СЕДМОКЛАСНИ резултати - очакване - седмична (30.05-05.06)

• 97 060
  • 1 873
  •   1
Отговори
# 795
  • на вълнолома
Да споделя с вас, моя син сега ми вика да не проверявам в МОН, госпожата им казала на РИО.

Според мен - абсурд! Спокойно! До утре вечер ще знаем всичко.

Не знам за сайта на МОН, ама този на БГ-мама се бъгна преди малко също...  Joy
И на мен, ама викам сигурно е от нета Joy Joy Joy Joy

# 796
сега докато ровех из МОН видях това - за мен доста интересно. Класация та средните училища по градове с баловете. http://www.mon.bg/?go=page&pageId=8&subpageId=166

и на мен

Това е 2007/2008 година.....каква работа може да свърши?

# 797
И аз нямам входящ номер сега. Някой видя ли резултат?

Не се притеснявайте, нищо още няма!

# 798
УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ,
УВАЖАЕМИ КАНДИДАТ-ГИМНАЗИСТИ!

Обявяването на резултатите от НВО по български език и литература и по математика в цялата страна ще стане едновременно на 04 юни 2014г. в 17.00 часа.
Всеки ученик ще може да направи проверка на своите оценки с ЕГН и входящ номер на сайта:   http://7klas.mon.bg

ГЕОРГИ ДАУТЕВ
НАЧАЛНИК НА РИО - БУРГАС

# 799
Тук взе да става весело  Grinning
Я да ви разсея малко, кога е удачно да се извади медецинско и с каква давност е?

# 800
  • София
Тук взе да става весело  Grinning
Я да ви разсея малко, кога е удачно да се извади медецинско и с каква давност е?

Ако ще подавате и за професионални гимназии, тези дни е добре да се извади. Медицинското има давност 1 месец и задължително трябва да пише "Цветоусещане - нормално."

# 801
Тук взе да става весело  

Не всички гимназии изискват медицинско-това ни го казаха на родителската-само техникумите май + спортни училища,по изкуствата.
Важи 1 месец

# 802
Ох , това за медицинското и мен ме интересува .
Ганис , благодаря за уточнението   bouquet

# 803
  • София
Започна 48 часовата прединфарктна лудница. До тука ни бяха нервите.

Не са 48, 24 са Simple Smile

Вие поне имате по 1-2 седмолкасници, аз днес чакам и класиране за 1ви клас.

Е, можеше да е и по-лошо. Освен това да чакаш и за ясла.  Mr. Green

Ех, Дидева, третото го класираха за детска градина на 10 май.

# 804
Работното време на комисиите по записване е от 8:00 до 17:00 часа. в училищата гнезда!

# 805
  • Стара Загора
Да се присъединя и аз към мамите на седмокласници от Стара Загора . Ако разберете нещо за нашия град свирайте.

# 806
Да се присъединя и аз към мамите на седмокласници от Стара Загора . Ако разберете нещо за нашия град свирайте.

и вие свиркайте за новини.... Hug

# 807
  • Варна
Вие поне имате по 1-2 седмолкасници, аз днес чакам и класиране за 1ви клас.

Грета Ей, ти направо си "пей сърце" - трябва да черпиш.  Laughing Майтап да става. Аз се пека също като теб на два огъня, но чак утре ще разбера след 16 ч. първокласника дали ще учи в единственото училище, в което подадохме документи, понеже там учи кака му. Дано да не останем с пръст в уста.  Joy

# 808
  • Стара Загора

и вие свиркайте за новини.... Hug

Разбира се! Само нещо да науча !

# 809
  • Русе
сега докато ровех из МОН видях това - за мен доста интересно. Класация та средните училища по градове с баловете. http://www.mon.bg/?go=page&pageId=8&subpageId=166

и на мен

Това е 2007/2008 година.....каква работа може да свърши?
сори, не съм видяла датата, мислех че е прясно. Що са го сложили?

Общи условия

Активация на акаунт