СЕДМОКЛАСНИ резултати - очакване - седмична (30.05-05.06)

• 97 208
  • 1 873
  •   1
Отговори
# 720
  • на вълнолома
Защо тогава предлагат възможност за разглеждане на работите, някаква мнима свобода. newsm78
Доколкото знам, ако има грешка при сумирането на точките - тогава се коригира и оценката! Не можеш да имаш претенции за оценяването, но за техническа грешка - можеш!
На един от пробните изпити в ТГ имаше точно такава техническа грешка при сумиране на точките, от порядъка на 3-4 точки. Аз и не ходих да се разправям, че не ми беше нужно, но сегааа, определено ще си търсим правата, ако се наложи!
Днес госпожата по БЕЛ им е казала, че резултатите ще излязат днес след 17 часа, дали има такава вероятност?
От къде си? И на нашият още от вчера им казала госпожата по БЕЛ за днес следобед, от Бургас съм аз.

# 721
Защо тогава предлагат възможност за разглеждане на работите, някаква мнима свобода. newsm78
Доколкото знам, ако има грешка при сумирането на точките - тогава се коригира и оценката! Не можеш да имаш претенции за оценяването, но за техническа грешка - можеш!
На един от пробните изпити в ТГ имаше точно такава техническа грешка при сумиране на точките, от порядъка на 3-4 точки. Аз и не ходих да се разправям, че не ми беше нужно, но сегааа, определено ще си търсим правата, ако се наложи!
Днес госпожата по БЕЛ им е казала, че резултатите ще излязат днес след 17 часа, дали има такава вероятност?
От къде си? И на нашият още от вчера им казала госпожата по БЕЛ за днес следобед, от Бургас съм аз.
От Пловдив  Peace Госпожата им чела някаква бележка, че резултатите излизат днес следобед, така ми каза детето...

# 722
  • на вълнолома
Значи все пак е възможно да са днес, вие сте от Пловдив, ние от Бургас, щом преподавателите по БЕЛ са казали на децата. Айде, че да се свършват тези мъки, това чакане и даа минаваме на следващото!

# 723
  • Варна
Някой има ли инфо колко са седмокласниците тази година във Варна?

Ина, 3918 са по данни на РИО-Варна.

# 724
И във Варна са им казали за днес следобяд, че ще има резултати. Дано! Дано! Дано!

# 725
  • София
и в 30 СОУ - София са им казали, че има вероятност за днес Simple Smile

# 726
И нашата госпожа по мат. е казала за днес след обяд - София.

# 727
  • Варна
Някой има ли инфо колко са седмокласниците тази година във Варна?

Ина, 3918 са по данни на РИО-Варна.

Срещу 4081 през 2013

# 728
  • на вълнолома
И за Бургас са горе-доло толкова. Незнайно колко деца ще получат слаби оценки, горките. А като прибавиш и факта колко деца са си тръгнали след края на първи модул ще понамалее бройката.

# 729
Преди малко дъщеря ми се обади, да съм проверяла дали вече имало резултати в МОН./ Сайта е недостъпен, разбира се./ И тяхната класна казала, че днес следобед се очаквало да ги пуснат.

# 730
Значи все пак е възможно да са днес, вие сте от Пловдив, ние от Бургас, щом преподавателите по БЕЛ са казали на децата. Айде, че да се свършват тези мъки, това чакане и даа минаваме на следващото!
И миналата година се пускаха слухове през два часа, но без резултат. Само психират хората. И мисля, че в момента могат да се коват далавери. Това го казвам за трети път, но първите два поста ми ги изтриха.

# 731
  • Варна
И във Варна са им казали за днес следобяд, че ще има резултати. Дано! Дано! Дано!

На моята щерка нищо не са й казали за днес и честно казано ми се струва, че преди утре следобяд няма да ги пуснат... Поне аз не им се надявам....

# 732
И аз не се надявам да ги пуснат днес, но ако някой чуе нещо такова за Русе, моля да пише!

# 733
И  моята дъщеря каза, че в училище ги предупредили да очакват резултати днес   Варна

# 734
То и да ги пуснат, надали ще можем да си видим резултата днес.

Общи условия

Активация на акаунт