СЕДМОКЛАСНИ резултати - очакване - седмична (30.05-05.06)

• 96 329
  • 1 873
  •   1
Отговори
# 1 725
Понеже статистиката не е от любимите ми един въпрос с 11,438 за Варна колко деца има преди нас?Благодаря предварително защото вече съвсем се бъгнах и аз

# 1 726
  • София
silskar, не е голям пропуск. Но пък ако толкова много имате желание може да пътувате.

# 1 727
Понеже статистиката не е от любимите ми един въпрос с 11,438 за Варна колко деца има преди нас?Благодаря предварително защото вече съвсем се бъгнах и аз

не повече от 60 деца - около 20 момчета и 40 момичета. Кавам около, защото вашето дете е малко под тази бройка, т.е ако е момче може да е 17 момче в областта, а ако е момиче - 36-то ( примерно)

# 1 728
  • Варна

60 деца в предишните интервали и 31 деца в интервала 11.400 - 11.499. Ако приемем, че във вашия интервал са разпределени равномерно, може би някъде 12 деца има преди вас във вашия интервал, или общо 72 деца са с по-висок или равен бал.  

# 1 729
Благодаря на dundi73 и G.D.bouquet  

Последна редакция: чт, 05 юни 2014, 16:35 от happy mama®

# 1 730
  • Варна
http://rio-varna.bg/images/files/Obshta.PDF
може ли някой да ми каже къде да потърся статистиката за Варна от миналата година.   Извинявайте за глупавия въпрос--момиче с оценки от БЕЛ и МАТ   10.086 на кой ред да гледам колко има преди нас. Благодаря ви предварително.

Пред вас има по-малко от 564 деца ... 213 момчета и 351 момичета

Според мен преди вас има сигурни 564 деца ... 213 момчета и 351 момичета

Плюс това от 10 до 10.5 има 301 деца от които 123 момчета и 178 момичета, съдейки по това че имате 10,086 и ако децата са с пропорционално разпределени оценки преди вас ще има приблизително 4/5 от тези  301 деца.
От разширената статистика се вижда, че броя на децата преди вас е 816 и в интервала са 49. Бъркам ли? Така преценявам и позицията на моето дете.   http://www.rio-varna.bg/images/files/Obshta_razshirena.PDF

# 1 731
Не знам балът нагоре ли е, надолу ли, но ето какво забелязах  в резултатите
на нашето у-"ще Райна Княгиня"-Пловдив.  
От 65 момчета само 6  резултата в интервала 5.00-6.00 и на двата изпита.
По математика само 3 оценки над 5.50, няма отлична оценка (над 5.50) по БЕЛ.
Мами на момичета, извинете  за  дискриминацията. Peace

# 1 732
  • София
За София все още статистика няма, което ме навежда на мисълта, че вероятно няма да е днес. Жалко, ще чакаме и предполагаме...

# 1 733
  • София
Не разбирам наистина каква е причината в София да се бави тази статистика. Да беше нещо кой знае какво, а то си е база с данни, от която просто трябва да се извади един отчет и нищо повече.
Б@си, ще ида аз да им я направя най-накрая.  #2gunfire

# 1 734
  • София
За София все още статистика няма, което ме навежда на мисълта, че вероятно няма да е днес. Жалко, ще чакаме и предполагаме...

Уж казали за днес..  Това  поне ми каза майката, говорила с експерт от РИО.

# 1 735
# 1 736
  • София

Уж казали за днес..  Това  поне ми каза майката, говорила с експерт от РИО.
Мда, а работният им ден преваля ......

# 1 737

Това с чакането и предполагането няма да помогне. Laughing
 Ние миналата година се организирахме и направихме групов телефонен терор в МОН и РИО, които си прехвърляха топката....Получихме не една , а две статистики - с голям и минимален интервал.

Днес вече е късно / чиновничките в двете ведомства вече отдъхват полагаемо Mr. Green/, но утре, ако бях на ваше място, щях да подпаля телефони и мейли за статистиката....

# 1 738

От разширената статистика се вижда, че броя на децата преди вас е 816 и в интервала са 49. Бъркам ли? Така преценявам и позицията на моето дете.   http://www.rio-varna.bg/images/files/Obshta_razshirena.PDF

Точно така е, не бъркате.

# 1 739
  • Варна
Ох, всяка година едни и също разправии с тези статистики. Всеки път различен диапазон, в пдф файлове. Голяма каша. Толкова ли е трудно да се качи екселски файл с оценките по БЕЛ и МАТ, входящи номера и пол? Айде ако искат входящите номера да ги скрият, нека сложат един пореден номер. Такава статистика ще си спретнем за две секунди и хич няма да ги тормозим. Ако ви звучи нереално, да ви кажа, че имаше такъв прецедент през 2010 във Варна. Тогава можеше да си видиш точно на коя позиция ти е детето.

Между другото миналата година се обаждах по телефона в нашето РИО и ги питах мога ли да получа такава информация. Препратиха ме да подавам заявка за достъп до обществена информация срещу такса, разбира се. И сигурно щях да я получа след като мине класирането.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт