Толкова неща искам да ви кажа, толкова пъти тези дни мислено разговарям с вас, защо няма телепортиране на мисли .... Помислиш си за някой и той го усети ...
Започвам от зад на пред -
Кари, прегръдки.
Пак изпускам пристигането ти след 10-тина дни, аз ще се прибера от Турция на 30 юни.
Иви, мила романтична душичке,
стихотворението ти ме се стори много познато. С нещо подсъзнателно ми напомня на това -
За да направиш прерия
са нужни пчела и детелина.
Пчела и детелина
и една мечта голяма
Дори мечтата само стига,
ако пчела и детелина няма .
Емили Дикинсън - обожавам я.!
Маринка, Маринка, много костелив орех се оказа този Костенец.
До вторник ще дам категоричен отговор. Оставят ме аз да решавам и в мен се борят съвестта да съм полезна и желанието да изживея още няколко прекрасни дни с вас. Ако не беше толкова скоро след морето, по-можеше категорично да кажа ,,искам'', ама сега .... При всички случаи ще бъда 1-2 дни, но искам всички ...
Момичета, почти всичко съм изчела.
Радвам ви се и ви прегръщам, макар и да не ви коментирам постовете....
Приготвям багаж, оправям къщата ,,за издаване'', подреждам 20-дневен гардероб за ММ - това ще са ми заниманията до вторник.
ММ от скука, докато си разцъкваше на компа и захърка.... Аз ставам да приготвя нещо вкусно за обяд и да го викам да хапнем, че все ядем по отделно.
Не ви споменавам, но ви мисля.
Хубав ден на всички ви.
П.П. Ехеее, то предаването на мисли се осъществило, докато пиша.....
Маринка, мислих те.
Мислено те прегръщам- ,,мечешка прегръдка'', както казва Ири. -

Затова няма да цитирам поотделно всяка
Чета ви без да пропускам,смея се или разсъждавам върху написаното ,но...няма да пиша по всеки пост 
Децата си идват на 10 юли ,къщата ми ще се напълни за Варненско лято ,пък и на 29 юли ще имаме малко тържество по подписването на сгодилите се преди близо 3 години Мартин и Ралица-малките ми деца
Времето ми ще е заето с приготовления и естествено средства Живот и здраве на следваща среща ,може и да се разпиша За радост, аз познавам лично повечето ,но и друга част от момичетата не познавам ..би било добре да се запознаем и на живо ,защото вече сте сигурни знам го ,че живата връзка показва нещо друго !
Да видим Джилката дали ще се справи с един куфар? 

или къси