СЕДМОКЛАСНИ резултати - очакване - седмична (30.05-05.06)

• 96 974
  • 1 873
  •   1
Отговори
# 810
сега докато ровех из МОН видях това - за мен доста интересно. Класация та средните училища по градове с баловете. http://www.mon.bg/?go=page&pageId=8&subpageId=166

и на мен

Това е 2007/2008 година.....каква работа може да свърши?
сори, не съм видяла датата, мислех че е прясно. Що са го сложили?

и аз преди малко го гледах и в последния момент видях, че е старо
Лошото е, че за някой градове -извън София, Варна, Пловдив -
статистиката е мисия невъзможна

# 811
На нас от всички гимназии, които ще пишем само за търговска ще ни трябва медицинско, а после при записване в новото училище искат ли медицинско?
И малко извън темата, днес си резервирахме почивка за 2.07-6.07, ще си проверяваме за 2-ро класиране от там, ако не приключим още на 1-во де  Grinning

# 812
Пак сме много Monkey на клона Wink

# 813
  • на вълнолома
Това за медицинското го знам аз, ще извадя за всеки случай - пък където го поискат, давам. Обаче да знаете нещо за бележките за имунизации, дочувам от майки на бивши седмокласници, че трябвало да извадя?

# 814
Да се присъединя и аз към мамите на седмокласници от Стара Загора . Ако разберете нещо за нашия град свирайте.

и вие свиркайте за новини.... Hug

Разбира се! Само нещо да науча !

Пожелавам Ви хубави резултати и удовлетворени желания! Grinning

# 815
Утре ще сме повече. Peace

# 816
  • Стара Загора
Я да попитам аз майките от Стара Загора знаете ли кои са училищата - гнезда  и в кои училища могат да се проверяват матурите на децата??

# 817

Те повечето са сеирджии. Simple Smile

# 818
Я да попитам аз майките от Стара Загора знаете ли кои са училищата - гнезда  и в кои училища могат да се проверяват матурите на децата??

Някъде прочетох, че гнездата за подаване на документи са 4-то, 5-то и 6-то ОУ

# 819
  • Пловдив
Внимание, докато преглеждахте тази тема, в нея бяха публикувани 24 нови отговора.

Изтрещяхме !

Оммммммммм......

# 820
  • Стара Загора

И аз така дочух. На сайта на РИО Стара Загора няма нищо.

# 821
  • някъде ... тук ...
Медицинското на Радо го извадихме на 19ти заради кандидатстването в ТУЕС. Дано не се наложи да вадим второ...
Тази година не смея и още нищо не съм резервирала за почивка. Дребното ще го пратим при баба му в средата на юни, поне него да не го мисля.

# 822
  • Варна
привет на всички!
за Варна някой знае ли училищата гнезда?
и още един въпрос имам- медицинското само в един екземпляр ли трябва да е? имам предвид, ако ще посочваме няколко училища, трябва да са няколко бланки на медицинското ли?
благодаря ви!

# 823
  • Пловдив
привет на всички!
за Варна някой знае ли училищата гнезда?
и още един въпрос имам- медицинското само в един екземпляр ли трябва да е? имам предвид, ако ще посочваме няколко училища, трябва да са няколко бланки на медицинското ли?
благодаря ви!

Медицинското е едно. При подаване на заявлението за класиране мисля, че взимат копие, а после медицинското се дава в училището, където ще се запише детето.
Медицинското е нужно само за професионалните паралелки /в Пловдив това важи и за компютърна графика и системно програмиране в ОМГ, понеже са държавен, а не общински прием/

# 824

И аз така дочух. На сайта на РИО Стара Загора няма нищо.

те откакто са сложили обява, че търсят нов директор на инспектората и нищо повече не са публикували.......няма кой да ги управлява.......камо ли да са се притеснили за 7-ците в града.... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт