СЕДМОКЛАСНИ резултати - очакване - седмична (30.05-05.06)

• 96 386
  • 1 873
  •   1
Отговори
# 1 605
Много благодаря!   bouquet Ами, какво да кажа, просто разликата в баловете е огромна 2012-2013 г. и си позволявам да си запазя надеждата за успешно класиране в желаната паралелка.

# 1 606
  • Варна
Sash, може ли линк към варненската статистика. Аз не я откривам.

# 1 607
Sash - откъде имаш статистиката заПловдив? Аз уж дебна на сайта на нашето РИО, но нищо не виждам. Моля ви, ако има статистика за 2014 - пуснете тук в темата един линк. Много майки тръпнат.

# 1 608

Оценка отличен 6 по български език и литература са получили 4074 седмокласници, а по математика - 2210 - това наистина ли е възможно  newsm78
и то при условие, че

При задължителния модул на Държавното външно оценяване 79 ученици са получили максималния брой от 65 точки по български език и литература
Нещо май пак са писали глупости с неразбиране .....

Най-вероятно имат предвид оценките над 5.50
Примерно...  newsm78

# 1 609
По никакъв начин няма да се съглася с теб Judi. Близко мое дете учи в Германия и споделя за децата от цяла България... много от тях не разбират добре езика, а това пречи на обучението. Налага се да записват там езикови курсове . Не влизат в диалог, защото не умеят да боравят с езика говоримо.
В езикова гимназия децата имат мнокократни поводи за пътувания, езикови ваканции,  ежегоден обмен , посещения по покана на техни университети - нищо общо с учене на курс. Особено пък немски... излишно е да спорим. Не ти опонирам... опазил ме Бог....

С кое да не се съгласиш? Че има и друг вариант човек да продължи образованието си в Германия? Ами има и това е факт. Да не се съгласиш с наличен факт си е живо... безсмислено упорство. А аз това, конкретно написах, тук за трети път го уточнявам.
 Laughing
Аз не съм тази, която ще определя до каква степен владеят даден непознат за мен език различни хора в чужбина, особено такива, за които не съм чувала нищо. И не го правя. Затова и тази страна не я обсъждам /и това- за трети път уточнявам, за четвърти не смятам да да пиша, мисля, че е писано достатъчно и ясно- като за І модул по БЕЛ/. Едни са на езикови курсове и езикова година, други- не са. Различно е. И това са пак просто факти.
Въобще не се каня да сравнявам образованието в различни нашенски училища и различните възможности, които те предоставят, т.к. са много различни. А и аз не в тази връзка писах.  Simple Smile
Не виждам и за какво да ми опонираш до тук. Писах по повод твое конкретно изказване, обобщено в 1-2 изречения, което просто бе невярно. Не съжалявам и нямам нужда някой да ме опазва.

Оценка отличен 6 по български език и литература са получили 4074 седмокласници, а по математика - 2210 - това наистина ли е възможно  newsm78
и то при условие, че
При задължителния модул на Държавното външно оценяване 79 ученици са получили максималния брой от 65 точки по български език и литература
Нещо май пак са писали глупости с неразбиране .....

Това не е ли само І модул?
Или просто става въпрос за отлични оценки /5.50 - 6.00/?
"При задължителния модул на Държавното външно оценяване 79 ученици са получили максималния брой от 65 точки по български език и литература, а 1111 ученици - по математика. 4694 са седмокласниците са с отлични оценки по български език и литература, а 6478 – по математика."

Всъщност са го написали съвсем ясно. Отлична оценка не е само пълната шестица, все пак.

Последна редакция: чт, 05 юни 2014, 13:08 от Judy

# 1 610
Привет на всички! Hug

Поздравления за отлично представилите се и кураж на останалите!  bouquet

Може ли да попитам Пловдивските мами, какъв е шанса за момче с бал 33,114 в МГ?

# 1 611
  • София
Примерно...  newsm78
И аз така си мисля, ама може ли толкова неграмотно да го напишат..

# 1 612
Има ли статистика за София?

# 1 613
  • София

Neba, би ли споделила дали има писана рецензия на преразказа или само точки?

Не, няма рецензия. Грешното е подчертано или зачеркнато.Пропуснатите запетаи са сложени. Виждат се корекции с червен и зелен химикал-от двамата проверяващи.
Точките са нанесени на първа страница и са за
 -първи модул
-от двата модула сумирано.
Изчисляваш наум точките от втори модул.

Благодаря bouquet.  За съжаление, излиза, че дори и като се види преразказът, няма как да стане ясно защо са орязани определен брой точки.  Освен ако има фрапиращ брой  пунктуационни грешки.  Sad

Последна редакция: чт, 05 юни 2014, 13:12 от кокосова палма

# 1 614
  • София
Sash, може ли линк към варненската статистика. Аз не я откривам.
Опа, извинете, сега видях, че е миналогодишна newsm56
А къде мога да намеря статистика за 2013 г за Варна. Не виждам из сайта на РИО, ако може няой да ме упъти, моля Simple Smile
http://rio-varna.bg/index.php?option=com_content&view=articl … 14&Itemid=102
Sash - откъде имаш статистиката заПловдив? Аз уж дебна на сайта на нашето РИО, но нищо не виждам. Моля ви, ако има статистика за 2014 - пуснете тук в темата един линк. Много майки тръпнат.
А за Пловдив видях това:
http://dox.abv.bg/files/listtree;jsessionid=59513FC9EA878E2E5ACE … 1E949E7B748.dox02

Но не съм го проверявала. Това ли е?

Уффф, сега го отворих, и това било старо. Абе хора, защо пускате тук стари работи?

Някой вчера беше пуснал и от Бургас, но май после се било скрило. Показа ли се пак?

# 1 615
  • София
Примерно...  newsm78
И аз така си мисля, ама може ли толкова неграмотно да го напишат..

Това ще е, защото по-нагоре в статията (освен ако не е информационна бележка Grinning) се казва, че максимален резултат от 100 т. по БЕЛ са постигнали 8 ученика, а по МАТ - 93-ма.

# 1 616
  • Варна
Бургазлии не са се похвалили да са им я пуснали пак. А нашата уж щяха след 12.30 да я покажат, но не би...

# 1 617
  • Пловдив
Привет на всички! Hug

Поздравления за отлично представилите се и кураж на останалите!  bouquet

Може ли да попитам Пловдивските мами, какъв е шанса за момче с бал 33,114 в МГ?

Ако гледаме минимален бал от миналата година, ще я приемат и с немски /мин. бал 2013 - 30,629/, и с английски /30,519/  Peace ... грешка, момче било. Ами с немски се влезе и с бал 30 и малко отгоре, на второ класиране.  Peace
допълвам мин. бал ОМГ АЕ мъж - 30,702, НЕ - 30,318

Sash, писнах това, за което помолиха - класиране от предходни години.  Peace Ститистики все още няма никъде /с изключение на Бургас, която скриха после/. Така че към този момент можеш да качваш само миналогодишна информация. За тази просто никой не разполага с такава.

# 1 618
Свалих си заявленията от пощата  Hug благодаря,  Hug
ако на някой му трябват http://dox.bg/files/dw?a=d42e5b1dd0

Хайде дано днес имаме и статистика та да се ориентираме  Peace Peace Peace

Акулска стръв 1+  Peace за 12 но немски език (учителката е уникално добра) това от първо лице го казвам.

Много благодаря за формулярите Simple Smile

# 1 619

Общи условия

Активация на акаунт