СЕДМОКЛАСНИ резултати - очакване - седмична (30.05-05.06)

• 96 481
  • 1 873
  •   1
Отговори
# 1 350
миналата година РИО Пловдив са извадили статистика на 05,06.
 После извадиха и подробна, но не я намирам в  архива , за да видя датата. Аз я имам свалена на word файл.

# 1 351
  • София
Анди, от телефона съм, а и от ЕГН-то Embarassed

# 1 352
  • Пловдив
Браво на децата!   bouquet

за статистиката:
момиче, Пловдив
Български език и литература : 5.767  /  5.644 

Математика : 5.867  / 5.644 

бал за ЕГ: 34.576

п.п. забравих да кажа: посещаваше курсове в "Академия XXI -ви век"

# 1 353
  • София
Шегичка! като прочетох "поздравления... май чета", и си викам "чакай малко, какво чете?".

# 1 354
открих я, под новината за статистиката е, извадена на отделен файл. Така че - утре ще има статистика момичета!

# 1 355
Голяма ли е разликата в нивото на 91-ва и 73-то?

Зависи, какво е твоето виждане за разлика.  Grinning

Тъй като всяка година напливът за 91 НЕГ е голям, дали е само заради дипломата, която получават или по-добре научават немски език, по-добра е дисциплината, организацията на учебния процес, завършващите ученици са по-подготвени по всички предмети? Ако ме питате за висшето образование в БГ и Германия, веднага ще споделя мнението на сина ми (но сигурно това се знае и е ясно).

# 1 356
  • София
Защото има такава слава, защото имат немски отдел с лайстунг класове и вероятно, защото е в центъра и официално се води немска гимназия.

# 1 357
  • Варна
Извинете, ако повторя някой пост, но нямам време да чета предните страници.
Това го има в сайта на РИО-Варна:

04.06.2014 г.

Уважаеми родители и ученици,

Статистики от резултатите от НВО ще бъдат публикувани след 12.30 часа на 05.06.2014 г.

04.06.2014 г.

Уважаеми родители и ученици,

Всеки ученик може да направи проверка на своите оценки  по БЕЛ и математика и по електронен път с ЕГН и входящ номер от служебната бележка на http://7klas.mon.bg

На хартиен носител резултатите ще бъдат обявени след 14.30 часа и в следните училища: ОУ "Цар Симеон I" - гр. Варна, ПТГ - гр. Варна, VIII СОУПЧЕ "Ал. С. Пушкин" - гр. Варна и ОУ "Добри Чинтулов" - гр. Варна.

# 1 358
Искам да помоля майките от Бургас да ми обяснят къде е статистиката. По-напред има линк, но ме праща на резултати.

# 1 359
  • Пловдив
Пловдив-немски език има в двете езикови и ГХП,нали?

# 1 360
  • Бургас
Искам да помоля майките от Бургас да ми обяснят къде е статистиката. По-напред има линк, но ме праща на резултати.

Скриха я, вече не се намира на сайта. Сигурно от София ги скастриха, че са избързали преди тях и пресконференцията Grinning

# 1 361

Скриха я, вече не се намира на сайта. Сигурно от София ги скастриха, че са избързали преди тях и пресконференцията Grinning
Да не е заради датата? На статистиките пише: " към 03. 06"  Grinning
Ако ви трябва, имам ги свалени.

# 1 362
така е, скрита е....
Оnly - да, така е

# 1 363
  • София
Голяма ли е разликата в нивото на 91-ва и 73-то?

Зависи, какво е твоето виждане за разлика.  Grinning

Тъй като всяка година напливът за 91 НЕГ е голям, дали е само заради дипломата, която получават или по-добре научават немски език, по-добра е дисциплината, организацията на учебния процес, завършващите ученици са по-подготвени по всички предмети? Ако ме питате за висшето образование в БГ и Германия, веднага ще споделя мнението на сина ми (но сигурно това се знае и е ясно).
Аз няма да коментирам 91НЕГ и 73СОУ, защото няма смисъл. Не ми харесва играта "Кой е по-по- най". И двете училища са хубави, и в двете учат деца, които са мотивирани и деца, не толкова...И в двете има страхотни учители (които, ще ви харесат и не толкова)....

# 1 364

Благодаря! От половин час ровя. Как са резултатите в Бургас?

Общи условия

Активация на акаунт