СЕДМОКЛАСНИ резултати - очакване - седмична (30.05-05.06)

• 99 350
  • 1 873
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Антеа, и при нас едната девойка се ежеше, че за другите  зорът  с изпитите е свършил, докато те баш на деня на детето трябвало да ходят на изпит. Другата обаче си отиде съвсем доброволно и си е стояла до края. Задачите са й харесали, решила е правилно 8 и половина. Сподели мнението, че би било по-хубаво и на изпита за останалите училища да са били такива.. Каза ми: " Мислиш, внимаваш и е  доста по-малък шансът да допуснеш грешка от разсеяност, както се случи на другия изпит". Ето, че и децата осъзнават, че едни премерени задачи са само в тяхна полза.. Ама тези, от които това зависи, се правят, че не вдяват, така им е угодно..   Close

# 481
  • София
Моята дъщеря ми се обажда преди малко, ама бърза, бърза, та чак думите не може да си каже, че госпожата по математика им казала, че може да излезнат дне резултатите от матурите. "Попарих" и надеждите, обясних и че са само слухове. Чули и те, че ще бъдат променени изискванията за оценки...ама чули-недочули. Така че... чакаме  newsm10.

# 482
  • В тъмната гора.
В нашето училище посмъртно няма да закачат резултатите от НВО след 17 часа на 04,06. Никой няма да се занимава с невротизираните родители на 7-класниците. Така че на 04,06 я разберем нещо, я не разберем.

# 483
  • София
В нашето училище посмъртно няма да закачат резултатите от НВО след 17 часа на 04,06. Никой няма да се занимава с невротизираните родители на 7-класниците. Така че на 04,06 я разберем нещо, я не разберем.

Е, естествено, че ще ги разберете  на страницата на МОН (http://7klas.mon.bg/) .  Peace

# 484
  • Варна
А какво става с оценките от другите (извън МАТ и БЕЛ) НВО-та, в нашето у-ще още нищо не са казали!
И в нашето училище нищо не са казали. Иначе класната ни уведоми по имейла на класа, че оформянето на оценките приключва на 11.06.

# 485
  • Карлово
А какво става с оценките от другите (извън МАТ и БЕЛ) НВО-та, в нашето у-ще още нищо не са казали!
Известни са още в петък. Нанесени са. Който има някакви претенции, може да стане по желание, ако има часове и да се бори за 6. Изходно по химия имаха днес. По-трудно от НВО... Чакаме да видим резултати.

# 486
  • София
Видях, че тази страница на МОН, която са ви казали да следите не се отваря и реших да проверя тази, която съм сложила в първия пост. Уверих се, че е същата Simple Smile Тя доскоро се отваряше и там се мъдреше трето класиране - явно от миналата година. Сега щом вече не може да се зареди, значи някой вече бърника в нея  smile3508
Пече се, пече сеее Simple Smile

# 487
Видях, че тази страница на МОН, която са ви казали да следите не се отваря и реших да проверя тази, която съм сложила в първия пост. Уверих се, че е същата Simple Smile Тя доскоро се отваряше и там се мъдреше трето класиране - явно от миналата година. Сега щом вече не може да се зареди, значи някой вече бърника в нея  smile3508

Тази страница нали е за цяла България?
Т.е. очакванията са, че към 17:00ч. на 04.06 около 60-70 хил. човека ще бърникат в нея. Е няма как да не забие...  Mr. Green

# 488
  • София
Моят каза, че задачите в НПМГ били доста по-трудни от матурата, решил 6 до край, а на останалите каквото може. То аз и не съм очаквала повече, той така и не седна да реши даваните в последните 2-3 години изпити.
Разгледах ги, наистина трудни задачи, които биха се решили с лекота от деца от СМГ, но не и от самоуки.

От деца, коитто са ходили на курсове и уроци могат да ссе решат. Но просто ей така, с каквото е учено в учебника не става. А и далеч не всички от СМГ могат да ги решат с лекота. Иначе шестиците и оценките над 5 и нещо щяха да са поне половината списък. На СМГ-ци традиционно се изсипват на изпита по математика.

# 489
  • София

Тази страница нали е за цяла България?
Т.е. очакванията са, че към 17:00ч. на 04.06 около 60-70 хил. човека ще бърникат в нея. Е няма как да не забие...  Mr. Green
Но тя забива още преди 17 часа на 04.06. Какво остава за тогава? newsm78.

# 490
Ами, ами, пак е паднала защото публикувахме тук линка. Щом за казали сряда.. няма да е по-рано...

# 491
А оценките от НВО къде могат да се видят?

# 492
Във Варна, ако не е писано "На Прощаване в 1868 г" , се счита за грешка. Така е казала класната на децата, главният на проверяващите бил някакъв, не знам как да го нарека...
Чакат ни резачки  Sick
Според мен резултатите се знаят вече.

# 493
  • дядовата ръкавичка

Би трябвало в училище да си ги разберат децата. Моят сладур е с по 2 грешки на всички НВО-та, освен на английски. Е, как да не го изям  Wink

# 494
  • София
А оценките от НВО къде могат да се видят?
На сайта на МОН. Има линк в началото на темата.

Общи условия

Активация на акаунт