СЕДМОКЛАСНИ резултати - очакване - седмична (30.05-05.06)

• 97 073
  • 1 873
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Честно казано не ми се вярва да изнесат резултатите за определни градове, а София утре. Спокойно  newsm10. Ще ги изнесат едновременно за цяла България и ще приключи поне това чакане.

# 751
Други очакващи и притеснени родители от Стара Загора има ли във форума? Laughing

# 752
Извинявайте за тъпия въпрос, последно къде ще проверяваме за резултати? Вече се обърках ooooh!

Ето тук http://mon7.mon.bg/rezultati

# 753
В сайта на МОН - новини, е публикувано изявление във връзка с резултатите от зрелостните изпити и опровержение, че същите са публикувани. Относно нашите резултати нищо не са написали  

# 754
# 755
  • Стара Загора
Други очакващи и притеснени родители от Стара Загора има ли във форума? Laughing

Има, има .... чакаме!

# 756
И на мен една от проверяващите ми каза днес след 17,00 ч. да проверя.
Но с българския имало капан-на въпроса с фразеологизмите ако детето е посочила връзката буква -цифра+ вярно.Ако е писало фразеологизма и срещу него тълкованието+грешка.Това било указанието на МОН.От около 150 работи жената била принудена да задраска 10-ина такива,които иначе са верни.Обяснението на МОН било,че децата трябва да се учат да решават тестове и да четат вярно указанията./чунким 7 години правят друго,те един урок не могат да разкажат/
Дано нашите сладурчета ги е домързяло да пишат думи ,а да са написали само цифрите и буквите.
Успех на всички!

# 757
  • в морето до колене
И за Бургас са горе-доло толкова. Незнайно колко деца ще получат слаби оценки, горките. А като прибавиш и факта колко деца са си тръгнали след края на първи модул ще понамалее бройката.

А откъде може да се види точно колко са за Бургас?
Аз не намирам на сайта на РИО.
И тук в темата питах преди време, но не получих отговор...

# 758
Да споделя отвратителната гледка - днес след изпита в НПМГ имаше масово деца, които излизаха и палеха цигара. Егати добрата среда, в която може да се окажем !!!

# 759
  • София
У мен назряват няколко въпроса:
1. Някой знае ли кои са училищата гнезда?
2. Ако не са обявени, то знае ли се кога ще бъдат обявени?
3. Дали ще подаваме заявления в едно определено гнездо за нашия си район, или може и в което и да е?
4. В кои училища ще можем да видим изпитните работи?
5. В кои дни ще може да стане това?

Никъде не намирам информация за тези неща.

bebenka, това го има навсякъде. Не можеш да избягаш. На мен пък друго ми направи впечатление вчера - децата са на една възраст, но изглеждаха с разлика във възрастта поне 10 години - имаше от бебешори до мъже и жени  Joy

# 760
  • Варна
Някой има ли инфо колко са седмокласниците тази година във Варна?

Ина, 3918 са по данни на РИО-Варна.

Благодаря ти Simple Smile
Чух, че били с 1000 повече от миналата и се стреснах.
Маями, стискам палци  Hug

# 761
  • Варна
Някой има ли инфо колко са седмокласниците тази година във Варна?

Срещу 4081 през 2013

Те затова ли намалиха бройките?

# 762
  • на вълнолома
И за Бургас са горе-доло толкова. Незнайно колко деца ще получат слаби оценки, горките. А като прибавиш и факта колко деца са си тръгнали след края на първи модул ще понамалее бройката.

А откъде може да се види точно колко са за Бургас?
Аз не намирам на сайта на РИО.
И тук в темата питах преди време, но не получих отговор...

От новините чух за броя  и ето тук четох:http://burgas-reporter.com/2014/02/nad-3-700-sedmoklasnici-shhe-se-boryat-s-maturite-prez-maj/
А колкото за училищата - гнезда на нас още на родителската среща преди НВО ни ги казаха

# 763
  • Варна
У мен назряват няколко въпроса:
1. Някой знае ли кои са училищата гнезда?
2. Ако не са обявени, то знае ли се кога ще бъдат обявени?
3. Дали ще подаваме заявления в едно определено гнездо за нашия си район, или може и в което и да е?
4. В кои училища ще можем да видим изпитните работи?
5. В кои дни ще може да стане това?

Никъде не намирам информация за тези неща.

bebenka, това го има навсякъде. Не можеш да избягаш. На мен пък друго ми направи впечатление вчера - децата са на една възраст, но изглеждаха с разлика във възрастта поне 10 години - имаше от бебешори до мъже и жени  Joy

1. за Варна вече се знаят
3.ДА. В конкретно за конкретния вх. номер
4. и 5. обявяват се на сайта на местното РИО в деня на резултатите. Разлепят ги на следващия ден

# 764

Срещу 4081 през 2013

Те затова ли намалиха бройките?

За Варна мисля, че не са намалявани.

Общи условия

Активация на акаунт