ но изглежда прекрасно !Духът и също Поразходихме се до Морската градина ,Анжелка ,тази прекрасна "кошута" с големи черни очи си потопи крачетата в морето ,направихме снимки и продължихме разходката из Морската градина Нямахме наприказване с Янчето - всяка една ви "изклюкарихме"
Ха сега да видим !Но,само добронамерено ! Повече аз поразпитвах за онези момичета ,които не познавам докато ме нямаше във форума ,коя от къде е и колко внучета има -такива въпроси само !

Е, малко се поразсърдихме, ама ни мина. Юнакът сега отиде на среща с приятелката му от ДГ, която заминава в провинцията да й вадят трета сливица и изобщо пътят им се разделя. Ама, нашичкият рече, че вече не я ще, защото е лигла. Ти, да видиш. Сега пък се заплесва по друга девойка пак от ДГ. Да видим в І клас дали ще има нови емоции. В класа им ще са 16 момчета и 10 момичета. 

А и времето беше с нас!
Предлагам догодина през юли, че да използваме и морето!
Препоръчани теми