СЕДМОКЛАСНИ резултати - очакване - седмична (30.05-05.06)

• 97 060
  • 1 873
  •   1
Отговори
# 765
  • дядовата ръкавичка
Sash, мога да отговоря единствено на 3-ти въпрос - можеш да подаваш заявление където ти е удобно, няма райониране.

...  децата са на една възраст, но изглеждаха с разлика във възрастта поне 10 години - имаше от бебешори до мъже и жени  Joy

На един изпит в Междучасие, синът ми беше решил, че погрешка съм го пратила на изпит на 11-12 клас - толкова големи му се сторили другите деца  Wink

# 766
  • Русе
Сайта на МОН се бъгна Grinning

# 767
  • Варна

Ина, 3918 са по данни на РИО-Варна.

Срещу 4081 през 2013

Те затова ли намалиха бройките?
[/quote]

За Варна мисля, че не са намалявани.
[/quote]

Намалени са в МГ и 3-та ПМГ със сигурност. От 28 в паралелка на 26. За МГ 16 деца по-малко, а за трета 10

# 768
У мен назряват няколко въпроса:
1. Някой знае ли кои са училищата гнезда?
2. Ако не са обявени, то знае ли се кога ще бъдат обявени?
3. Дали ще подаваме заявления в едно определено гнездо за нашия си район, или може и в което и да е?
4. В кои училища ще можем да видим изпитните работи?
5. В кои дни ще може да стане това?

Никъде не намирам информация за тези неща.

4. и 5. обявяват се на сайта на местното РИО в деня на резултатите. Разлепят ги на следващия ден
Всъщност за Варна и това се знае.  Grinning

http://rio-varna.bg/images/files/7klas_proverka_29052014.pdf

[

# 769
  • Варна
.

Последна редакция: вт, 03 юни 2014, 16:25 от ina_19761

# 770
  • София
мисля си...има надежда да пуснат днес резултатите, защото тази година имаха един работен ден повече - 31.05...

# 771
С риск да вляза в спор и аз мисля, че по въпрос номер 3 - няма райониране и всеки подава в което училище - гнездо му е най-удобно.

# 772
ina_19761, убягнало ми е  Peace

# 773
  • София
С риск да вляза в спор и аз мисля, че по въпрос номер 3 - няма райониране и всеки подава в което училище - гнездо му е най-удобно.

Подавате в гнездо, което считате за удобно.

# 774
  • София - Рим и обратно
Mоята щерка току що ми се обади да ме пита за входящия си номер, казали им, че могат да си проверят вече за резултати Shocked newsm78. А пък аз като една безсъвестна майка изобщо не го нося у мен, нито го знам наизуст, нито нищо...седи си вкъщи на бележката Crazy.

# 775
Ох, напрежението много се покачва.

Докато чакаме, можем да изпуснем малко пара в посока Пловдив - като ги накараме да сменят заповедта:

Съгласно заповед на началника на РИО – Пловдив учениците, които желаят да се запознаят с изпитните си работи, могат да направят това в присъствието на родител или настойник както следва:
Не се разрешава изнасяне, копиране или преписване на изпитните работи.

Дайте номер на заповед, аз ще подготвя писъмце, десетина доброволци да го изпратят с име и адрес за отговор и .... ще последва смяна на заповедта в посока "как може да получите копие от изпитната работа на детето си". ("Съединението прави силата").

bebenka, за изпита в НПМГ - не видях деца с цигари, но нивото на организацията за децата, които се явяваха в химическия факултет беше ниско (оценка 3 до 4).
На входа охраната не знаеше, че има изпит, нямаше табели с входящи номера. После се мотаеха някакви дами да водят децата, но имаше и объркани деца (ако не са попаднали на квестор на входа). Реших да помогна на такова дете и да видя какво става, стоейки в коридора. В зала 210 квесторите не бяха решили задачата как да наредим децата (по принцип е за 3-4 клас - места в залата  по редове и колони и брой деца), затова с крясъци ги местиха 2-3 пъти. Естествено им стана неприятно, че кротко наблюдавам неразбориите. Явно и те имат какво да крият, най-малкото лоша организация. Точно 3 дами, се опитаха да ме изгонят, лъжейки, че било забранено.  Естествено никоя от тях не се представи в какво качество (се опитва да) ми заповядва.
На молбата ми да се позоват на писмен източник за забраната, две от тях си тръгнаха без отговор, третата обеща догодина в моя чест да вкара забраната в правилата.
Високо оценявам желанието за промяна, затова обещавам да ги уведомя кои закони нарушават с правилата си за прием - с лично писмо до тях и копие във форума. Надявам се при пренаписването на правилата да се съобразят и с действащото законодателство, а не само с желанието за личното им удобство за прикриване на проблемите.  

Както се очаква проблеми е имало по време на изпита. В едната зала (от общо 2) са казали, че се забраняват промени в отговорите на теста, защото ще се анулира работата, в другата зала са казали, че може да се прави само 1 промяна. И в двете зали са допуснати разговори между децата. В зала 210 химичката е дала различни указания на две деца за един и същ въпрос (седящи едно зад друго, затова са чули отговора) - на едното да напише, само отговора, на другото да го разпише подробно.

Като положителен момент мога да посоча, че квесторите са се представили и са казали по какво преподават.

ПП. Постът цели само промяна на организацията. Днешните резултати са без значение, детето вече има призната оценка по химия.

# 776
  • Варна

Подавате в гнездо, което считате за удобно.

Ганис, това са Варна със сигурност не е вярно. Явно всяко РИО си решава.

# 777
  • София
Нищо няма в сайта на МОН, даже и работи http://mon7.mon.bg/rezultati/ Peace

# 778
  • В тъмната гора.
Mоята щерка току що ми се обади да ме пита за входящия си номер, казали им, че могат да си проверят вече за резултати Shocked newsm78. А пък аз като една безсъвестна майка изобщо не го нося у мен, нито го знам наизуст, нито нищо...седи си вкъщи на бележката Crazy.

Ако това е сайта
http://mon7.mon.bg/rezultati/
Няма нищо, а и си работи без проблем.

# 779
Ганис, извинявай, но имаш ли някаква информация дали днес ще има резултати?

Общи условия

Активация на акаунт