СЕДМОКЛАСНИ резултати - очакване - седмична (30.05-05.06)

• 97 441
  • 1 873
  •   1
Отговори
# 735
Ако не е вярно защо го правят и без това децата са притеснени -  е ние също

# 736
  • Варна
И  моята дъщеря каза, че в училище ги предупредили да очакват резултати днес   Варна
Извинявай, в кое училище учи дъщеря ти? На нашите нищо не са им казали. Даже са ги баламосали, че ще излязат утре в РИО-Варна.  Grinning

# 737
  • Пловдив
То и да ги пуснат, надали ще можем да си видим резултата днес.

И защо да не можеш?

zoribori, далаверите отдавана са изковани, не се притеснявай. Няма да чакат последния момент.  Peace

# 738

ysap, Антон Страшимиров

# 739
Значи все пак е възможно да са днес, вие сте от Пловдив, ние от Бургас, щом преподавателите по БЕЛ са казали на децата. Айде, че да се свършват тези мъки, това чакане и даа минаваме на следващото!

И за Стара Загора са казали на 7-ците в училище, че днес ще им излязат резултатите и да проверяват в сайта на МОН.

# 740
То и да ги пуснат, надали ще можем да си видим резултата днес.

И защо да не можеш?

zoribori, далаверите отдавана са изковани, не се притеснявай. Няма да чакат последния момент.  Peace
Имам предвид, че ще забие сайта, както всяка година, от претоварване, или и аз не знам от какво. От сега е недостъпен!

# 741
  • Пловдив
Той не е достъпен от вчера ... спокойно, ще си видите резултатите, нека да направят информацията достъпна  Peace

# 742
  • Варна

ysap, Антон Страшимиров

Благодаря за отговора ти. Дано да излязат. Успех на дъщеря ти - първо желание на първо класиране да влезне.  Grinning

# 743
  • София
Много добре са го решили- днес в по-големите градове (Варна, Бургас, Стара Загора), утре - в София. Така няма да има струпване и може да забие по-късно.

Мен далаверите не ме притесняват, умните ни деца няма да оглупеят, ако не са в топ 10 училищата.

# 744
  • Пловдив
Много добре са го решили- днес в по-големите градове (Варна, Бургас, Стара Загора), утре - в София. Така няма да има струпване и може да забие по-късно.

Мен далаверите не ме притесняват, умните ни деца няма да оглупеят, ако не са в топ 10 училищата.

Такова нещо не се е случвало. Резултатите излизат едновременно за всички, както и класиранията.

# 745
  • София

Такова нещо не се е случвало. Резултатите излизат едновременно за всички, както и класиранията.
Точно така. Само статистиките са по различно време и обичайно в София е по-късно

# 746
  • Варна

Едва ли.... Не е честно да пуснат инфо само за част от децата, а относно забиването на сайта им..... днес едва ли някой родител ще се остиска да провери, без значение от къде е. То направо си е задължително да се провери.

# 747
  • София
Току-що по радиото съобщиха от МОН, че резултатите на 7-класниците ще бъдат публикувани утре!

# 748
За резултатите още от самото начало съм се настроила за 5 юни.
Приготви се за зима, пък като дойде лято...

# 749
  • Варна
Извинявайте за тъпия въпрос, последно къде ще проверяваме за резултати? Вече се обърках ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт