СЕДМОКЛАСНИ резултати - очакване - седмична (30.05-05.06)

• 96 347
  • 1 873
  •   1
Отговори
# 1 680
1 модул БЕЛ-5,300
втора оценка-5,006

Колко са точките на 2 модул? Благодаря

Много сте странни ей! Пуснаха ви формули и никой не ще да се размърда и да си сметне. Пък после децата не внимавали и ги мързяло!
Може ли формулите, че не ги намерих?

# 1 681

Ако съм разбрал правилно с бал от 11.551 на база 2013 данни за Пловдив преди нея би имало 32 момичета и 20 момчета.

така е, да, но това е на база 2013.  Тазо година баловете вероятно ще паднат, макар и с малко. Момичето е с реални шансове за всяка една паралелка в града.

Simple Smile

# 1 682
  • София
Съгласна съм Дънди, че има и неявили се дори на 1 модул деца. И все пак това не променя факта, че статистиката е с оценките за кандидатстване, а не с тези от 1 модул,  независимо кой на какво се е  явил или не.

# 1 683
1 модул БЕЛ-5,300
втора оценка-5,006

Колко са точките на 2 модул? Благодаря

Много сте странни ей! Пуснаха ви формули и никой не ще да се размърда и да си сметне. Пък после децата не внимавали и ги мързяло!

Може ли формулите, че не ги намерих?

Е няма как да ги намериш като не си ги търсила. Върни няколко страници назад. Само няколко - 3-4....

# 1 684
Loveforever, моля  те да сметнеш и нашите :
БЕЛ- 5,667-5,569
Мат.-5,8-5,250
Благодаря ти предварително!   bouquet

# 1 685
  • София
Забравяте, че 2ри модул е избирателен, а не задължителен. Няма логика да е включен в статистиката.
обаче, ако забелязвате, има разлика между явилите се на МАТ и на БЕЛ, така че си е точно с включен втори модул, иначе нямаше да има разлики - първият е задължителен

Разлика в явилите се деца има винаги, това не идва от втория модул. Вижте процента двойки, смятате ли, че всички тези деца са се явили на втори модул. И защо някой да си играе да приравнява? Да, за нас е по-удобно да е с втори модул, но не знаем и вместо да гадаем нека почакаме отговора.

# 1 686
  • Пловдив
Съгласна съм Дънди, че има и неявили се дори на 1 модул деца. И все пак това не променя факта, че статистиката е с оценките за кандидатстване, а не с тези от 1 модул,  независимо кой на какво се е  явил или не.

В това спор няма. Всички деца са получили по 2 оценки с или без решаван втори модул.

# 1 687
  • София
Ами не гадая, Корса... Имам дете в 11 клас, следя седмокласните теми тук  от поне 4-5 години и всяка година статистиките по градове  са на един и същи принцип. Разликата помежду им е само в интервалите, може да са на 10 стотни, може да са на 5, може и на повече, както му скимне на  съответния инспекторат.

# 1 688
Ами не гадая, Корса... Имам дете в 11 клас, следя седмокласните теми тук  от поне 4-5 години и всяка година статистиките по градове  са на един и същи принцип. Разликата помежду им е само в интервалите, може да са на 10 стотни, може да са на 5, може и на повече, както му скимне на  съответния инспекторат.
Едни и същи хора правят статистиката всяка година. Няма логика да сменят схемата. Освен това тази статистика се публикува заради нас и затова е толкова разбита.

# 1 689
 Момичета, какво означава минимален бал за второ класиране?
С най-нисък такъв бал са приемани деца на второ класиране през изминалата година ли?  Embarassed
не мога нещо да се ориентирам

# 1 690
Loveforever, моля  те да сметнеш и нашите :
БЕЛ- 5,667-5,569
Мат.-5,8-5,250
Благодаря ти предварително!   bouquet

Следващата.......
БЕЛ - първи модул 60 т, втори модул 28,5 т
МАТ - първи модул 62, втори 18 т

Стегнете се бе хора и си ги сметнете. Много ви мързи.

# 1 691
  • Пловдив
Момичета, какво означава минимален бал за второ класиране?
С най-нисък такъв бал са приемани деца на второ класиране през изминалата година ли?  Embarassed
не мога нещо да се ориентирам

точно така  Peace

# 1 692
Миналогодишната статистика за София беше с двата модула, категорично, проведохме безброй разговори с РИО, защото я бавеха, те не знаеха, че я ползваме, или поне така казваха в началото, накрая публикуваха една наистина много подробна статистика
Но с новата министърка знае ли човек, може ако първи модул е по-лицеприятен да нареди да се публикува статистика само на първи модул, като се замисля, май не е лошо все пак да попитате.

# 1 693
а, само това остава - кому е нужна такава статистика-по първи модул...

# 1 694
  • София
Не мисля, нова, такава статистика би била от нулева полза за родителите.

Общи условия

Активация на акаунт