СЕДМОКЛАСНИ резултати - очакване - седмична (30.05-05.06)

• 96 292
  • 1 873
  •   1
Отговори
# 1 830
  • Пловдив
Аз искрено се радвам, че тази година в Пловдив резултатите са по ниски. Simple Smile
Преди това се молих на по - сложни задачи по мат, за да има добро разпределение. Както обикновено по математика намазал лесните задачи, а на втория модул има макс. точки. И сега го е яд. С българския изненада света и себе си Simple Smile
 По отношение на статистиката преди Христо има 11 момчета и 27 момичета. Да се надяваме, че няма всички от тях да се юрнат към системното програмиране в ОМГ, защото паралелката е без квоти. Живот и здраве се надявам на първо класиране да се запишем там.  Praynig
 G..D.., вие какво гоните?
две девойки от тези 27 ги отпиши веднага, целта им е друга...

Браво на девойките Simple Smile

# 1 831
Мацки, аз ли нещо не съм в час #Crazy
Не разбирам коя колона е момчета и коя момичета в софийската статистика?!

# 1 832
  • София

Виж, в началото по колони.

# 1 833
А, моля, моля! Мъже и жени ги водят!  Grinning
На първия лист най-отгоре пише. Първо са общо, после мъже и накрая - жени.

# 1 834
  • Stara Zagora

Момичета някой има ли инфо и намира ли статистики за Стара Загора. Не намирам нищо на сайта на РИО.....или аз не търся там, където трябва.......
Alex,няма.И аз търся ,но не намирам.Говорих с приятелка,чиято дъщеря  кандидатства миналата година и тя ми каза също ,че е нямало.

# 1 835
Ganis, Дидева  Hug
чета през телефона и горе никаква антетка не се наблюдава ooooh!
Извинете за безумното питане Simple Smile

# 1 836
Здравейте! Simple Smile
Така и не разбрах, тази година оценките по-ниски или по-високи са от предходната? Възможно ли е да падне минималния бал?

# 1 837
Здравейте и от мен.Сега прегледах статистиката за 2013 -в диапазона 10,00-12,00 са 1547 деца а тази година 1356. Това май е добре.
пп. за момичета

# 1 838
Извинете ме ,че нахълтвам така в темата -но в службата сме с вътрешна мрежа и нямам достъп до интернет. До" вчера" синът ми не искаше да кандидатства ,а от  днес вече е решил да се пробва . От малък град сме и ме интересува какви добри училища има за дете с наклонности в ангийския език и биологията,по точно  ме вълнуват училища в Хасково, Ст.Загора и Пловдив.
    Надявам се няма да ме изпратите да чета темата,нямам тази възможност. Embarassed Praynig..За съжаление на  матурата по БГ имаме  - 4,613   а по-математика  4,388, за годината най-вероятно ще има 6-ци ?! ooooh!Дали имаме шансове с тези оценки?!

# 1 839
  • Пловдив
абе мами...... пуснах ви линк...... гледайте там - статистика за Пловдив, разширена
G..D.. Много благодаря за линка   bouquet

в диапазона, който ме интересува, а именно:
11.28 - 11.289

тази година има 3 момичета + 52 (с натрупване),

а миналата година 6 + 69

т.е. харесва ми!  Mr. Green

Как го сметнахте това? Такива цифри на реда в този диапазон не виждам

В подробна статистика за Пловдив 2014 на стр. 16 ред 7 има следната информация:
от       до        общо   мъже   жени
11.28 11.289   4  81   1  29   3  52
Прилагам ви снимка на въпросния отрязък от статистиката : http://s17.postimg.org/bmjj13kmn/image.png

# 1 840
Здравейте, аз имам два въпроса. Първият е дали имате впечатления от 31 СУЧЕМ и вторият е дали имам шансове за езиково училище - 133 СОУ ..

# 1 841
Ехе, в нашия интервал на статистиката има голяма разлика с миналогодишната Simple Smile просветна ми Simple Smile
Между 10,900-10,999 тази година 372 бр, а миналата в този в който попадаме-10.930 и 10.939- са били 425! Това са цели 53 места  newsm44

# 1 842
..допълвам, балът ми е 32,514

# 1 843
  • София
Здравейте!

Извинявам се, че нахълтвам в темата ви (още сме далече от тази еуфория, голямото ми дете е втори клас), но имам въпрос. Моята братовчедка е с бал 28.074 и се чудим дали има някакъв шанс да влезне в добро езиково училище. От няколко дни чета темата и като гледам за какви балове говорите /поздравления на децата ви  bouquet/ направо се отчайваме...... Ще бъда благодарна за вашите коментари и мнения!  bouquet

# 1 844
  • Пловдив
Извинете ме ,че нахълтвам така в темата -но в службата сме с вътрешна мрежа и нямам достъп до интернет. До" вчера" синът ми не искаше да кандидатства ,а от  днес вече е решил да се пробва . От малък град сме и ме интересува какви добри училища има за дете с наклонности в ангийския език и биологията,по точно  ме вълнуват училища в Хасково, Ст.Загора и Пловдив.
    Надявам се няма да ме изпратите да чета темата,нямам тази възможност. Embarassed Praynig..За съжаление на  матурата по БГ имаме  - 4,613   а по-математика  4,388, за годината най-вероятно ще има 6-ци ?! ooooh!Дали имаме шансове с тези оценки?!

То в темата няма да намериш много информация за училищата.
Препоръчвам ти да поровиш в сайтовете на РИО на съответните градове, да видиш план-приема за общински и държавни паралелки т.е. ЕГ, МГ, СОУ и професионални гимназии и според интересите на младежа да видите какви ще са му шансовете. Така зададен, въпросът ти трудно може да намери кратък отговор във форума. Ако аз примерно мога да дам мнение за училища в Пловдив, за другите градове не мога да кажа нищо конкретно. Но с този бал за Пловдив - ФЕГ, ЕГ Иван Вазов с френски, хуманитарната гимназия, ОМГ пак с френски, а за професионалните гимназии смятам, че почти навсякъде може да влезе с английски.

Рио Пловдив, Стара  Загора и Хасково
http://www.riobg.com/selectrio

Общи условия

Активация на акаунт