СЕДМОКЛАСНИ резултати - очакване - седмична (30.05-05.06)

• 97 297
  • 1 873
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Айде стига, де.. Да вземат поне да ъпдейтнат критериите, за да се знае какво  и как се оценява...

# 526
  • София
Да де, ама това е за Пловдив  Wink

Вече ми е смешно всичко ....

# 527
Аз не познавам ни един проверяващ-нито в София, нито в други градове:-) да знаете кво ми е спокойно:-)
Искам да кажа че е излишно това психиране-и без това няма как да се повлияе на резултата на децата  Peace

Последна редакция: пн, 02 юни 2014, 15:19 от Johnny Bibin

# 528
Аз не познавам ни един проверяващ-нито в София, нито в други градове:-) да знаете кво ми е спокойно:-)
И аз, ама ми е достатъчно, че чета темата.  #Silly

# 529
  • София
Плюс това незакръглен отговор си е за отнемане на точка, е може би трябваше да е 0,5, а не 1, но все пак си е написано в изискванията на задачата!
И въпреки, че и моят син е от тези, които не е закръглил - ами да е чел внимателно, сега ще си понесе разсеяността - само това им повтаряме ЧЕТИ ВНИМАТЕЛНО, ама кой да слуша! Аз съм за справедливостта!

# 530
  • Варна
Ние тук се побъркваме, а то най-вероятно работите са вече е проверени , точките са ясни, може и формулата вече да са натаманили и да са оценени работите. Колкото и да ми е неприятно да го кажа, не ни остава нищо друго да изчакаме 04.06 и да видим кой какво.

# 531
  • София
То лично и аз не познавам проверител, но пък далеч не ми е спокойно след прочитането на  подобни парадокси. А и  не всичко е слухове. Да не забравяме, че инфо беше дадено от действащи учители, които със сигурност познават проверители. И още от техните постове стана ясно разминаването между София и Бургас. Защо да няма такова  и другаде по тази логика?

# 532
Ейй, ама това как да го набия в дебелата глава, бее. Това, което повтарям на всеки изпит е: "СТОЙ ДОКРАЙ!" - според мен това е много, ама много важно. Днес синковецът е на изпит по физика в НПМГ, който продължава до 12 и нещо, а хубостникът преди малко ми се обади  smile3511 - свършил... Оххх... да се свършва по-скоро тая седмица, че...
Че много до късно си е стояло детето.Моят се обади в 9,40 ,че е готов с изпита по биология.Посинях.Амам какво да кажа... Grinning
Вечеч е яхнал компа и смята,че е готов за НПМГ

# 533
  • София
То лично и аз не познавам проверител, но пък далеч не ми е спокойно след прочитането на  подобни парадокси. А и далеч не всичко е слухове. Да не забаравяме, че инфо беше дадено от действащи учители, които със сигурност познават проверители. И още от техните постове стана ясно разминаване между София и Бургас. Защо да няма такова  и другаде по тази логика?

За съжаление всичко това звучи направо абсурдно. Недомислици в изпита, недоуточнени критерии и промени в ход...И най-лошото е, че нищо не можем да направим.

# 534
Започва да става весело.
На никой за нищо не вярвам вече.
Нито статистики чакам, нито формула ме интересува. И на 3-ти да пуснат оценките, това няма да приближи нито датата на подаване на документите, нито първо класиране.
Има си срокове, които трябва просто да си минат. А хабенето на нерви си е за наша сметка. За това нямам намерение да се самоизтезавам.

# 535
  • Варна
Ами да бяха дали различни задачи за различните градове, след като критериите за София, Варна, Бургас , Пловдив и т.н. са различни. Писна ми вече, да идва 04.06., че останах без нерви.

# 536
Момичета  Sunglasses

# 537
  • някъде ... тук ...
Точно щото нищо не можем да направим, се опитвам да избутам в някое ъгълче мислите за глупостите и да съм по-спокойна... ама ...

Радо е решил, че днешния следобед е моментът за почивка - няма повече изпити, изходните ги били направили още миналата седмица и т.н. Опитах се да го накарам да префасонира презентацията за Плутон по физика за изнасяне без компютър и екран, ама да видим. Твърди, че едва ли утре ще е неговия ред. Готова му е отдавна, но господинът им казал, че няма да ползват техника и ще разказват и показват  Crazy

# 538
То лично и аз не познавам проверител, но пък далеч не ми е спокойно след прочитането на  подобни парадокси. А и  не всичко е слухове. Да не забравяме, че инфо беше дадено от действащи учители, които със сигурност познават проверители. И още от техните постове стана ясно разминаването между София и Бургас. Защо да няма такова  и другаде по тази логика?

Напълно подкрепям Русалка, Маями и другите.

Да не забравяме, че това е НАЦИОНАЛНО външно оценяване - и критериите трябва да са НАЦИОНАЛНИ, а НЕ ОБЛАСТНИ. #Crazy Нали с оценките може да кандидатства в цялата страна.

Дали можем да направим нещо  newsm78, засега май само да споделяме. Като видим работите на децата, можем да пишем къде как са отнемали точки по "горещите въпроси" (при непълен отговор). Да направим списък. Засега се сещам за:

БЕЛ:
На прощаване (без 1868)
Калугера
Тезата: без нашия

МАТ:
17 - дроб (несъкратима)
19 - с триъгълниците

Допълвайте.........

Допълнение:
Оценките са окончателни, но при установени грешки на проверяващите и организаторите, може да се иска НАКАЗАНИЕ. То ще е само морално, но трябва да се почне отнякъде.

# 539
  • София
О, а за тезата кой знае какви изненади ни чакат..  hahaha С този роман от примерни ключови думи... Mr. Green Има ли някой, който да се похвали, че детето му е упоменало едновременно и метафора, и страдателно причастие, и притежателно местоимение със съответните  внушения? Ако да, браво на  такова дете! Моите не са  от направилите го.  PeaceИмат само частични попадения..

Общи условия

Активация на акаунт